Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 5. října 2013 v 19:34® hraji
- Diskuze: Pěst na oko
Fryw> ale buď klidný, je to můj názor, k tomu tvému jsem se vyjádřil. Za víc pozornosti mi to nestojí.
- Sobota 5. října 2013 v 19:29® hraji
Fryw> mýlíš se, pouhé konstatování faktů. Rozebral jsi to sám ve svých předchozích příspěvcích. A cizí slova na mě neplatí. Nazvat policistu, který zasahuje v akci vrahem, je podle mého názoru, hodně přes čáru. A nezmění to ani sto cizích slovíček.
- Sobota 5. října 2013 v 18:23® hraji
Fryw> promiň, vypracoval ses na Chytej ve skvělého odborníka a vyšetřovatele, dokonce ani ti amatéři z FBI, kteří jsou hned u toho, si ještě nedovolili udělat závěry. Ale ty máš jasno. A hned máš i vrahy. To je směšné. Směšné a ještě jednou směšné.
- Sobota 5. října 2013 ve 14:32® hraji
Fryw> předpokládám, že jsi vždycky se vším tak rychle hotový. Možná ti dva policisté, do jejichž auta narazila, úmyslně, měli jistý, pro tebe asi nepochopitelný, pocit ohrožení. I bezpečnostní experti uvedli, že byla obava, že má v autě výbušninu. Znova opakuji, ze vzdálenosti tisíce kilometrů bez znalosti bližších a přesných informací, se to hodnotí. Aspoň se podívej a poslechni, co o tom incidentu říkají na CNN a nečti jenom Blesk.
- Sobota 5. října 2013 ve 13:39® hraji
Fryw> ale to není úplně celé. Ona nevrazila do jednoho patníku a hned ji zastřelili.
- Sobota 5. října 2013 ve 13:25® hraji
- Diskuze: Diskuze s adminy
David H.> druh se z té fotky dá určit jen velmi těžko, nebo spíš vůbec. Ale sumeček americký to prostě není.
- Sobota 5. října 2013 ve 13:16® hraji
Fryw> každý dospělý člověk by si měl být vědom, že za své činy nese zodpovědnost, to platí i pro tu skvělou matku, která se rozhodla s vlastním dítětem v autě hrát na honičku s Policií. Já bych chtěl vidět ty komentáře, kdyby ta mrtvá vletěla s autem do školní třídy na procházce, jak by se ozvalo, proč policie tvrdě nezasáhla. Věř mi, že z odstupu mnoha tisíc kilometrů a z bezpečí vlastního bytu se ty soudy vynášejí hodně snadno. Zvlášť když máš informace jen od jedné strany.
- Středa 2. října 2013 v 8:57® hraji
- Diskuze: Diskuze s adminy
Mám velké pochybnosti o tom, že ryba vložená jako trofejní sumeček americký včera večer je ve skutečnosti sumeček americký. Ta fotka je udělaná blbě, ale na 99 % to není sumeček americký ale jiný druh sumečka.
- Pátek 27. září 2013 v 15:11® hraji
- Diskuze: Muškaření
Draky> CDC peří má kačer kolem žlázy, ze které vyměšuje tuk na promazávání peří. Hledej v okolí biskupa.
- Pátek 27. září 2013 v 15:10® hraji
Mrknato> pěstuje se ředkvička. Ryby se chovají. A my ryby už nechováme, to jsme dělali v době, kdy všichni brečeli, že nejde sehnat násada parmy, ostroretky a podoustve. Nebrečeli jsme, makali jsme na rybochovu a měli jsme vlastní ryby. Tehdy měl chov v malých rybníčcích smysl, protože ty ryby nebyly na trhu v dostatečném množství. Dnes si nakoupíme ryby od chovatelů mimo svaz. Za cenu lepší, než bychom dosáhli na vlastním rybochovu. Nečiní nám to problémy, peněz na to máme dost. Protože o tom to je, neutrácet za zbytečnosti, ale hospodařit s penězi tak, aby bylo za co vysazovat do revíru. Já chápu, že ti vadí, že to někde jde a někde ne. On se ten recept moc lidem nelíbí – ale je jednoduchý. Makat, makat a makat. Jako na svém.
- Pátek 27. září 2013 v 9:34® hraji
Mrknato> kdybys celé dny planě nežvanil na internetu, a místo toho pracoval ve prospěch své MO, měli byste taky peníza na zarybnění. Ale ono je mnohem snazší vymýšlet konspirační teorie, psát nesmysly a výmysly, než pracovat, pracovat a zase pracovat. My máme peníze na zarybnění, protože jsme si je dovedli zajistit. V rámci pravidel nastavených svazem a účetnictvím. Můžeš za tím hledat co chceš, je za tím pouze práce a práce a práce. A výsledkem je řeka, kde jsou hejna hrouzků, plotic, perlínů, tloušťů, jesenů, podouství, ostroretek a parem, jsou tam pstruzi, ouklejky, střevle. Prostě jsou tam ryby.
- Pátek 27. září 2013 v 7:42® hraji
Mates(původní)> kdepak, jednoduše, přímo, po bolševicku. Dáme domovním ČOV přes držku, my si pstruhovky rozvracet nedáme. Hlavní je najít jen jednoho nepřítele, aby bylo možno se na něj soustředit.
- Neděle 22. září 2013 ve 21:02® hraji
- Diskuze: Začínáme rybařit
jepice> přiznám se bez mučení, na ryby jdu pěšky, tramvají a nebo autem. Jiný dopravní prostředek nepoužívám. A nikdy bych si nevybíral prut podle toho, na čem jezdím na ryby, ale vždy podle zamýšleného účelu použití. Možná je to tím, že mi je dopřáno si skutečně vybírat, co si koupím, a nemusím dělat dopravní kompromisy.
- Pátek 20. září 2013 v 7:36® hraji
Fishbet> co je složitého na průběžné montáži na feederu? Vždyť to je jako to krmítko na těžko.
- Pátek 20. září 2013 v 7:11® hraji
jepice> nedokážu si představit, že bych si kupoval vybavení na ryby s tím, že bych dopředu přemýšlel nad tím, že musí vydržet pád na kole. Domnívám se, že pád na kole při převozu rybářského vybavení je záležitost, politování hodná záležitost, která se stane jednou za deset let. Tomu bych tedy kupované vybavení nepřizpůsoboval.
- Čtvrtek 19. září 2013 ve 20:36® hraji
Fishbet> no, ale když bys chtěl jezdit na kole, neporadil bych ti koupit si Ukrajinu, ale aspoň něco, s čím si tu radost z jízdy užiješ. Já ti nenabízel, aby sis koupil plavačkovou děličku za 60 000, nebo odhozový prut za 10 000, nabídl jsem ti, aby sis pro začátek koupil feeder. A ten pořídíš za řekněme 1700. A to nejsou velké peníze v poměru k tomu, co ti ten prut poskytne za radost z chytání. Samozřejmě si můžeš koupit teleskop 3,6 metru na 80 gramů, ale to je prut na položenou, přesně to krmítko se šrotem na dno a pinpongáč mezi očka. Plavaná s tím bude utrpení, na feederové chytání to nebude vůbec. Přitom šikovně vybraný feeder můžeš použít na feedrování, na plavanou a s přivřenýma očima i na jednodušší přívlač. Zvlášť pokud si pořídíš ten feeder kratší. Třeba zrovna tento prut mi přijde mnohem lepší volba než jakýkoliv teleskop. http://www.milorybarskepotreby.cz/…-multifeeder Ale ber to tak, ty budeš chytat, ty budeš nadávat a trápit se, tvoje peníze vyletí do komína. Na špičkovou plavanou bys potřeboval tak 100 000 do začátku, aby sis nepřipadal jako nahý v trní.
Tento příspěvek byl editován 19.9.2013 20:37:49 uživatelem hraji. - Čtvrtek 19. září 2013 v 15:20® hraji
Fishbet> když tak čtu ten tvůj příspěvek se sestavou „snů“ pochopil jsem, že jsi nechtěl radu, ty jsi chtěl odkývat teleskop. Jo teleskop, to je sakra široký pojem, ona i boloňka je teleskop. Ale zeptám se, jsi rozhodnutý se opravdu věnovat rybolovu?
- Čtvrtek 19. září 2013 v 15:01® hraji
Fishbet> ano, s feederem, pokud tam dáš nejsilnější špičku, můžeš lovit i na plavanou.
- Čtvrtek 19. září 2013 ve 14:56® hraji
David H.> jenže takového chytání se splávečkem vede v problémových obdobích roku k velmi častým nulám na kontě ulovených ryb a to zas taková zábava není. A ani chytání na splávek v létě na řece neznamená, že dotyčný chytí. Feeder je mnohem, ale mnohem větší jistota.
- Čtvrtek 19. září 2013 ve 13:19® hraji
Fishbet> plavaná, tedy skutečná plavaná je kolego rybářská maturita. Nejjednodušší chytání na řece je z mého pohledu mírně pokročilého plavačkáře feeder. Tudíž za sebe bych ti doporučil zakoupit feedrový prut akce medium – heavy až heavy o délce 3,6 až 3,9 metru, aby se ti s ním na řece dobře chytalo. K prutu naviják velikosti 4000. No a samozřejmě příslušenství, kterému se říká bižuterie.