Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 22. dubna 2013 v 9:31® hraji
- Diskuze: Plavaná
jepice> 3 hodiny, ryby viz odpověď Davidovi, ploticodrom.
- Pondělí 22. dubna 2013 v 9:30® hraji
David Havlíček> téměř výhradně plotice, za oba dva dny jen 5 cejnů, 2 okouni a pak už jen plotice a plotice. Braly na červy a na patentku.
- Pondělí 22. dubna 2013 v 7:25® hraji
Tady nikdo nechodí na ryby, nebo o tom raději nechce psát, aby něco tajného neprozradil. Byl jsem o víkendu na závodech, v sobotu jsem chytil 142 ryb, v neděli 158 ryb. Hezky jsem si zachytal. Ruce mě bolí ještě teď.
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 8:37® hraji
- Diskuze: Diskuze s adminy
Tak to sem napíšu ještě jednou. Používám IE a na Chytej se mi pokaždé po přihlášení nastaví u všech položek v diskuzi N, přestože se v nich nic nezměnilo již týden. V sekci Fórum se mi zase u všech příspěvků objeví nečteno. Na rovinu, vnímám to jako hodně velký nedostatek v komfortu používání. A uvital bych, kdyby s tím administrátor něco udělal.
- Neděle 14. dubna 2013 v 18:22® hraji
gavlos> máme tam závody v rámci II. ligy. Je to snad nějaký zatopený štěrkopísek. Nikdy jsem tam nebyl. Takže ti neumím říct, jaká voda to vlastně je. Bude to zajímavé.
- Neděle 14. dubna 2013 ve 12:16® hraji
gavlos> o víkendu 4. a 5. května bych s největší pravděpodobností měl být v Dolním Benešově, což není od Havířova tak hrozně daleko. Můžeš se přijet podívat, jak to dělám. Nejsou to žádná kouzla, jen se to musí umět. Na druhou stranu, je otázka, zda by tě bavilo chytat plotice a cejny. U nás je kapr opravdu bonus
- Neděle 14. dubna 2013 v 7:11® hraji
Protože to teče v řekách moc (ve všech na jižní Moravě) vyrazil jsem s kamarádem na rybník. Nachytali jsme stovku ryb každý, tedy my to nepočítali, ale pkud jsme se na to skutečně soustředili, bylo toryba za minutu. I ten kapřík se podařil, jinak cejni, plotice, oukleje, ouklejky, perlíni, skaláci.
- Čtvrtek 11. dubna 2013 v 9:19® hraji
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> já myslím, že to plně závisí na míře křupanství dotyčného jedince. Jsem ženatý 29 let a ani svoji ani cizí manželky bych jako „starou“ neoznačil.
- Pondělí 8. dubna 2013 v 8:34® hraji
- Diskuze: Diskuze s adminy
I já se přidávám. Ani mě nefungují Nka a ve Fórech „nečteno“. Vždy po přihlášení se vše její jako nové a nečtené.
- Středa 3. dubna 2013 v 18:19® hraji
- Diskuze: Začínáme rybařit
gavlos> na jaře zkoušet chytat na peletu nebo boilies, když to ještě moc neumíš (bez urážky), je poukázka na nulu. Dokud je studená voda, chytej na nejdostupnější nástrahu, milionkrát ověřenou, napařený rohlík. Když tak přidej jednoho bílého červa. Nic velkého a tvrdého. Až se voda oteplí, pak můžeš zkoušet. Pokud chceš chytat na boilies, můžeš, ale pravděpodobnost, že chytíš kapra a nebo velkého cejna (nic jiného asi nyní boilies nesežere) je samozřejmě mnohem menší, než když chytáš na rohlík.
- Středa 3. dubna 2013 v 18:15® hraji
gavlos> to měl být pokus o vtip s tím čajem. Já chápu, že když nemáš parťáka, tak zkoušet všechno sám je těžké. A ještě sis vybral těžké roční období. Vydrž, na konci května budou ryby brát úplně jinak a tak se i zkušenosti budou získávat mnohem snadněji. Když víš, že ryby berou a jsou tam kde chytáš, tak můžeš přece jen snadněji experimentovat. Ono jak se oteplí, potkáš víc rybářů a pak najdeš nějakého kamaráda. S těmi háčky, angličani chytají kapry běžných velikostí (kolem míry) na háčky velikosti 16 až 20. Ne větší. Větší háčky používají jen na velké ryby a zase jen po 12. Silný návazce a velký háček je na jaře špatná kombinace.
- Středa 3. dubna 2013 v 16:18® hraji
gavlos> Kurňa chodíš k vodě chlemtat čaj s rumem nebo chytat ryby?
To je samý čaj, a skutek utek.
- Středa 3. dubna 2013 ve 13:50® hraji
gavlos> tak podle toho torza je to skutečně hrubý odhad. Ale klidně 20 kilo+.
- Středa 3. dubna 2013 ve 13:26® hraji
gavlos> hlavně si vyber tekoucí vodu, pokud nebude povodeň, bude to jednodušší než hledat ryby někde na přehradě. A pokud na přehradu, tak nezapomeň ryby nakrmit, aby měly důvod přijet.
- Středa 3. dubna 2013 v 8:19® hraji
gavlos> za počasí, které momentálně v ČR panuje, je nula na stojaté vodě možná až velmi pravděpodobná. Ale to rozhodně není důvod pro opomíjení takových míst, jen to chce zkoušet. Různé nástrahy, různé hloubka nade dnem.
- Neděle 31. března 2013 v 19:33® hraji
Martin Mošna> tak popros strejdu Googla, ať ti poradí a najde ti autobusový spoj od vás z obýváku do Lysic a spočítá ti, kolik je jízdné. http://jizdnirady.idnes.cz/…usy/spojeni/
- Neděle 31. března 2013 ve 12:06® hraji
gavlos> no a já na oplátku nezanedbatelnou část života prožil na severní Moravě v povodí řeky Moravice. Ono je všude hezky, když jsou tam fajn lidi.
- Neděle 31. března 2013 v 11:24® hraji
gavlos> to je chybná interpretace historického faktu, že Moravané vyhnali praotce Čecha s bandou líných čecháčků, protože chtěl pod Špilberkem místo starobrna vařit nějaký prazdroj či co, no prostě nějakó pasovó zrzku. Praha je předměstí Brna a Vídně.
- Neděle 31. března 2013 v 11:16® hraji
gavlos> Havířov a Ostrava, to jsou dvě města? Sakra a já myslel, že Ostrava je předměstí Havířova
- Neděle 31. března 2013 v 11:14® hraji
gavlos> návazce se neztratí, chleba nežerou, počkají na lepší počasí.