Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 7. března 2013 v 19:59® hraji
hraji
Diskuze: Plavaná

regulus> no, občas se vyskytnou háčky, které se hodně rychle tupí. Vyloženě špatné háčky jsem neviděl roky. U těch známých značek, tady jsem doporučoval OWNER, se nedá šlápnout vedle. Spíš jde o volbu tvaru a velikosti.

Čtvrtek 7. března 2013 v 11:30® hraji
hraji

gavlos> tak si tam kup tyhle, jsou již navázané na návazcích, velikosti mají taky správné http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…54-1359.html

Čtvrtek 7. března 2013 v 9:11® hraji
hraji

gavlos> vložím ti stránky obchodu, kde se dají určitě koupit i kvalitní háčky na plavanou. Majitel je závodník a osobně se známe. Akorát to k němu máš asi trochu z ruky. http://www.rybarske-potreby.cz/zaznam.php?…

Čtvrtek 7. března 2013 v 8:43® hraji
hraji

gavlos> napiš mi do SZ svoji adresu domů, nebo do práce, prostě adresu, na kterou ti pošta doručí obyčejný dopis.

Středa 6. března 2013 ve 22:53® hraji
hraji

gavlos> 18ka háček má délku raménka 6 mm a šířku obloučku 3 mm, 16ka bude mít cca 7 mm délku a 3,5 šířku obloučku. Jestli na takové háčky chytáš plavanou, pak se nedivím, že nic nechytíš. ;-)

Středa 6. března 2013 ve 22:18® hraji
hraji

gavlos> na takový e-shop se vykašli. Když mi řekneš jaké chceš háčky a spolehneš se na moji zkušenost a solidnost, koupím ti ty háčky v Brně a pošlu ti je domů. Akorát mi musíš napsat adresu kam je chceš. Tydle ti musí stačit spolehlivě http://www.milorybarskepotreby.cz/hacky-jp-as

Středa 6. března 2013 ve 21:25® hraji
hraji

gavlos> kup si jakékoliv háčky velikost 16, je úplně jedno od jaké firmy budou, ale musí mít velikost 16, když seženeš 18, klidně vem i ty 18, na plavanou je to akorát

Pondělí 4. března 2013 v 11:12® hraji
hraji
Diskuze: Muškaření

abraxas> zase ukazuješ, co jsi za blba? Tím že se posmíváš malému klukovi?

Neděle 3. března 2013 ve 13:44® hraji
hraji
Diskuze: Pěst na oko

On totiž nikdo neví a nezjistí, co se honilo tomu magorovi hlavou v okamžiku, kdy se rozhodl dvakrát narazit do policejního auta? Hrál ve sfetované palici virtuální hru a nerozeznával, že ta auta kolem něj nejsou na monitoru? Nebo se rozhodl, že spáchá sebevraždu co nejoriginálnějším způsobem? Nebo si všechno natáčel, aby mohl dát na FB další film, jaká že je on hvězda? Co je jisté, ohrožoval nevinné lidi, ohrožoval i zasahující policisty a nakonec je obrovské štěstí, že s sebou nevzal do pekla další lidi, i když udělal maximum pro to, aby se mu to povedlo.

Neděle 3. března 2013 ve 13:40® hraji
hraji

Fryw> kolego, už jsi někdy v životě velel akci, kde šlo o životy, majetek, a musel jsi rychle přijímat rozhodnutí, která jsou pro ostatní závazná? A jako jednu z proměnných jsi měl k tomu rozhodování něco, o čem jsi nevěděl, co to udělá v příštích sekundách, natož minutách? Jak jsem napsal. Od klávesnice se to píše a po bitvě je každý generál. Jak píše Alov, dlouhá dávka, kdyby to šlo.

Neděle 3. března 2013 ve 13:35® hraji
hraji

gavlos> podložka není potřeba, pokud se nechystáš provádět s rybou fotografické orgie. Prostě rybu vylovíš podběrákem, necháš ji ležet na mokré síťce podběráku a vše ke OK.

Sobota 2. března 2013 ve 20:35® hraji
hraji

Já tedy nevím, ale pokud ten kluk dvakrát najel v plné rychlosti do policejního auta, je na místě ho považovat za nebezpečného. Druhá otázka je, jak odstranit dvoustovkou jedoucí audi z dálnice, která byla v pátek odpoledne plná aut? Ono se to krásně píše ex post od stolu. Ale zkusi si představit, že jsi na místě těch policistů. Chtěl by ses nechat zabít? Občas se dívám na televizi a na zásahy americké policie proti silničním pirátům. A jsou úplně stejně bezpocní, jako ti naši. Mohou se pokusit řízeně nabourat do unikajícího řidiče, ale pouze tam, kde neohrozí ostatní řidiče. V hustém provozu tedy nikdy. A možná Policie počítala s tím, že ten 17 letý řidič zastaví, když nebude mít kam jet. Asi těžko se dá předem předpokládat, že se 17 letý kluk cíleně zabije v tátově autě.

Sobota 2. března 2013 ve 20:09® hraji
hraji

Mě nadzvednul tento příspěvek: http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…

a k tomu co se stalo, v těch policejních autech jeli třeba tátové od rodin, co je doma čekaly manželky s dětma, a ten magor do nich dvakrát najel. Kdyby ho zastřelili dávkou ze samopalu, bylo by dobře. Shodou okolností jel po dálnici ve stejném směru kluk (rybář) co ho znám a jen tak tak, že stihl uhnout, a navíc tam jela i má dcera. Za mě je dobře, že ho zastavili, že přitom on zemřel je smutné, ale vina je jen na jeho straně. A cokoliv svádět na ty policisty je prasárna.

Tento příspěvek byl editován 2.3.2013 19:10:58 uživatelem hraji.
Čtvrtek 28. února 2013 ve 21:47® hraji
hraji

lunimus> marně přemýšlím nad tím, co si od použití kousku cereální tyčinky na vlákně pod háčkem slibuješ. Očekáváš, že to bude pro ryby aktraktivnější? Proč?

Čtvrtek 28. února 2013 ve 21:43® hraji
hraji

LaMa> pokud jsi nedostal do ruky potvrzení na 500 korun, a o tom pochybuji, je to pro výbor zdroj „špinavých peněz“, při 100 členech je to 10 000. ROzhodně bych se zeptal na schůzi a pro jistotu i na ÚS.

Čtvrtek 28. února 2013 ve 21:33® hraji
hraji

LaMa> členská známka je cenina. Je na ní napsaná její cena, tedy měly by být. Měla by být tedy prodávána za stejnou cenu ve všech MO ČRS. Pokud ji některá MO prodává dráž, měla by nějakým Stanovám odpovídajícím způsobem zdůvodnit, proč se tak děje a měla by ten rozdíl v ceně přihlásit ke zdanění (těch 100 korun není osvobozeno od daně). Každopádně o něčem tak zásadním měla rozhodnout výroční schůze MO, měl by o tom být zápis v Usnesení. V opačném případě doporučuji se obrátit na Výbor územního svazu se stížností na postup výboru MO.

Čtvrtek 28. února 2013 ve 20:01® hraji
hraji

Pokud by měl někdo zájem, je na prodej špičková matchka MILO New Era Power shoot v délce 15 stop, tedy 4,5 metru. Cena nového prutu je kolem deseti tisíc, tento prut je jen velmi málo chytaný a nabízí se za 5150,–Kč. http://www.milorybarskepotreby.cz/…t-2003-4-2-m

Úterý 26. února 2013 ve 14:05® hraji
hraji

mvincik> všechny diskuze jdou do kopru, nejen muškařské. Stačí to pročíst.

Sobota 23. února 2013 ve 13:34® hraji
hraji

regulus> u nás ještě pořád padá, ale na radaru je zřejmé, že si to dá krátkou přestávku, než se z Maďarska přižene další pás oblačnosti

Sobota 23. února 2013 ve 13:09® hraji
hraji

regulus> taky to tak vnímám, ještě bych mohl umotat tak asi 50 mušek, ale tohle je důležitější a taky to přinese peníze.