Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 23. února 2013 ve 13:03® hraji
- Diskuze: Všeobecná diskuze
regulus> ano, jsem v práci. Termíny hoří
- Sobota 23. února 2013 ve 12:52® hraji
V Brně je krásně, předjaří už naplno zuří.
- Čtvrtek 21. února 2013 ve 22:06® hraji
- Diskuze: Plavaná
regulus> Milo Gerardix Carp má celkem 15 oček na délku 4,20 metru.
- Čtvrtek 21. února 2013 v 9:03® hraji
Koukám máme další vylepšení, po etapě, kdy se objevovala N-ka všude a pořád nastala etapa, kdy se nezobrazují žádná N-ka.
- Úterý 19. února 2013 ve 13:56® hraji
lunimus> je to zcela běžný prut, poměrně tvrdý, půjdou ním dobře odhazovat těžší anglány, tak kolem 20+ gramů, bude dobrý na kapříky a amury, není to prut na lov malých rybek.
- Sobota 16. února 2013 v 17:30® hraji
- Diskuze: Muškaření
šnorchl> kdy už konečně najdeš odvahu psát jako chlap? Co? Ubožáčku. P.S. není důležité, co si myslíš ty, je důležité, co na to ryby, a ty mají svůj rozum.
- Sobota 16. února 2013 ve 12:49® hraji
Alivio> toto jsou vnitroorganizační věci, tady ti názor zvenčí asi moc nepomůže. Pokud tak MO rozhodla, dle jasně daných pravidel, tedy na výroční schůzi nadpoloviční většinou hlasů přítomných, pak s tím těžko něco uděláš. MO je v takových věcech, týkajících se interních záležitostí chodu MO omezována pouze Stanovami, jednacím řádem a tím, co schválí členové na schůzi MO.
- Sobota 16. února 2013 ve 12:00® hraji
gavlos> pruty s očky na vrchu jsou pruty určené k chytání s multiplikátorem. Většinou se jedná o pruty přívlačové, používají se i na moři. U nás jsou použitelné jen omezeně. Na přívlač s jerky, v velkými a těžkými nástrahami.
- Sobota 16. února 2013 v 11:13® hraji
Vlastik82> na to, aby ti tu někdo řekl, zcela jednoznačně, zda se ti do deseti let koupě rybníka vyplatí, by dotyčný musel mít křišťálovou věšteckou kouli. Vždyť ty jsi, kromě výměry rybníka, neuvedl nic, co je pro posouzení návratnosti potřeba. Přitom je tolik důležitých parametrů, hydrologické podmínky, stavebně technický stav rybníka, úživnost atd.
- Čtvrtek 14. února 2013 ve 22:07® hraji
Martin Mošna> no a to bys ušetřil ještě víc.
- Čtvrtek 14. února 2013 ve 22:01® hraji
Martin Mošna> skvělé, nech si to koupit k narozeninám, ušetříš čas a peníze
- Čtvrtek 14. února 2013 v 17:52® hraji
- Diskuze: Muškaření
Tak vážeme, vážeme, jaro se zeptá …
- Středa 13. února 2013 ve 23:03® hraji
regulus> no vidíš, vždyť si vůbec neodporujeme. Hlavně nezapomeň v pátek dorazit a vem si motání.
- Středa 13. února 2013 ve 22:42® hraji
regulus> když se podíváš na můj příspěvek ze 12.2. ve 20.47 hodin, uvidíš, že i já píšu, že to je v rukách a hlavě. To rozhodně nepopírám. Ale když mi to život umožnil, rád budu chytat na prut, který je lehký, kvalitní a poskytuje mi větší požitek z lovu.
- Středa 13. února 2013 v 15:51® hraji
jepice> ano, máme moře krámů, o tom bych mohl povídat, zejména v rybařině, ale když jsi nakousl to lyžování, je to stejné. Je to samozřejmě úchylka a fetiš, že kupujeme další a další vybavení. Ale na druhou stranu, můj táta byl stolař, pan stolař, a říkával, že základem řemesla je správné a ostré nářadí. On věděl, že na falc potřebuje hoblík falcák a že jiným to nebude to pravé ořechové. Tak i já vím, že na chytání na řece to chce boloňku. Že by to šlo s kaprařským teleskopem? Šlo. Ale nebylo by to ono. Možná protože se věnuji závodění, kladu na vybavení dost velký důraz. Protože jestli je potřeba chytat daleko, nenahodím tam laminátovým teleskopem, ale grafitovou matchkou, a tím teleskopem nedokážu na 45 metrů zaseknout cejna na návazce 0,08, s tou matchkou ano. Je to všechno na volbě každého rybáře. Já strašně rád chodím na ryby s jedním matchovým prutem nebo boloňkou, batůžkem přes rameno a s podběrákem. A stačí. Ale na závodech musím mít vybavení, které mi dá alespoň šanci se vyrovnat ostatním.
Tento příspěvek byl editován 13.2.2013 14:51:40 uživatelem hraji. - Úterý 12. února 2013 ve 22:56® hraji
laibor> nechci ti do toho moc mluvit, ale na závodech to bude možná právě o těchto tenkých vlascích. Pokud se nebudou chytat jen čerstvě vysazené ryby, které sežerou kde co i na prádelní šňůře, ale budou se lovit již zkušené ryby, může být ten tenký vlasec to pravé ořechové.
- Úterý 12. února 2013 ve 22:38® hraji
laibor> vlasec 0,8 milimetru by byl dobrý na věšení prádla a nebo na vypletení tenisové rakety. Vlasec 0,09 to je hodně jemný vlasec. Ne že by se s ním nedali chytat pstruzi a siveni na dírkách. Dá se, jen musíš správně nastavit brzdu navijáku a trpělivě zdolávat ryby. Pokud zasekneš velkou rybu, musíš ji z dírky vyndat rukou, ne tahat na led vlascem. Co to je za značku?
Tento příspěvek byl editován 12.2.2013 21:38:57 uživatelem hraji. - Úterý 12. února 2013 ve 22:05® hraji
laibor> jakýkoliv vlasec 0,16 a nebo 0,14 ti vyhoví, není potřeba nic speciálního.
- Úterý 12. února 2013 ve 21:47® hraji
jepice> když jsem učil děti v kroužku chytat ryby na řece, postupoval jsem osvědčeným způsobem. Přišel jsem, chvíli se díval jak chytá. Pak jsem si půjčil jeho vybavení, nastavil správně hloubku, dovážil splávek, popřípadě vyměnil háček, a pak jsem to ladil tak dlouho, až jsem chytil rybu, tím jsem ukázal, že je úplně jedno,jaký je prut a vlasec, protože to často byly pěkné hrůzy. A pak jsem postoupil k dalšímu adeptovi rybářství a zopakoval postup. Od žádného dítěte jsem neodešel dokud jsem nechytil rybu, aby vidělo, že jednak tam ryby jsou,jednak se dají chytit i s tím jeho vybavením. Nejvíc je to v rukách a v hlavě.
Tento příspěvek byl editován 12.2.2013 20:48:06 uživatelem hraji. - Úterý 12. února 2013 v 15:11® hraji
- Diskuze: Feeder
troutkiller> tak si zadej do vyhledávače „forma na šrot“ a uvidíš, jak je internet plný.