Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 28. ledna 2013 v 16:37® hraji
hraji

David Havlíček> na ten jsem viděl reklamu myslím v Ryby, rybky, rybičky. Je to hezký strojek a asi i hodně vydrží. Cenu uváděli někde nad 300 Euro.

Tento příspěvek byl editován 28.1.2013 15:37:20 uživatelem hraji.
Pondělí 28. ledna 2013 v 10:13® hraji
hraji

džigit> já musel taky ráno vymetat sníh z krmítko pro ptáčky. ;-)

Pondělí 28. ledna 2013 v 10:11® hraji
hraji

džigit> já musel taky ráno vymetat sníh z krmítko pro ptáčky. ;-)

Pondělí 28. ledna 2013 v 8:51® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej.

Neděle 27. ledna 2013 ve 22:12® hraji
hraji

HaDová> zkuste místo novinek zařídit, aby se každý den u všech diskuzí neobjevilo N-ko, to by mi pro začátek stačilo.

Neděle 27. ledna 2013 ve 22:08® hraji
hraji
Diskuze: Feeder

troutkiller> ale je dlouhý a nepraktický a jen na málo prutů, přepočteno na počet uskladněných prutů, je mnohem dražší.

Neděle 27. ledna 2013 v 19:31® hraji
hraji

David Havlíček> ale já neříkám, žes to udělat nesměl, jsou to tvoje stránky, ty se musíš rozhodovat a potom samozřejmě přijmout i zodpovědnost a nést důsledky. Od začátku šlo o houby. Dneska byly v krámě rohlíky za stejnou cenu jako v pátek.

Neděle 27. ledna 2013 ve 14:46® hraji
hraji

David Havlíček> chyba byla sem vůbec politiku tahat, ale myslel jsi to asi dobře. Teď bych ji sem zpátky netahal. Kdo má potřebu řešit politiku, ať to dělá na webech k tomu založených. Ale je to jen můj názor.

Neděle 27. ledna 2013 v 11:04® hraji
hraji

JKemr> http://www.milorybarskepotreby.cz/…-pruty-savio

pravda, není tříkomorový, ale pevný je dost a dost

Pátek 25. ledna 2013 ve 20:02® hraji
hraji

vovo> zbrousit ji můžeš, ale úplně dobré to nebude, přece jenom se chystáš odbrousit dost velkou část. Bylo by lepší sehnat špičku, která do prutu padne přesněji a když tak odbrousit jen desetinku milimetru, dvě.

Pátek 25. ledna 2013 ve 14:57® hraji
hraji
Diskuze: Plavaná

gavlos> papírová od vlastního syna je víc než zlatá z mistrovství světa, to mi věř.

Pátek 25. ledna 2013 v 11:42® hraji
hraji

jepice> žádný problém nevznikl. V pohodě. Já se omezil na pokusy o vázání mušek, jinak jsem vše zrušil. Ale dělával jsem splávky, woblery a jiné vymyšlenosti.

Středa 23. ledna 2013 v 17:03® hraji
hraji

jepice> když já 99% času nechytám kapry. To máš pak těžké. Já nijak nezpochybňoval to, že to kutily baví, mě taky, ale chytat ryby mě baví víc.

Středa 23. ledna 2013 v 11:39® hraji
hraji

janaR> nic si z toho nedělej. Kutilství není podmínkou. Já to dávno vzdal, něco kutit, když to koupím, ušetřím tolik času, že si na to v pohodě vydělám a ještě zbyde.

Středa 23. ledna 2013 v 8:41® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Úterý 22. ledna 2013 v 11:44® hraji
hraji

lunimus> zalovil jsem v cizích vodách, ale lepší popis v rodném jazyce asi nenajdeš http://www.mrk.cz/clanek.php3?…

Úterý 22. ledna 2013 v 9:35® hraji
hraji

džigit> asi tak, ještě že aspoň nám tady nic nepadá. stačí ten led na chodnících

Úterý 22. ledna 2013 v 9:03® hraji
hraji

Pořád si nejsem jistý, že celý systém Chytej momentálně funguje zcela korektně. Například se zase nenačítají fishbony, což v konečném důsledku nic neznamená, ale jako indikátor správné funkce to poslouží.

Úterý 22. ledna 2013 v 8:32® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Pondělí 21. ledna 2013 ve 21:29® hraji
hraji

lunimus> asi mnoho lidí nebude mít moc zkušeností s takovou věcí. Nemám ji ani já. Ale osobně se domnívám, že je docela jedno, zda přidáš do boileis rybí moučku a nebo přímo rybí maso, jen bude asi potřeba ho pořádně rozmělnit, aby kousky nenarušovaly soudržnost boilies. Ale jak to ovlivní technologii, to si netroufnu ani odhadnout.