Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 11:57® hraji
hraji
Diskuze: Plavaná

regulus> netuším, pravda je, že v anglii mají radši anglány bez předvážení, proto cpou na vlasec zátěž, která tvoří i zarážku, v Evropě kontinentální je víc v oblibě montáž s téčkem.

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 10:34® hraji
hraji

jepice> v Anglii při lovu s waglerem nepoužívají téčka skoro vůbec. Raději splávek zablokují broky nebo gumovými zarážkami

Čtvrtek 10. ledna 2013 v 8:28® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Středa 9. ledna 2013 v 15:32® hraji
hraji
Diskuze: Feeder

Janko> tak si tady nějaký vyber podle svých finančních možností. Vyloženě špatný není žádný z nich. http://www.milorybarskepotreby.cz/pruty-feeder/

Středa 9. ledna 2013 v 9:48® hraji
hraji

jajda123> zkus to nastudovat tady

http://brno3.momrs.cz/…lneni-sumare princip je shodný s vyplňováním sumáře ČRS

Tento příspěvek byl editován 9.1.2013 08:49:26 uživatelem hraji.
Středa 9. ledna 2013 v 8:28® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Úterý 8. ledna 2013 ve 22:19® hraji
hraji

Janko> kolego, na plavanou už mám odchytáno docela dost, ale tvůj záměr jít chytat kapry na řeku na plavanou vidím v těchto dnech jako velmi nešťastný. Zvlášť pokud nemáš zkušenosti.Kapry budeš nyní hledat těžko, je obleva, většina řek je více či méně zvednutých a kapři asi nezůstali na svých zimních stanovištích. Takže to bude takové hledání kapra v kupce vody. Osobně bych ti poradil, zkus na rozhraní proudů a tišin hledat bílou rybu, pobavíš se, a něco se naučíš. A určitě je větší šance, že chytíš tlouště, plotici nebo jinou rybu než kapra. Jako nástrahu použij bílé červy a nebo pařenou housku

Tento příspěvek byl editován 8.1.2013 21:20:35 uživatelem hraji.
Úterý 8. ledna 2013 v 8:31® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Pondělí 7. ledna 2013 ve 23:33® hraji
hraji

Martin Mošna> smysl zarážky u klouzavého splávku za standardních okolností je za prvé, projít bezpečně a bez velkého odporu očky na prutu, za druhé, bezpečně udržet na vlasci a tím zablokovat splávek na stanovené hloubce. To co jsi koupil je dobré k různým věcem, ale k blokaci klouzavého splávku jen velmi obtížně. Tečka.

Pondělí 7. ledna 2013 v 16:15® hraji
hraji
Diskuze: Pěst na oko

Fryw> ony se RL vydávají většinou na odboru, který má na starosti i myslivost, ochranu ŽP, vodu, lesy a to je poměrně rozsáhlá agenda, zahrnující velké množství zákonů a pokud ten člověk má vydávat nějaká rozhodnutí, která budou mít hlavu a patu a budou v souladu se zákony, tak musí něco znát, na to nebude stačit vzdělání sekretářky. Ne každý sedící za stolem v kanceláři je flákač a neználek.

Pondělí 7. ledna 2013 v 8:30® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Neděle 6. ledna 2013 v 15:43® hraji
hraji

luckyway> plevelná ryba je zvěrstvo. Nic takového jako plevelná ryba neexistuje. Existují ryby, kdo má právo rozhodnout, která je a která není plevelná? spíš bych coarse fish přeložil jako bílá ryba.

Neděle 6. ledna 2013 v 15:33® hraji
hraji

Hezké odpoledne Chytej

Neděle 6. ledna 2013 v 15:30® hraji
hraji

Dnes jsem vyrazil na spanilou jízdu do Znojma. Na místní revíru Dyje 11 jsem pokoušel štěstí. No, nebyl to výbuch, bylo to ještě horší. Za tři hodiny jsem chytil dvě ryby a měl asi 4 záběry. Přitom voda je to krásná. Vůbec nevím, kde je chyba. Leda by tam žádné ryby nebyly. Což mimochodem místní tvrdí taky.

Sobota 5. ledna 2013 ve 20:41® hraji
hraji

Chorchus> mám doma taky bamboo prut, má kolem 45 let a na rybách byl jednou. Vzal jsem ho ven asi tři roky zpátky. :-) Jsou to krásné proutky.

Sobota 5. ledna 2013 ve 20:06® hraji
hraji

Chorchus> zas máš jiné věci, které nemáme my. Jsi manuálně šikovný a máš prostor pro to se realizovat. To zas závidím já tobě. Tož sme tak nějak srovnaní.

Tento příspěvek byl editován 5.1.2013 19:06:48 uživatelem hraji.
Sobota 5. ledna 2013 v 17:50® hraji
hraji

jepice> používám jak větší broky v řetízku, tak torpilu či kuličku (průběžnou) blokovanou bročky. Ono je to v podstatě jedno. Stejně tak bude fungovat i ta spirálka z olověného drátu. Na řece chytám splaváváním bez krmení, popocházím. Co se týče splávků, letos chytám s avonem, ale jde to úplně stejně i s klasickým kuláčkem s nosností od 4 do 6 gramů. Ryby to berou poctivě.

Sobota 5. ledna 2013 v 16:39® hraji
hraji

Dnes jsem zahájil letošní rybářský rok. Na novém místě, kde jsem doteď nikdy plavanou s centrepinem nechytal. Nástraha pařený rohlík, splávek Avon 4 gramy, háčky velikosti 12 a 10 na forpasy 0,11. Ryb jsem chytil nepočítaně (nepočítal jsem je) ale bylo jich ke dvacítce, podařily se 4 druhy, jesen, tloušť, podoustev a plotice. Zejména zimní plotice mi udělaly radost. Krásné ryby v kondici.

Sobota 5. ledna 2013 v 10:02® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Pátek 4. ledna 2013 v 18:46® hraji
hraji

Martin Mošna> Martine, není jaro, je zima, a napařený rohlík je klasická zimní nástraha, která dovoluje udělat jak malinké tak velké sousto a to dobře drží na háčku.