Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 14. prosince 2012 ve 23:21® hraji
- Diskuze: Všeobecná diskuze
BoBo-Falknow> moc, strašně moc. Ale s ospreyem jsem to probral, je zbytečné se o tom vůbec bavit, minimálně polovina těch chyb je z toho, že je lajdák, to nemá s žádnou dys nic společného.
- Pátek 14. prosince 2012 ve 23:14® hraji
BoBo-Falknow> ne on tím netrpí, trpíme my ostatní. On je v pohodě.
- Pátek 14. prosince 2012 v 8:57® hraji
- Diskuze: Brno a okolí
toro> pokud nechápeš rozdíl mezi cíleným lovem jednoho chráněného rybího druhu a náhodným úlovkem chráněné ryby, je naše debata asi bezpředmětná. Na Svitavě je sice ouklejka pruhovaná, ale pokud ji chytat nechci, nechytám ji, asi vím jak na to. Mám na Svitavě za rok cca 100 docházek a počet ouklejek letos ulovených bych odhadl na 20. To podouství mám několik stovek. A na Dyji jsem taky nějakou tu minutu odchytal a vím, jak to tam vypadá. Problém na Dyji je, že místní jsou jedni z nejnenažranějších rybářů v ČR.
- Pátek 14. prosince 2012 v 8:21® hraji
Hezké dobré ráno Chytej. Páteček, třetí adventní neděle na obzoru. Začíná to být s těmi vánoci vážné. Asi fakt budou.
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 21:36® hraji
- Diskuze: Začínáme rybařit
Fryw> jako člen MRS si můžeš zakoupit povolenku ČRS za úplně stejných podmínek, jak člen ČRS. Tedy krátkodobou (denní, týdenní, měsíční) či celoroční. Povolenku ti mohou prodat v kterékoliv MO ČRS. Bohužel ČRS neposkytuje organizacím MRS své povolenky k prodeji, takže si ji nemůžeš zakoupit třeba v Brně.
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 21:34® hraji
gavlos> pokud se chceš něco dovědět, musíš pro to něco udělat. Nejlépe se zeptat přesně na to, co tě zajímá.
- Čtvrtek 13. prosince 2012 v 16:17® hraji
gavlos> to je dobře, že tak brzo, aspoň nebudeš mít velké ztráty.
- Čtvrtek 13. prosince 2012 v 15:32® hraji
- Diskuze: Feeder
Martin Mošna> víš a pamatuješ si, co jsi sem napsal asi před půl hodinou? Já bych řekl že ne.
- Čtvrtek 13. prosince 2012 v 15:12® hraji
Martin Mošna> víš co, vyzkoušej si to. Kdyby v tom nebyl rozdíl, asi by se nikdo s pražením neotravoval. Mimochodem, kávová zrna se také praží, aby byla taková, jaká je známe, bez pražení by to nebylo nic moc, to kafe.
- Čtvrtek 13. prosince 2012 v 15:09® hraji
Martin Mošna> hele, tak ještě jednou a pomalu. Chceš si s někým povídat o instalaci SW? Není problém, ale udělej to v obecné diskuzi, kde to nebude nikomu vadit. Pokud to uděláš v diskuzi pro začínající rybáře, musíš pochopit (nebo bys aspoň měl pochopit), že to zde ruší a vyloženě otravuje. K základním pravidlům internetových diskuzí je dodržovat daná pravidla. Tak to zkus dodržet.
Tento příspěvek byl editován 13.12.2012 14:10:06 uživatelem hraji. - Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 13:05® hraji
- Diskuze: Plavaná
timbab> na řece ti stačí najít hlubší místo, volných 20 metrů hladiny, většinou pod jezy se nyní ještě dá chytat, dlouhé úseky pod přehradami jsou taky volné. Labe od soutoku s Voltavou by nemuselo být taky zamrzlé
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 12:52® hraji
timbab> samozřejmě mluvím o nezamrzlých revírech. TO budou většinou řeky a nebo největší nádrže s dostatečnou tepelnou kapacitou.
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 12:44® hraji
No a zpátky k plavané. V této části roku, s počasím, které vládne, je plavaná překvapivě účinná metoda lovu, pokud ji umíme. A to platí nejen na techniku lovu, ale i na výběr vhodného místa lovu, vhodnou nástrahu a návnadu. A ačkoliv se to zdá nesmyslné, nebodují žádné super jemné sestavy. Spíš naopak. Tak vám přeji při experimentování o nastávajícím víkendu hodně úspěchů. Ať vám berou.
- Čtvrtek 13. prosince 2012 v 9:25® hraji
Martin Mošna> ale o to jde, uvolnit ty oleje, které se rozloží pražením. K čemu ti jsou oleje uzavřené v zrnku, kam se k nim nic nedostane a ony se nedostanou ven?
- Čtvrtek 13. prosince 2012 v 8:37® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Středa 12. prosince 2012 ve 22:16® hraji
Martin Mošna> jenže ono začne vonět právě tím upražením.
- Středa 12. prosince 2012 ve 22:11® hraji
Martin Mošna> na zimu je pro mě ovšem partiklovou přísadou číslo jedna len, tedy lněné semínko, upražené a pomleté na kávomlýnku. Je silně aromatické, uvolňuje olej a ryby ho mají velmi rády, stačí ho tři decilitry na jednu dávku krmení.
- Středa 12. prosince 2012 ve 22:09® hraji
Martin Mošna> dobré je řepku upražit a pomlet, lépe se uvolňuje ten olej, lépe nasává vodu a nemá tendenci plavat.
- Středa 12. prosince 2012 ve 13:12® hraji
David Havlíček> ano, „trendy“ je neřešit neschopnost vyjádřit se správně mateřským jazykem. Protože by se naprostá většina internetových diskuzí zvrhla do debat o pravopisu. Já o tom dost často debatoval s Mirkem, co je, a co už není únosné, ale řešení neexistuje. Za situace, kdy mladí nečtou knihy a neumí pracovat s jazykem, to rybářský server nevyřeší. To je víc než jasné.
- Středa 12. prosince 2012 v 9:48® hraji
BoBo-Falknow> ono už ani nemá cenu se nad neschopností některých přispěvatelů dodržet nejzákladnější pravidla pozastavovat. Je to občas hrůza. Ale to tento web neživí.