Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 12. prosince 2012 v 8:54® hraji
- Diskuze: Brno a okolí
toro> úmyslný lov hájených ryb pro zážitek? Tak v tom si tedy rozhodně rozumět nebudeme. Ale to je o způsobu vnímání toho co je, a co není etické, a v mezích zákona. Tady rozhodně neplatí, že účel světí prostředky.
- Středa 12. prosince 2012 v 8:32® hraji
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Hezké dobré ráno Chytej.
- Úterý 11. prosince 2012 ve 12:42® hraji
- Diskuze: Brno a okolí
olafek> na revírech MRS je mník jednovousý celoročně hájenou rybou, viz příloha vyhlášky 395/1992Sb. v platném znění.
- Úterý 11. prosince 2012 v 8:19® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Pondělí 10. prosince 2012 v 9:23® hraji
Hezké dobré ráno Cyhtej.
- Sobota 8. prosince 2012 ve 13:09® hraji
- Diskuze: Začínáme rybařit
lunimus> otázka číslo jedna je jasná, můžeš mít zpasáno třeba rok dopředu, tedy v 7:00:00 můžeš nahazovat, otázka číslo 2: pomáhá natřít očka buď silikonovýým olejema nebo troškou vazelíny, na mastnotě se neudrží voda a tím pádem nezamrzne. Ale ono úplně stačí, že zamrzá voda na vlasci.
- Sobota 8. prosince 2012 ve 13:05® hraji
Hezký den přeji všem, kteří našli odvahu vyrazit a byli úspěšní. Na plavanou to ještě bere. Ale je třeba hledat
- Pátek 7. prosince 2012 v 10:04® hraji
- Diskuze: Muškaření
Tomucha> máš pravdu Tome, ty mušky, to je hrůza, opravdu to vůbec neumíš.
- Pátek 7. prosince 2012 v 9:27® hraji
Renault forever. Měl jsem Nevadu, potom Safrane a momentálně mi jezdí Laguna combi a Clio. Vejde se tam kupa věcí a jsou to držáky
- Pátek 7. prosince 2012 v 8:27® hraji
Hezké dobré mrazivé ráno Chytej, v Brně je momentálně –10.
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 8:58® hraji
Hezké dobré ráno Chytej.
- Středa 5. prosince 2012 ve 20:12® hraji
Zkuste mi prosím někdo vysvětlit, proč bylo potřeba za cca 3 miliony korun zpropagovat rybářství a rybolov v řadách českého rybářského svazu? Já to prostě nechápu. Vydali jsme knihu, která je rozdána do MO. To aby se v MO dověděli, jak se chytá na mušku a nebo jaké ryby žijí v našich vodách? Chápal bych to, kdyby se ta kniha rozdala do škol a podobných zařízení, do knihoven , kde by sloužila jako propagace rybářství a rybolovu mezi veřejností. Ale takto mi to pořád připadá jako naprosto zbytečné plýtvání penězi.
- Středa 5. prosince 2012 v 16:55® hraji
Takový stromeček může vypdat různě. Třeba takto
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:57® hraji
Scanix> podle mě použili peníze EU a vybraní „kamarádi- autoři“ dostali dobře zaplaceno. Jinak je obsah naprosto běžný a nic nového nepřinášející. Prostě je projekt jak vytáhnout peníze z EU.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:49® hraji
Scanix> nicméně pokud dostala MO několik kusů, opravdu stojí před těžkým oříškem, komu ji dát. Já bych v takovém případě asi volil použití těchto publikací jako dárků pro členy, které chce MO nějak odměnit. Třeba předáním na schůzi MO společeně s povolenkou zdarma za nějakou skutečě přínosnou práci pro MO
Tento příspěvek byl editován 4.12.2012 11:50:09 uživatelem hraji. - Úterý 4. prosince 2012 ve 12:48® hraji
Scanix> taky si myslím, že jich měli vydat 300 000 kusů a poslat ji každému členovi ČRS a MRS. Ale to by asi nestačily peníze z EU. Ono bylo zajímavé už to, kdo se podílel a jak.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:31® hraji
BoBo-Falknow> rozhodně nejsi puntičkář, prostě jsi to pořádně poskládal. Takových lidí dneska moc není. Vysoce to oceňuji.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:30® hraji
Scanix> naše MO dostala tuto knihu jen jednu. Poraď, komu ji mám dát? Jak stanovit klíč pro výběr z téměř tří tisíc členů? (Já si ji neponechám, protože jsem za práci na té knize dostal svůj vlastní výtisk).
- Úterý 4. prosince 2012 v 8:33® hraji
Hezké dobré ráno Chytej.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 11:55® hraji
- Diskuze: Plavaná
David Havlíček> zcela po pravdě jsem čekal, kdo se na to chytí. Ale že to budeš zrovna ty. Mimochodem, feeder, to je čistá plavaná, stačí se podívat do Anglie.