Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 8:48® hraji
- Diskuze: Plavaná
Závodníci jsou, řekněme, speciální kategorie. Ale vezměme si nezávodní plavanou. Plavaná není, že navléknu na vlasec splávek, pod něj dám olovo, které ho spolehlivě zakotví kdekoliv v proudu řeky a chytám na panáka. Rybářů, kteří skutečně chytají plavanou v tom pravém slova smyslu, tedy tak, že nástraha opravdu trvale plave proudem dolů, je i u Svitavy zatraceně málo. Hlavní problém je v tom, že plavaná v tomto provedení je výsostně aktivní způsob lovu, žádný prut ve vidličce a cigárko vsedě na židličce.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 8:32® hraji
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Hezké dobré ráno Chytej. Tak tu máme advent. Tak koukejte přibrzdit a užívat
- Neděle 2. prosince 2012 v 19:47® hraji
Já dnes vyzkoušel přívlač a feeder, obě disciplíny fungovaly. A to nejsem ani excelentní přívlačář ani feedrař. Ale prostě ještě ryby berou.
- Neděle 2. prosince 2012 v 18:55® hraji
David Havlíček> plavaná, tedy skutečná plavaná, je těžká a na materiál náročná disciplína. Stejně jako je rozdíl mezi taháním jedné otlučené rotačky a přívlačí, je rozdíl mezi chytáním na panáka a plavanou. U nás kdo nahodí krmítko, je odborník na kaprařinu, v plavané to tak není, stejně jako v přívlači. Prostě skladba návštěvníků Chytej je taková, že tu je plavaná popelka. Všichni si rádi přečtou nějakou radu, jak tu plavanou trochu vylepšit, ale napsat něco do diskuze je těžší.
- Neděle 2. prosince 2012 ve 13:58® hraji
David Havlíček> nevyhrožoval, to prosím ne, jen jsem to zmínil jako velmi pravděpodobnou variantu. Protože už poslední měsíce sem píšu sám.
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:04® hraji
sus1> tak se budeme modlit, aby to nepřiletělo i k nám. Protože to sluníčko mělo ještě pořád slušné grády a bylo to moc příjemné.
- Sobota 1. prosince 2012 v 16:45® hraji
sus1> no jaképak no tak. V Brně nádherně svítilo sluníčko, bylo +8 a foukal pouze mírný větřík a ke všemu ještě i ryby braly. Pohoda, veget.
- Sobota 1. prosince 2012 v 16:38® hraji
Hezké odpoledne Chytej. Jestli nebylo líp na rybách.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:55® hraji
Alov> měl jsem podobný pocit
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:53® hraji
Všem, kteří zítra vyrazí na ryby přeji Petrův zdar.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:52® hraji
Fryw> s některými body bych snad i mohl souhlasit, ale s některými ani náhodou. Ale ono je to úplně, ale úplně jedno. Osprey je dneškem pryč a začíná nová éra. Já to v plavané zamknu a zhasnu, sám tam být nechci
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:12® hraji
fila> mám rukavice bez prstů (bez špiček) od vietnamců za deset korun, když je moc velká zima, tak tenké fleecové, a když je moc velká zima, tak oboje přes sebe, vláčet se dá, horší je to s manipulací s rybou a háčky
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:50® hraji
Fryw> tak v Brně už to hlásí jen +1, do rána bude mrazík mrazíček
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:48® hraji
sus1> v Brně být nesmí, když jdu na ryby, bych mohl uklouznout a upadnout.
) a už bych nevstal. To víš, věk se hlásí.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:42® hraji
fila> tak já mám stejné plány jako ty, taky přívlač. Držím palce ať se zadaří.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:41® hraji
Fryw> tak to se ti opravdu ta příprava moc nevyvedla. Mě vadí zima na ruce, musímmít ruce v teple a je fajn
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:38® hraji
sus1> to není povedený vtip, není u nás žádný, v Brně je cca 2 stupně nad nulou a sucho. Žádné srážky dnes nepřiletěly.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:32® hraji
sus1> čajíček bude v termosce po ruce, ale pro jistotu se zastavíme cestou domů na další.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:30® hraji
Fryw> máš pravdu, že oblečení a obutí je v zimě strašně důležité, protože jak je ti zima, nevychutnáš si ten lov. Na botách se rozhodně nevyplatí šetřit
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:17® hraji
sus1> neboj se, připravil jsem si takovou horu oblečení, že když uklouznu a spadnu, ani to neucítím. Ale na druhou stranu říkám, nemáme to rybaření za trest, když je zima, jdeme do hospody na čaj.