Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:12® hraji
hraji

mvincik> no, sdílím tvé tušení taky. Ale necháme se překvapit.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:11® hraji
hraji

Fryw> hm, když do hospody to chce zajít s kamarádem, neumím si představit, že bych šel do hospody napivo sám.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:09® hraji
hraji

sus1> myslíš? Já se sem moc často nedívám a i kdyby se ztratila půlka diskuze, tak to nepoznám. Teď si připravuji vybavení na zítřejší rybolov, tak u toho sem tam nakouknu.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 20:58® hraji
hraji

Fryw> možná i v čajovnách.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 20:42® hraji
hraji

sus1> moc plno tu není, řekl bych, že tu zeje obrovská mezera

Pátek 30. listopadu 2012 ve 20:13® hraji
hraji
Diskuze: Muškaření

brčal> já se byl podívat dneska na nový muškařský prut, který jsem si chtěl pořídit a co čert nechtěl, nachomýtl se k tomu bývalý státní trenér Jirka Klíma, jinak můj kamarád, a úplně mi rozbil mou představu, co si vlastně mám odnést. No ještě to budu muset rozvážit, do vánoc zbývá ještě dost času. Takže radost se odkládá …

Pátek 30. listopadu 2012 ve 20:04® hraji
hraji
Diskuze: Plavaná

Končí listopad a začínají měsíce, které lze bez nadsázky považovat v plavané za klidovou sezónu. K vodě chodí jen pár nadšenců, většinou jen na chvíli a o to vzácnější jsou úlovky velkých a opatrných ryb. Mirek měl tento způsob lovu rád, hledat a chytat velké tlouště. Letos ho zkusím zastoupit. Jen fotky ode mě nečekejte, fotím ryby nerad.

Pátek 30. listopadu 2012 v 16:27® hraji
hraji

David Havlíček> ono tedy o nic nejde, ale konečně mě napadlo jak ty body využít nějak rozumně, tak abych věděl, jak moc se mohu rozšoupnout

Pátek 30. listopadu 2012 v 16:18® hraji
hraji

Robur> hele, mě to pořád ukazuje, že výpočet fishbonů nepracuje, jak vím, kolik ti vlastně mohu odkázat?

Pátek 30. listopadu 2012 v 16:17® hraji
hraji

No tak to to vzalo slušný švunk.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:27® hraji
hraji

Martin Chmelík> a ty jsi zastupitel které pražské městské části? :-)

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:21® hraji
hraji

džigit> jo, já to chápu.

Pátek 30. listopadu 2012 v 10:11® hraji
hraji

Martin Chmelík> ale každý má právo napsat tři písmena. Třeba o mně je zcela veřejně známo, že jsem aktivní jako autor na obou serverech. A neměl s tím nikdo problém. A moje články mají zde na Chytej velmi slušnou „návštěvnost“. Zájem o plavanou zde na Chytej je malý, pokud bude ještě nižší, vyplatí se vůbec sem psát? Nebudou pak ona tři písmena jedinou rozumnou alternativou? Já chápu, že vy osobně nemáte MRK v oblíbených. Ale čí to je vina?

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:59® hraji
hraji

Nastalá situace a diskuze k ní je přesným obrazem toho, že prostě schází informace a kde schází informace, tam je prostor pro dohady. Na druhou stranu je třeba respektovat, že pracovně právní vztah je věcí Davida a Mirka, nikoliv diskutujících na Chytej. Pak už záleží jen na osobním založení diskutujícího, zda to pojme klidně a nebo nějak kontroverzněji. Mě tato změna taky zaskočila, zejména její rychlost a způsob oznámení. Jako zaměstnavatel vím, jak za normálních okolností probíhá ukončení pracovního poměru a tak i mě napadají různé varianty. Já věřím, nebo chci věřit, že změna proběhla v mezích slušného a zákon respektujícího chování. Jen je potřeba si uvědomit, že každý zde má právo vyjádřit svůj názor, ať už je pozitivní a nebo negativní. Dokonce mám pochopení i pro některé ostré reakce končící zrušením profilu, i když si nemyslím, že by to cokoliv změnilo.

Pátek 30. listopadu 2012 v 8:24® hraji
hraji

Hezké dobré poslední listopadové ráno tohoto roku Chytej.

Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 07:24:35 uživatelem hraji.
Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 16:03® hraji
hraji

David Havlíček> já taky sázím na víkend, bude méně rybářů u vody a tím pádem víc metrovek počká na mě

Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 13:59® hraji
hraji

život je změna, takže nezbývá než se s tím smířit. Ale osprey byl výraznou postavou tohoto serveru. Nezbývá než věřit, že Tomáš bude podobně aktivní.

Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 8:38® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej.

Středa 28. listopadu 2012 v 8:37® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej. Dneska by to šlo.

Úterý 27. listopadu 2012 v 8:32® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej.