Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 18:10® hraji
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> určitě ne, voda v řece byla čistá a zcela v pořádku.
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 16:29® hraji
Mám dotaz. Odborný. Pstruh obecný, forma potoční se vytírá v říjnu až v listopadu. To je známý fakt. O víkendu jsem pozoroval na potůčku skupinu asi dvaceti pstruhů, velikosti od cca 15 do 30 cm, jak se opakovaně snaží dostat z velké řeky přes nízký jízek do potůčku. Co je k vedlo? Nebyli vytření?
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 8:52® hraji
Hezké dobré ráno Chytej.
- Pátek 23. listopadu 2012 v 15:59® hraji
anet> na takto položenou otázku je jen těžké odpovědět zcela korektně. Protože asi nikdo nečte všechny časopisy na trhu a neprovádí detailní srovnání (tedy mimo pověřených pracovníků redakcí těchto časopisů). Mám největší zkušenost s časopisem Rybářství. To je solidně dělaný časopis zahrnující všechny rybolovné techniky. Někomu vadí, že to je „hlásná trouba“ Českého rybářského svazu, ale to nijak nesnižuje jeho obsahovou náplň. Znám i časopis Rybolov, protože do něj pravidleně příspívám. Časopis se také snaží být všestranně zaměřený, přebírá hodně článků ze zahraničí, vychází ovšem jednou za dva měsíce. A další časopisy neznám natolik, abych si je dovolil hodnotit.
- Pátek 23. listopadu 2012 v 8:31® hraji
Hezké dobré ráno Chytej, při pátku
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 15:42® hraji
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> možná nevhodný tvar cívky, ona se poměrně hodně zužuje a tak to možná strhává víc závitů najednou. zkusím to na navijáku s klasickou cívkou.
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 15:22® hraji
sethy> no právě tomu přeplnění cívky jsem úspěšně zabránil, na můj „vkus“ je na cívce té šňůry málo, přesto to padá
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 ve 14:14® hraji
- Diskuze: Feeder
nerf> já bych zvolil to SPRO Red Arc
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 11:37® hraji
Mám zdvořilý dotaz. Zkoušel někdo z přítomných šňůru označovanou „C-thruu“ od Dragonu? A pokud ano, jaké s ní máte zkušenosti? Já zkoušel tu s průměrem 0,06 a musím říct, že pevnost je slušná, ale má tendenci k motání při nahazování, ráda padá z cívky a tím vytváří pavoučky, a pokud se utvoří uzlík, je v tom místě náchylná k prasknutí a to tak že opravdu hodně. Má někdo jiné zkušenosti?
- Čtvrtek 22. listopadu 2012 v 8:28® hraji
Hezké dobré ráno Chytej.
- Středa 21. listopadu 2012 ve 22:49® hraji
osprey> já mám feedery 3,30 a dva 3,90, tak uvidím, co bude v nabídce, osobně také dávám přednost delším prutům
- Středa 21. listopadu 2012 ve 22:36® hraji
osprey> a aby nebyly řeči, že jsme off topic, tak čekám až dojdou do Brna pickery od Daiwy. Prý jsou moc povedené, tak se možná nechám zlákat na picker. Kamarád zakoupil method mixová krmítka a začal experimentovat s peletami a PVA. Tak počkám, co z toho vznikne.
- Středa 21. listopadu 2012 ve 22:32® hraji
osprey> shodou okolností jsem v sobotu v Praze. Ale mám program nabitý od rána do večera, tak se na výstaviště nedostanu. Ale chtěl jsem se tam aspoň podívat, jen pro srovnání. Nic nesháním a nakupovat jsem nechtěl.
- Středa 21. listopadu 2012 ve 22:15® hraji
osprey> měl to můj kamarád, ukazovalo to, že na dně přehrady je opravdu dno. Ani mě to nepřirostlo k srdci tolik, abych byl ochoten za to utratit peníze. Není nad to si najít to dno hezky twistrem. A pak se nechat pokousat od štičího miminka. V sobotu byla taková zima, že mi tekla krev skoro hodinu. Nechtěl ase srážet.
- Středa 21. listopadu 2012 ve 21:56® hraji
osprey> vláčíme a chodíme chytat na plavanou, protože s feederem je nám zima. A ke všemu je plavka účinnější. A ten jedobr nahazovací sonar bys mu vážně poradit mohl.
- Středa 21. listopadu 2012 ve 12:00® hraji
Dneska se Chytej chová nějak divně, špatně se zobrazuje.
- Středa 21. listopadu 2012 v 9:34® hraji
džigit> motorový olej je oblíbená barva mého kamaráda, taky o víkendu něco pochytal.
- Středa 21. listopadu 2012 v 8:24® hraji
Hezké dobré ráno Chytej. O víkendu jsem se věnoval dva dny vláčení a mohu potvrdit, že žlutá v různých odstínech byla nejúspěšnější barva
- Úterý 20. listopadu 2012 v 11:18® hraji
Katerina.K> jo to je slušný batoh na ryby, do takového se vejde opravdu hodně vybavení.
- Úterý 20. listopadu 2012 v 8:24® hraji
Hezké dobré ráno Chytej