Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 19. listopadu 2012 v 8:52® hraji
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Hezké dobré ráno Chytej
- Neděle 18. listopadu 2012 v 9:54® hraji
Hezké dobré ráno přeji Chytej.
- Pátek 16. listopadu 2012 v 8:25® hraji
Hezké dobré ráno Chytej.
- Čtvrtek 15. listopadu 2012 v 8:36® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Středa 14. listopadu 2012 v 15:17® hraji
- Diskuze: Muškaření
osprey> ony vaše MO asi nejsou účastníky řízení, tím je územní svaz. A tam se na všechny tohle řádění dívají politicky, Halík, politicky.
- Středa 14. listopadu 2012 v 9:36® hraji
Hezké dobré ráno Chytej. Máme +1 a sunshine
- Středa 14. listopadu 2012 v 9:07® hraji
osprey> stěžování si na úpravy v rámci protipovodňových opatření je zcela neúčinné. To je ozkoušené. Jediné co v takovém případě můžeš udělat je, že se domluvíš na tom, aby úpravy provedli v době, kdy to relativně nejméně poškodí obsádku, tedy mimo hlavní období tření majoritních druhů. Moje zkušenost je omezena na náš revír, pohříchu téměř výhradně městský. Jakékoliv snahy Povodí o upravení koryta se zcela míjejí účinkem. Na místě, kde byla desetiletí mělčina je pro probagrování za tři roky opět mělčina. Na místě, kde srovnali dno se do roka zase vytvoří lavice štěrku a tvo se vytvaruje podle vlivu vody. V místech terénu mimo město (údolí mezi Brnem a Bílovicemi nad Svitavou kupodivu nedochází k vůbec žádnému zasahování do koryta ani okolní vegetace. Tam ten přírodní charakter koryta zůstal nedotčen. Co je ale zajímavé, není tam víc ryb jak v těch městských regulovaných úsecích. Je tam totiž zima a tma (úzké hluboké údolí).
- Středa 14. listopadu 2012 v 8:29® hraji
- Diskuze: Plavaná
osprey> hlavně ostroretky. Ryby jsme neměřili ani nefotili, ale kousky kolem kilogramu se chytily.
- Úterý 13. listopadu 2012 ve 23:03® hraji
- Diskuze: Plavaná
Přesto že se voda vyčistila, ochladila a ryby se staly opatrnější, pořád je možné úspěšně lovit většinu druhů ryb v tekoucích vodách i ve stojácích. Jen je dobré zjemnit návazce a zmenšit háčky. Taky sousta chce dávat menší. V sobotu jsme zkusili jak budou ryby reagovat na vnadění a ještě pořád je to slušné, nachytali jsme poměrně dost ryb i velice slušných velikostí.
- Úterý 13. listopadu 2012 ve 23:00® hraji
Zuzka> existuje tak časopis Rybolov, který se snaží být zaměřen na celé spektrum rybolovných technik a publikuje také mnoho zahraničních autorů.
- Úterý 13. listopadu 2012 v 8:26® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Pondělí 12. listopadu 2012 v 9:39® hraji
ssg.Jimmy Wild> přichází období, kdy pstruzi berou a to poměrně hodně, protože je po tření.
- Pondělí 12. listopadu 2012 v 9:33® hraji
ssg.Jimmy Wild> navzdory intenzivnímu lovení v sobotu to dnes není tak strašné, možná protože jsem se včera věnoval jen psaní a fotografování pro další článek, a tak jsem v podstatě relaxoval. Po celovíkendovém lovu bývají horší pondělky
- Pondělí 12. listopadu 2012 v 8:35® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Sobota 10. listopadu 2012 v 18:01® hraji
Dobrý podvečer, taky jsem si odskočil na ryby, fučelo tam jak v tunelu, ale zima nebyla tak hrozná. Voda ja jak křišťál, ale nějaké ryby jsme pochytali, mohlo jich být tak ke stopadesáti. A byly tam i moc hezké kousky, které by stály za fotku. Krásně jsme si zachytali.
Tento příspěvek byl editován 10.11.2012 17:01:55 uživatelem hraji. - Pátek 9. listopadu 2012 v 8:35® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 8:28® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Středa 7. listopadu 2012 v 17:12® hraji
mvincik> cíleně jsem je nezkoušel, nemám na to vybavení a vodit parmu na trojce proutku půl hodiny se mi nechce, s ohledem na tu rybu. Ale jde to.
- Středa 7. listopadu 2012 v 16:48® hraji
mvincik> chce to prostě zkoušet a chytat a chytat. Tady se ty prutohodiny zcela jistě pozitivně projeví na technice. Pak už stačí vychytat vedení mušek a jejich výběr. Do důchodu času dost
- Středa 7. listopadu 2012 v 16:17® hraji
mvincik> chytám na mušku od roku 1975, tedy docela dlouho. Zhruba od té doby jsem i zkoušel vázat mušky. Nyní se tomu věnuji opravdu málo, ale u muškařiny platí pořád, že to musíš mít v ruce a v hlavě. A chytat dobře suchou mušku, to je paráda