Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 8. října 2012 ve 13:57® hraji
- Diskuze: Pěst na oko
nnnap> tak jsem zpátky, synci.
Já jsem pěkný kokot- nejenom, že jsem neodolal a koupil jeden regionální olej 70×90cm, ale jdouc a třepaje se z galerie, natěšen pokladem v ruce
Hmm …
- Pondělí 8. října 2012 v 8:22® hraji
- Diskuze: Plavaná
Tak počasí na víkend vyšlo tak půl napůl. V sobotu již bylo vidět, že nastupuje změna počasí, ale na odhoz se nějaké ryby chytit podařilo, jen v tom větru nebylo úplně snadné přesně nahazovat a pak tam i krmit. V neděli to bylo horší, ochlazení a déšť se silným větrem není dobrá kombinace. Ale i tak jsem dokázal celkem zachytat. Akorát deštník italské provenience to nevydržel a odešel do věčných lovišť.
- Pondělí 8. října 2012 v 7:32® hraji
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Hezké dobré ráno Chytej. V brně máme sice jasno, ale chladno, teplota je kolem 3 stupňů
- Neděle 7. října 2012 v 6:36® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Neděle 7. října 2012 v 6:36® hraji
Fryw> ano, dnes je na Jihlavě závod v plavané. Možná … když prší
- Neděle 7. října 2012 v 6:35® hraji
SURF> zkus to, třeba ti to vyjde, ale je to bez záruky.
- Sobota 6. října 2012 v 5:19® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Pátek 5. října 2012 v 15:48® hraji
osprey> máš ve fóru reklamní škodnou, a ne ledajakou, ruskojazyčnou
- Pátek 5. října 2012 v 15:47® hraji
osprey> Horáčku, Horáčku, jestli vy to zase neženete do extrému.
Když nejdeš na ryby, tak ať se ti nic nepotápí.
- Pátek 5. října 2012 ve 14:24® hraji
A protože se má pořád zkoušet něco nového, zkusím o víkendu použít na plavanou pelety určené primárně pro lov kaprů. Zkusím takový ten anglický přístup, minimum návnady a maximální výsledek. Všem přeji, ať se jim splávky o víkendu potápějí a ryby berou.
- Pátek 5. října 2012 v 10:34® hraji
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> podle statistiky úlovků bylo v loňském roce v MRS uloveno třicet tun (30 000 kilo) sumců a jejich průměrná hmotnost byla 10 kilogramů. Tedy něco přes metr délky. Pár takovým mám, povětšinou na vybavení, které v tu chvíli sloužilo k ulovení okounů či jiných podobných ryb. Tedy žádný sumcový speciál. Nepíšu samozřejmě o cíleneém lovu trofejních sumců, to je jiná kapitola, ale na běžný úlovek sumce kolem metru se běžné háčky se zamáčknutým protihrotem dají zcela bez problémů použít, a to nemluvím o jednoháčcích na hlavičkách twisterů.
- Pátek 5. října 2012 v 9:41® hraji
- Diskuze: Přívlač a dravci
illnath123> chytání bez protihrotů není problém. Chce to jen chtít.
- Pátek 5. října 2012 v 8:17® hraji
- Diskuze: Brno a okolí
jinez> Svratka v tomto úseku je v mnoha místech nepřístupná. Tam je potřeba zaparkovat na dohled od řeky a jít po břehu a hledat.
- Pátek 5. října 2012 v 7:26® hraji
Hezké dobré ráno Chytej, když máme ten pátek.
- Čtvrtek 4. října 2012 v 7:20® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Středa 3. října 2012 ve 14:55® hraji
Ano, převážnou dobu ano, zkoušel jsem i šestimetrovou a i s tou to šlo
- Středa 3. října 2012 ve 14:28® hraji
osprey> ne, chytal jsem na boloňku, ve vzdálenosti asi 40 metrů od břehu
- Středa 3. října 2012 ve 13:25® hraji
Absolvoval jsem pár hodin lovu na hluboké (5 metrů) a rychle proudící vodě. Je to zajímavá zkušenost, kterou ovšem nelze u nás na Moravě nikde udělat, protože takovou vodu u nás nemáme. Překvapivě jsem mimo cejnů, sklaáků a plotic chytal i okouny a to přes 30 cm dlouhé. Je to bojovník. Bohužel se úplně vytratila podoustev, chytil jsem jedinou a ještě miniaturní. Ale desetigramový splávek potopila statečně.
- Středa 3. října 2012 v 7:24® hraji
Hezké dobré ráno Chytej
- Úterý 2. října 2012 v 9:53® hraji
Bigpista> čtyři týdny? Já jsem nervózní, když mi nevolají ze servisu již druhý den, že si mám auto vyzvednout. To ti staví nové auto?