Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "hraji"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) hraji. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 2. října 2012 v 7:16® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej.

Pondělí 1. října 2012 v 9:10® hraji
hraji

Bigpista> nemusíš se obhajovat. Nemá každý možnost sedět hned ráno u počítače. Na druhou stranu, nemá každý možnost nepochopit, co ten budík zatraceně chce. :-)

Tento příspěvek byl editován 1.10.2012 09:11:06 uživatelem hraji.
Pondělí 1. října 2012 v 8:04® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej. Dal jsem šanci až do osmi hodin a nikdo tu nepozdraví po ránu. :-))

Čtvrtek 27. září 2012 v 7:08® hraji
hraji

Hezké dobré ráno Chytej, když máme ten pátek

Středa 26. září 2012 v 19:56® hraji
hraji
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26. 9. 2012 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem šel na ryby, chytil jsem ryby a dva kapry. Jednoho jsem si vzal, protože kapří maso je zdravé. Fotku jsem nedělal, protože kapra jste už všichni viděli, minimálně aspoň na vánoce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 26. září 2012 ve 12:26® hraji
    hraji
    Diskuze: Plavaná

osprey> když chytím něco pěkného, bude to pro mě, ne pro ostatní.

Středa 26. září 2012 v 8:08® hraji
    hraji

mvincik> já také zanedbávám ostatní rybolovné techniky, což je dáno hlavně tím, že přes léto mám skoro každý víkend nějaký závod. Ale s přicházejícím podzimem vytáhnu mušák a samozřejmě i přívlačový prut. Sice nic zvláštního neulovím, ale rozhodně nebudu plnit příslušnou rubriku fotografiemi.

Středa 26. září 2012 v 8:05® hraji
    hraji

Hezké dobré ráno Chytej.

Úterý 25. září 2012 ve 14:03® hraji
    hraji

osprey> ano, mám podobné dilema, zda sáhnout po přívlači, mušce feederu či plavané

Úterý 25. září 2012 v 11:04® hraji
    hraji

Noční poklesy teplot k hodnotám mrazu způsobily ochlazení vody a její postupné čistění, jak ubývá planktonu. Teď začíná jedna z nejhezčích částí roku z hlediska plavané. Zlobí sice listy na hladině řek ale na druhou stranu jsou ryby potravně nesmírně aktivní a tak není problém ulovit i velké a zkušené exempláře. Máte rádi podzim jako období vhodné pro plavanou?

Úterý 25. září 2012 v 7:35® hraji
    hraji

Hezké dobré ráno Chytej

Pondělí 24. září 2012 v 7:44® hraji
    hraji

Hezké dobré ráno Chytej.

Pátek 21. září 2012 v 7:30® hraji
    hraji

Hezké dobré ráno Chytej. V Brně je kolem 4 stupňů, nic moc.

Čtvrtek 20. září 2012 v 7:33® hraji
    hraji

Hezké dobré ráno Chytej. V brně je celkem přijatelných 8 stupňů celsiových.

Středa 19. září 2012 v 11:43® hraji
    hraji

MIG-35> i u nás je profi stráž, v pondělí kontrolovala současně s námi. Akorát že profík se projížděl na kole kolem vody a rozdával zápisy a my jsme skutečně kontrolovali. V podstatě se v poslední době ujala metoda číhané na pytláky.

Středa 19. září 2012 v 11:03® hraji
    hraji

MIG-35> tohle si musí vyřešit MO a její vlastní RS. Já díky svému parťákovi začal kontrolovat opravdu hodně, třeba v pondělí i včera jsem šel hned z práce a přišel domů až za tmy, ale jinak se pořádek kolem revíru dělat nedá. Z kanceláře to nejde.

Středa 19. září 2012 v 10:51® hraji
    hraji

Před chvílí můj parťák chytil dalšího nenažrance s nezapsanou rybou. Dva roky rybářských prázdnin …

Středa 19. září 2012 v 10:50® hraji
    hraji

osprey> ale houby, kaprů je v řece mraky. Nerozumím logice některých lidí.

Středa 19. září 2012 v 10:25® hraji
    hraji

Bigpista> no vidíte, já včera za dvě ponechané parmy zadržel povolenku a doufám, že si chlapík minimálně rok až dva nezachytá. Ponechal si parmy 35 a 41 cm, smůlu měl v tom, že u nás je parma celoročně hájená

Středa 19. září 2012 v 8:49® hraji
    hraji

MIG-35> nezklamal jsi mně, jen mě to trošku překvapilo.