Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 9. ledna 2015 v 17:10® chosebaits
- Diskuze: Kaprařina
zadar> Nekopal jsem za nikoho,ale tuto značku jsem opravdu prosazoval.Na tuto značku jsem rád chytal,protože jsem na ní zde ryby opravdu tahal.
Dnes už výhradně lov dravců-převážně sumců,ale do zahájení občas kapráky opráším.Loni jsem chytal teda na kuku s učelným lovem amurů ,
- Čtvrtek 8. ledna 2015 ve 20:42® chosebaits
zadar>
Já nekopu za nikoho a hlavně už se tak nějak kaprařině nevěnuji.Párkrát do roka to tam hodím,ale od 16.6 do konce roku nikdy.
- Čtvrtek 8. ledna 2015 ve 20:38® chosebaits
Inferno08> Mikbaits či Nikl já považuji za zboží co šlape.Pak není špatné toto https://www.chytapust.cz/…s-dirou-900g
Pokud tam ryba nebude a nebo nebude chtít kousat,tak ti nepomuže téměř nic.
- Neděle 4. ledna 2015 v 19:20® chosebaits
Inferno08> Za moc peněz málo muziky.
- Pondělí 29. prosince 2014 ve 20:14® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.12 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Přívlač
Dnes asi poslední lov v tomto roce.Nic jsem téměř nechytil. Jediný ulovek zjištěn až při odchodu domu-:))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. prosince 2014 v 19:53® chosebaits
Tom_Novak> To není jen tak na dva řádky.Zima je dlouhá a než pujdeš k vodě tak máš dostatek času číst.Je toho všude popsáno mraky a to i zde na chytej.
- Pondělí 29. prosince 2014 ve 13:03® chosebaits
- Diskuze: Přívlač a dravci
Cara77> Jukni zde. Zauber či Artika a myslím ,že hodně dlouho nebudeš řešit jiný kolovrátek.Náhradní cívka je také kovová!!!
- Pátek 26. prosince 2014 v 19:43® chosebaits
troutkiller> slidery 7 už málo kde koupíš pod 200 kč.Většinou už 220–250.U nás jsem je kupoval loni v krámě za 220 a nyní 250–280 kč.10ky 300 kč.
Až budeš dělat likvidaci,tak písni.Klidně jen za odvoz
Neválej se ti tam jointedy 13 ???
Tento příspěvek byl editován 26.12.2014 18:45:32 uživatelem chosebaits. - Pátek 26. prosince 2014 ve 14:42® chosebaits
troutkiller>
Když jsem zahlédl stoupajcí ceny těchto výrobků ,tak jsem požádal Ježíška o větší zásobu a povedlo se.
Ještě počkám na výprodej Rapal pokud teda bude,kde budu ovšem opatrnější.Potřebuji jen kousky 13 cm
- Čtvrtek 25. prosince 2014 ve 20:50® chosebaits
skwor> Bude co trhat,až na ty plovoučky slidery kterých je tam tada opravdu jen pár.
- Čtvrtek 25. prosince 2014 ve 20:20® chosebaits
skwor> Ale chodil
- Pátek 19. prosince 2014 v 10:34® chosebaits
skwor> Mě už také přišel.Letos si dává na čas,ale přeci jen ještě něco nedodal.
- Pondělí 15. prosince 2014 ve 13:36® chosebaits
- Diskuze: Sumcařina
malýrybář> Sumci jsou v našich vodách i tam kde by si je vůbec nečekal od malích rybníků až po proudné řeky.Nastraž a uvidíš sám.
- Středa 10. prosince 2014 ve 20:41® chosebaits
tenodvody> Tak jak to píši.Zatím tam žádný prostředek proti zámrazu hladiny není.
- Středa 10. prosince 2014 ve 12:17® chosebaits
Tady se nějak řádí-:))) Dobrej den.
Jen něco málo k Bandě. V pondělí jsem hovořil o tomto s nejmenovaným a popsal mi danou situaci. Víceméně to důležité je to,že by zde měl být zajištěn rozmražovač nebo nějaké zařízení které nedovolí hladině zamrznout uplně. To že tam zatím nic ještě není je druhá věc.
- Neděle 16. listopadu 2014 ve 20:17® chosebaits
- Diskuze: Ústí nad Labem
pipa> Gratulace.
- Neděle 14. září 2014 v 19:36® chosebaits
LojzaRybka> Hm
- Neděle 14. září 2014 v 19:13® chosebaits
cormoran> Nic velkého 1m+.Důležité je cže je.Zítra jim dám snad na prdel i já
Tento příspěvek byl editován 14.9.2014 19:16:11 uživatelem chosebaits. - Neděle 14. září 2014 v 18:31® chosebaits
cormoran> To se stalo právě včera.Vláčíme na volné vodě a pár záběrů,ale žádná ryba.U břehu slyším okouňata nahánět rybky a říkám jedem tam.Lojza -né ,jsou to malí okouni. Já mu říkám ,že kde jsou malí okouni tak za nima jsou další větší predátoři co na ně čekaj .Hlavně pár záběrů na rybku tu bylo.Položím kotvu tak 5 metrů od břehu a jen co to Lojza nahodil řve mám ho tam.Hm.
- Neděle 14. září 2014 v 18:13® chosebaits
cormoran> Ahoj.Tak ta moje špatná sumcovláčka je rukama
.Včera s lojzourybkou na vodě píp a ta kurva hned sumce.Zanedlouho jsem dá foto.