Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 23. července 2014 ve 20:07® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23,7,2014 | Revír: Zase tam za humny | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se konečně dočkal.Sic malej,ale o to větší radost z letošního prvního fouska na vláčku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2014 v 11:11® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21,7 | Revír: Tam za humny | Způsob lovu: Přívlač
Něco se podívalo ven.Opět celkem slušná rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. července 2014 v 15:50® chosebaits
- Diskuze: Sumcařina
macek2> Pěknej fešák-ten sumec
- Neděle 13. července 2014 ve 12:03® chosebaits
Jedno foto jsem teda přihodím ,aby to tu bylo jako v sumcařině.
- Úterý 8. července 2014 ve 22:19® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8,7,2014 | Revír: za humny | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jsem si nepřipadal jak na svazovce.Pět zubatic do 70 venku a jedna pěkná zubatice a bolen se vyklepal. Škoda že mě buřina vyhnala domu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. července 2014 v 6:57® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7,7,2014 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
Žádná sláva to není,ale přeci jen se něco povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2014 v 18:34® chosebaits
cormoran>Jo,přesně to
Hlavně kde berou sumci ,protože já nemůžu vubec nic chytit.
- Neděle 29. června 2014 ve 13:45® chosebaits
s14sh> Hlavně to neber,že ti nadávám či něco takového.Ryba tak jako tak i na plachtě je od písku.Kdyby ta plachta byla mokrá,tak by to bylo pro sliz onoho fouse určitě lepší .Za mokra ten fousek zase bude po plachtě klouzat a tak je to zase na …Prď na podložku či nějaký takový ty keci.Podložka je dobrá věc,ale pokud táhneš mraky harampádí tak jisto jistě ještě nepotáhneš podložku.Stačí malá plachta či kus igelitu.Při přívlači také nechodím s podložkou. Dle mého stačí nepokládat rybu na sucho a na ostrou tvrdou zem-šutry atd.
- Neděle 29. června 2014 v 11:48® chosebaits
cormoran>Pak mě prosím také poraď.Dík.
- Neděle 29. června 2014 v 11:47® chosebaits
s14sh> Chlape dobrý,ale pro toho fouse je možná lepší mokrej písek než suchá plachta.
- Neděle 29. června 2014 v 11:43® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28,6 | Revír: Za humny | Způsob lovu: Sumcařina
Parádní rybačka a nádhernej leteckej den rolniček.Jeden vzorek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. června 2014 v 8:47® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Včera | Revír: Zase tam za humny | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem včera šel podráždit štiky a fouse a dopadlo to uplně jinak.Asi budu muset pořídit ještě větší woby ,aby to nežrali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. června 2014 v 8:34® chosebaits
Také teda přidám letos prvního.
- Pátek 20. června 2014 v 8:33® chosebaits
Srneček> Gratulace.
- Pátek 20. června 2014 v 8:30® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18,6 | Revír: Tam za humny | Způsob lovu: Sumcařina
Tak jsem letos jel prvně na dva dny bojkovat a vzal jsem si sebou pouze čtyři nástražní rybky pač jsem to považoval za dostačujcí. Po 24 hodinách u vody jsem naháněl motospojku, která mi doveze nástražní rybky, abych nemusel předčasně domu.Něco se povedlo a něco spadlo.Důležité je, že ta pohoda a klid u vody byl a k tomu jsem slyšel rachot rolniček,řev multíku a došlo i na cílenou rybu.Jen ten OWNER mě krapátek nas......!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. června 2014 v 7:32® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16,6 | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Přívlač
Na to že jsem měl na zahájení dravcové sezony pouze tři hodiny,tak jsem stačil urhnout dvě gumy,jednoho golda a povedla se i nějaká šupina.Jo,hlavně jsem zajel novej kolovrátek a tak max. spokojenost.Hurá do práce-:DDD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. června 2014 v 8:51® chosebaits
dodorider> Tak to ju.
- Pondělí 9. června 2014 ve 21:03® chosebaits
cormoran> Toto dělají blbci a zoufalci.Tam to byla ještě klukovina.Pevně věřím,že by to fungovalo ještě dnes.
Tento příspěvek byl editován 9.6.2014 21:04:49 uživatelem chosebaits. - Pondělí 9. června 2014 ve 21:01® chosebaits
dodorider> Také tam nezahajuji a chodím tam až se to vyblázní což je cca 10 dní.No,jdu tam tak 5 –10× za rok.Nezdílím tvůj názor,že jsou tam jen malí candáti a pár bolenů přez 50.Oni tam ryby jsou ,ale musí se jen vědět kdy na ně.Těch dní je poměrně málo,ale …
- Pondělí 9. června 2014 v 15:07® chosebaits
cormoran> Jj,vím.
No ale několik balíků travy plnilo krásně svuj učel.Na jez přišel balík trávy a pod jezem už byla tráva všude a bylo to nechytatelné.Napsat tu vše co se dělalo by bylo napřezdržku
chosebaits: Ten hlas jsem si dal z frajeřiny -:)))