Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 9. června 2014 ve 12:16® chosebaits
- Diskuze: Sumcařina
cormoran> Také přijedu odpo pač ve 13 h. mi přijede holka ze školy v přírodě.Díky této situaci přijedu sám a jasně že přez noc.
Ty budeš zahajovat tady u nás,ju??? To se teda na to podívám
.Je to už dávno jako malej kluk ,když jsem tam jezdil na kole,tak jsem si vždy udělal volnej jez.O pár set metrů vejš jsem vlezl do vody a trhal jsem jako divej vodní rostliny a milí rybáři při mém příchodu odcházely od vody s hudrováním, že se nedá chytat pač furt plave hrozně moc trávy. Já si počkal až přejde vlna trávy a pak jsem si zachytal
- Sobota 7. června 2014 v 19:15® chosebaits
cormoran> Jj,také mi jde hlavně o blonďáka
Něco poladíme na srazu.Budeš tam??
- Čtvrtek 5. června 2014 v 11:30® chosebaits
cormoran>Ten dostal teplotní šok
No letos musíme něco podniknout.Voda šla pěkně nahoru a tak pokud to zustane tak to bude dobrý. - Středa 4. června 2014 v 17:45® chosebaits
David H.> Asi to budu mít stejný.Chtělo by to správnou barvu řeky a bude rachot.Ono je to těžký ,jestli bojky či vláčka.Bojky a rolničky jsou takovou odpočinkovou rybolovnou technikou pro pár přátel u vody a nebo takový opravdový relax pro vyčištění makovice.Vláčka je sice méně odpočinková disciplína ,ale za tu šlehu do pazoury a následnou jízdu rozjetýho vlaku to stojí
.
Mě se tak nějak víc zamlouvá vláčka,pač když trefíš metrovku tak si jí prostě užiješ což u sumčáku nikoli.Hlavně jelikož mám děti a následné povinosti tak i ta vláčka je méně časově náročná.Jít na ryby po 20 h. a později má smysl.
Tento příspěvek byl editován 4.6.2014 17:50:20 uživatelem chosebaits. - Středa 4. června 2014 ve 13:12® chosebaits
David H.> Také to bylo dlouhé čekání.Na zahájení jdu do rachoty a vrátím ze z rachoty až ve středu.To už budou břehy vyblázněný a tak příde ten správný čas na klidnou sumcovačku.Jen nevím jestli mám zahájit za zvuku rolniček či jestli mám jít točit vláčákem s pořádnou rapalou.
PS- na vábku se samosebou nějakej čas najde-:DDD
- Pondělí 26. května 2014 v 16:53® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24,5 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač
To byla zase masařina.Každý učastník měl né jen jeden plný pytel ulovků,ale hned několik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. května 2014 v 8:14® chosebaits
- Diskuze: Ústí nad Labem
cormoran> To jsem letos chtěl zajít na ryby na pořádnou řeku a ona už není.Takové potoky tu máme taky.
PS-Koukám,že jste stále nespokojeni.Když je málo remcáte a když je vody dost tak stavíte hráze
- Sobota 17. května 2014 ve 20:04® chosebaits
Vaclav III.> Třeba jsme blázni?? Někomu hold staší hromada šupináčů o prumněrné váze 0,9 až 1,1 kg.
- Sobota 17. května 2014 v 16:00® chosebaits
cormoran> Myslím,že si rozumíme. Dokud to nebude v rř tak tě každej pošle do .....,ale skutečný rybář to asi bude brát jako hotovou věc a nepujde tam. Byl jsem ti ve čtvrtek v Ustí a tomu potoku co tam teče se stále říká Labe??Nějak moc málo vody??
- Sobota 17. května 2014 v 15:54® chosebaits
1Mara> Nechme to bejt a těma klobásama dostaneš
- Pátek 16. května 2014 v 16:52® chosebaits
cormoran> Ahoj. Však já také nejsem až tak pro zákazy.Podívej na Želinu.Nic se nedělalo a začalo se dělat až s křížkem po funuse. Kdo za to muže???? Samotní rybáři co tu vodu drancovaly či uživatel revíru který neudělal včasný zásah proti drancování?
O tom zákazu nic na netu není??? NEKOUKAL JSEM
Tento příspěvek byl editován 16.5.2014 16:54:47 uživatelem chosebaits. - Pátek 16. května 2014 v 15:50® chosebaits
1Mara> Jak to ,že před lety udělali dne 15,6 povolení chytání nonstop od 16,6 a všichni to věděli ten týž den.V Rř ani slovo a všichni chytali nonstop.Kdo chce vědět vý a kdo nechce vědět nevý.Slušnej člověk tam nepujde a prasata co tam chodily tam budou chodit stále a dělat ze sebe hlupáky.
PS-v tomto případě určitě by se neměli zbírat hned noty a jen upozornit ,ale příště bez pardonu zbírat noty.
- Úterý 13. května 2014 ve 22:12® chosebaits
Zajímavé je,že když se toto udělá dodatečně a není to v rř ,tak se hledá to či ono proč toto nedodržovat. Když ale přijde např. povolení chytat nonstop na na Nechranicích 15.6 v 11 hodin s platností od 16.6 tak to okamžitě vědí všichni ještě ten týž den .Zvláštní.
To by byla prča,kdyby 16.6-teda 17.6 v 01.00 h. šla RS na kontrolu a zbírala noty za chytání mimo povolenou dobu pač v rř nic není!!!!!!!!!!!!!!
Spoustu revírů vzniká během roku a nejsou teda v rř.,ale spoustu lidí hned vý od kdy je to revír a že se tam zarybnilo.
- Pondělí 12. května 2014 v 15:18® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.5.2014 | Revír: svazový | Způsob lovu: Kaprařina
Po pár letech jsem oprášil lešení a vše potřebné na kaprařinu a dobrý.Cca 10 kaprů a dva amuři bylo drobnou záplatou na to dlouhé čekání dravcové sezony.Vše na kaprařinu mohu zase uložit a těšit se na 16,6.Zanedlouho pujdu oprášit vláčáky a sumčáky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. května 2014 v 8:55® chosebaits
lasta> Pěknej kousek.
- Pondělí 28. dubna 2014 ve 20:40® chosebaits
macek2>pěkná práce.GRATULACE.
- Pondělí 28. dubna 2014 ve 20:40® chosebaits
macek2>pěkná práce.GRATULACE.
- Pondělí 21. dubna 2014 v 9:20® chosebaits
1Mara> Když nepoješ před pulnocí domu jako vždy tak se to dá i zvládnout
.
- Pátek 18. dubna 2014 ve 21:13® chosebaits
1Mara> A bude nějaký závod
- Pátek 18. dubna 2014 ve 21:12® chosebaits
Vaclav III.> Když bude čas tak rád přijedu.Reálný je to od května ,kdy mužem rybařit a kecat do noci a hlavně už snad bude i volnějc ,protože do teď jsem se na ryby téměř nedostal.Jarní výlovy a brigády polknou dost času.Tento víkend budou připravený rybníky na plůdkové ryby ,příští výkend se udělaj nějaké dodělávky a pak už bude do podzimu tak nějak volnějc.SNAD???!!!
ssg.Jimmy Wild: Dobrá práce…
Mysak1: Dvě poklony.
HaD: Poklona!