Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 9. června 2014 ve 12:16® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Sumcařina

cormoran> Také přijedu odpo pač ve 13 h. mi přijede holka ze školy v přírodě.Díky této situaci přijedu sám a jasně že přez noc.

Ty budeš zahajovat tady u nás,ju??? To se teda na to podívám:-D .Je to už dávno jako malej kluk ,když jsem tam jezdil na kole,tak jsem si vždy udělal volnej jez.O pár set metrů vejš jsem vlezl do vody a trhal jsem jako divej vodní rostliny a milí rybáři při mém příchodu odcházely od vody s hudrováním, že se nedá chytat pač furt plave hrozně moc trávy. Já si počkal až přejde vlna trávy a pak jsem si zachytal:-D

Sobota 7. června 2014 v 19:15® chosebaits
chosebaits

cormoran> Jj,také mi jde hlavně o blonďáka:-) Něco poladíme na srazu.Budeš tam??

Čtvrtek 5. června 2014 v 11:30® chosebaits
chosebaits

cormoran>Ten dostal teplotní šok:-D
No letos musíme něco podniknout.Voda šla pěkně nahoru a tak pokud to zustane tak to bude dobrý.

Středa 4. června 2014 v 17:45® chosebaits
chosebaits

David H.> Asi to budu mít stejný.Chtělo by to správnou barvu řeky a bude rachot.Ono je to těžký ,jestli bojky či vláčka.Bojky a rolničky jsou takovou odpočinkovou rybolovnou technikou pro pár přátel u vody a nebo takový opravdový relax pro vyčištění makovice.Vláčka je sice méně odpočinková disciplína ,ale za tu šlehu do pazoury a následnou jízdu rozjetýho vlaku to stojí:-) .

Mě se tak nějak víc zamlouvá vláčka,pač když trefíš metrovku tak si jí prostě užiješ což u sumčáku nikoli.Hlavně jelikož mám děti a následné povinosti tak i ta vláčka je méně časově náročná.Jít na ryby po 20 h. a později má smysl.

Tento příspěvek byl editován 4.6.2014 17:50:20 uživatelem chosebaits.
Středa 4. června 2014 ve 13:12® chosebaits
chosebaits

David H.> Také to bylo dlouhé čekání.Na zahájení jdu do rachoty a vrátím ze z rachoty až ve středu.To už budou břehy vyblázněný a tak příde ten správný čas na klidnou sumcovačku.Jen nevím jestli mám zahájit za zvuku rolniček či jestli mám jít točit vláčákem s pořádnou rapalou.

PS- na vábku se samosebou nějakej čas najde-:DDD

Pondělí 26. května 2014 v 16:53® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24,5 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Přívlač

To byla zase masařina.Každý učastník měl né jen jeden plný pytel ulovků,ale hned několik.

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img107128.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img107129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img107130.jpg
(0) (10) Komentáře k příspěvku: (3)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 27. května 2014 v 7:46

ssg.Jimmy Wild: Dobrá práce…

• Úterý 27. května 2014 v 5:57

Mysak1: Dvě poklony.

• Pondělí 26. května 2014 ve 22:25

HaD: Poklona!

Pondělí 19. května 2014 v 8:14® chosebaits
chosebaits

cormoran> To jsem letos chtěl zajít na ryby na pořádnou řeku a ona už není.Takové potoky tu máme taky.

PS-Koukám,že jste stále nespokojeni.Když je málo remcáte a když je vody dost tak stavíte hráze:-D

Sobota 17. května 2014 ve 20:04® chosebaits
chosebaits

Vaclav III.> Třeba jsme blázni?? Někomu hold staší hromada šupináčů o prumněrné váze 0,9 až 1,1 kg.

Sobota 17. května 2014 v 16:00® chosebaits
chosebaits

cormoran> Myslím,že si rozumíme. Dokud to nebude v rř tak tě každej pošle do .....,ale skutečný rybář to asi bude brát jako hotovou věc a nepujde tam. Byl jsem ti ve čtvrtek v Ustí a tomu potoku co tam teče se stále říká Labe??Nějak moc málo vody??

Sobota 17. května 2014 v 15:54® chosebaits
chosebaits

1Mara> Nechme to bejt a těma klobásama dostaneš :-D

Pátek 16. května 2014 v 16:52® chosebaits
chosebaits

cormoran> Ahoj. Však já také nejsem až tak pro zákazy.Podívej na Želinu.Nic se nedělalo a začalo se dělat až s křížkem po funuse. Kdo za to muže???? Samotní rybáři co tu vodu drancovaly či uživatel revíru který neudělal včasný zásah proti drancování?

O tom zákazu nic na netu není??? NEKOUKAL JSEM

Tento příspěvek byl editován 16.5.2014 16:54:47 uživatelem chosebaits.
Pátek 16. května 2014 v 15:50® chosebaits
chosebaits

1Mara> Jak to ,že před lety udělali dne 15,6 povolení chytání nonstop od 16,6 a všichni to věděli ten týž den.V Rř ani slovo a všichni chytali nonstop.Kdo chce vědět vý a kdo nechce vědět nevý.Slušnej člověk tam nepujde a prasata co tam chodily tam budou chodit stále a dělat ze sebe hlupáky.

PS-v tomto případě určitě by se neměli zbírat hned noty a jen upozornit ,ale příště bez pardonu zbírat noty.

Úterý 13. května 2014 ve 22:12® chosebaits
chosebaits

Zajímavé je,že když se toto udělá dodatečně a není to v rř ,tak se hledá to či ono proč toto nedodržovat. Když ale přijde např. povolení chytat nonstop na na Nechranicích 15.6 v 11 hodin s platností od 16.6 tak to okamžitě vědí všichni ještě ten týž den .Zvláštní.

To by byla prča,kdyby 16.6-teda 17.6 v 01.00 h. šla RS na kontrolu a zbírala noty za chytání mimo povolenou dobu pač v rř nic není!!!!!!!!!!!!!!

Spoustu revírů vzniká během roku a nejsou teda v rř.,ale spoustu lidí hned vý od kdy je to revír a že se tam zarybnilo.

:-) :-) :-P :-1 :-93; 8-( 9-) :-D pivo
Pondělí 12. května 2014 v 15:18® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.5.2014 | Revír: svazový | Způsob lovu: Kaprařina

Po pár letech jsem oprášil lešení a vše potřebné na kaprařinu a dobrý.Cca 10 kaprů a dva amuři bylo drobnou záplatou na to dlouhé čekání dravcové sezony.Vše na kaprařinu mohu zase uložit a těšit se na 16,6.Zanedlouho pujdu oprášit vláčáky a sumčáky:-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img106729.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img106730.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img106731.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img106732.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 9. května 2014 v 8:55® chosebaits
    chosebaits

lasta> Pěknej kousek.

Pondělí 28. dubna 2014 ve 20:40® chosebaits
    chosebaits

macek2>pěkná práce.GRATULACE.

Pondělí 28. dubna 2014 ve 20:40® chosebaits
    chosebaits

macek2>pěkná práce.GRATULACE.

Pondělí 21. dubna 2014 v 9:20® chosebaits
    chosebaits

1Mara> Když nepoješ před pulnocí domu jako vždy tak se to dá i zvládnout9-) .

Pátek 18. dubna 2014 ve 21:13® chosebaits
    chosebaits

1Mara> A bude nějaký závod:-) pivo

Pátek 18. dubna 2014 ve 21:12® chosebaits
    chosebaits

Vaclav III.> Když bude čas tak rád přijedu.Reálný je to od května ,kdy mužem rybařit a kecat do noci a hlavně už snad bude i volnějc ,protože do teď jsem se na ryby téměř nedostal.Jarní výlovy a brigády polknou dost času.Tento víkend budou připravený rybníky na plůdkové ryby ,příští výkend se udělaj nějaké dodělávky a pak už bude do podzimu tak nějak volnějc.SNAD???!!!:-)