Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 18. dubna 2014 ve 21:02® chosebaits
chosebaits

1Mara>Dej vědět a rád Vás uvidím.

Pátek 18. dubna 2014 v 17:23® chosebaits
chosebaits

Cudla> Nikdy nemám čas,ale snad to letos klapne.

Pátek 18. dubna 2014 v 17:21® chosebaits
chosebaits

1Mara> A myslíš ,že ta lékarnička bude línum něco platná???

Pátek 18. dubna 2014 ve 13:17® chosebaits
chosebaits

Cudla> Dej mi 14 dní předem vědět.Víš proč?!

Pátek 18. dubna 2014 ve 12:56® chosebaits
chosebaits

Cudla> Ahoj.Přeci si je nebudu brát z vlastního revíru.Tam se maj jako v bavlnce a tak je nebudu brát domů ohřát.:-) Krakonoš jich má dost a tak něco muže obětovat:-D .

Tento příspěvek byl editován 18.4.2014 12:57:48 uživatelem chosebaits.
Pátek 18. dubna 2014 ve 12:50® chosebaits
chosebaits

Vaclav III.>Já se jen bojím jak budou vypadat naše vody tak za 10 až 20 let.Kapr násaďák tam bude plavat a co dál?????

Co vše najdeš v ulovkáči mi ani nemluv.Když jsem v prosinci a lednu kontroloval vrácené a správně vyplněné ulovkáče tak jsem čuměl.

Neznám řešení jak z tohoto ven ,protože každej zákaz např. 4 kila denně či 60 ušletilích ryb i toho jednoho dravce za den za současného stavu špatně uhlídáš. Na uhlídání tohoto potřebuješ RS ,která tam bude neustále a pak následný tvrdý postih.Na toto potřebuješ peníze a to teda zdražit povolenku.Já jsem osobně pro zdražení,ale tak aby to bylo u vody a ve vodě vydět.

Pátek 18. dubna 2014 ve 12:37® chosebaits
chosebaits

1Mara>Já si přeci dělám srandu.Netušíš kde berou líni?? Po dlouhé době bych si nějakého na másle dal:-) .

Středa 16. dubna 2014 v 9:49® chosebaits
chosebaits

Vaclav III.> Škoda jen že nikdo nic nechce vidět a řešení záchrany čehokoli se řeší za minutu dvanáct.Rybolovná technika má obrovské tempo v před a ryby nějak přestávaj utíkat z udic díky pletenkám a citlivím feedrum atd.Člověk se naučil nové věci ovládat,ryba na to čučí přez síť vezírku ven a ten co by měl na toto reagovat jen mlčky kouká z nábřeží s rukama v kapse.:-D

Středa 16. dubna 2014 v 9:41® chosebaits
chosebaits

1Mara>:-D Ale to že ti nosí pruty a štěstí je pravda:-D .

Úterý 15. dubna 2014 ve 22:26® chosebaits
chosebaits

1Mara> A nemůže to být tak ,že si jako malej kluk uměl howno a proto si nic nechytal??? Sám víš ,že dokud si nezačal chodit k vodě s Andy, která ti nosí štěstí a pruty k vodě ,tak si vždy chytil tak možná klíště na šourek:-D .

Úterý 15. dubna 2014 ve 22:21® chosebaits
chosebaits

hering> Chápu

Úterý 15. dubna 2014 ve 20:40® chosebaits
chosebaits

1Mara>Sumci americký odtáhly zpět za louži a nyní se tam do Labe vracejí ti původní:-) .Já na Lábko nějak nechodím a tak to nemohu posoudit,ale ..... Tady se taky tahaj na rousňáky sumíci 40–50 cm ,ale pak jako když se vypaří.Malí se budou tahat,ale nebude to dlouho trvat a sumík 150 + tam bude vzácnej.Uvidíš.

PS-Až lidi přestanou od vody nosit vše co chytnou tak bude dost ryb i pro sumce.

Úterý 15. dubna 2014 v 18:14® chosebaits
chosebaits

1Mara> Ahoj.Trochu tě poopravím .Já bych neřekl,že je né jen v Lábku oproti dávným dobám více sumců.Sumců dle mého názoru bylo vždy dostatek a to téměř všude,jen s tím rozdílem že o nich nikdo nevěděl.Na sumce nikdo nechodil a tak nebyl častým ulovkem.Sumec se chytil téměř vždy náhodně aspoň zde v mém okolí.Do té doby tu každý žil v domění,že je tu jen pár kousků a je problém je chytit.Po té co jsem začal s lovem sumců a udělal jsem i několik záběrů během jednoho dne či noci jsem vše přehodnotil.Ut­vrzení toho všeho jsem dostal přez echo s vábkou.Přesně tak to bude i na Lábku.Před 20 lety nikdo sumce nechytal a těch 5 sumců co se náhodně chytlo se neřešilo a tedy sumců bylo asi málo.Dnes na sumce líčí kde kdo a jestli že je na každém kousku políčeno na fouse, tak není divu ,že se jich místo 5-ti za rok chytne 500 kusů . Nárůst ulovku sumce neznačí to ,že jich je čím dál víc.Věř,že se dožijem toho ,že sumec bude zase vzácností.Bude to ještě trvat,ale tak to dopadne.Někteří sumcolovci z Labe to říkají už dnes.

PS- Malej příklad.

Před 25 lety by nikdo neřekl že v Lábku plného chemie plave kvanta kaprů 15 –20 kg.

Před 15 lety bylo Lábko přemnožený kaprem 15–20 kg.

Před 10 lety začala petice K 70.

Co se týče ZLATÝCH ČASŮ našich vod tak jsem rád ,že jsem to mohl vidět na vlastní oči a škoda jen toho,že to budu už jen dětem vyprávět.

Tento příspěvek byl editován 15.4.2014 18:17:58 uživatelem chosebaits.
Úterý 15. dubna 2014 ve 14:58® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Sumcařina

macek2> Zlom prut:-)

Úterý 15. dubna 2014 ve 14:36® chosebaits
chosebaits

hering> To chce klid Fanouši:-)

Úterý 15. dubna 2014 ve 14:35® chosebaits
chosebaits

groovy> Tak tragické to určitě není.Kdyby si chodil na členské schuze ,tak toto nepíšeš a víš ,že se nasazuje spoustu jiných ryb.Nebudu ti lhát,ale kapra nejvíc a proto se tak hojně chytá. Na sumce to nesváděj.Sic sumci jsou,ale rozhodně nedělaj takovou paseku jako spoutu rybáři.Sumec žere jen část roku a a přivlastní si jen to co potřebuje pro vlastní potřebu.Až se budou takto chovat rybáři tak bude ryb všude dost.

Neděle 13. dubna 2014 v 19:39® chosebaits
chosebaits

Vaclav III.> Já toto schvaluji a pokud budu na koferenci tak budu hlasovat pro.Jen se bojím,že to dopadne jako se vším např. štika 55 –60 cm.

Na druhou stranu zase vydím problém jiný a žádným zákazem či omezením lovu dravců problém neviřešíme,ale jen a jen onen problém odsunem.

Nedostatek dravců není z důvodu že lidi je berou domu,ale problém je ten že se dravec nenasazuje.To co se nasazuje v podobě rychlenky 3 cm a ročka candáta 7 cm je nic.Kolik těchto ryb se dožije lovné míry??

Těch pár ryb větších co se nasadí je houno.

Neděle 13. dubna 2014 v 18:02® chosebaits
chosebaits

Vaclav III.> A myslíš že to přez US projde??? Na konferenci se to zase smete jako vše ostatní.

Neděle 13. dubna 2014 v 18:00® chosebaits
chosebaits

pétr tluchoř>A zrovna dnes jsem si říkal,že je asi na slunci erubce pač jsem ještě dnes nanarazil na blbce a ejhle. Já vím,jen se bavíš.

Čtvrtek 10. dubna 2014 v 15:49® chosebaits
chosebaits

Vaclav III.> Nezavděčíš se nikdy.Nyní posloucháš proč je to zavřený a zanedlouho by si slyšel ,proč jste to nezavřeli už dříve.Myslím,že ti někteří říkají už nyní že je pomalu pozdě a že tento krok měl být udělán již dávno.Tak to přesně dopadla Želina. Né jen Želina!!!!!

Dokud si někteří neuvědomí ,že se neomezuje rybář jen tak,ale že se chrání populace ryb ,tak to bude v řiti vždy.