Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 9. dubna 2014 v 15:14® chosebaits
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> Ty aby si se nepřidal
Ahoj.
- Středa 9. dubna 2014 ve 14:20® chosebaits
Koukám ,že je tu slušné téma zdymadla.
Přátelé rybáři.Těm lidem co se zasadily o uzavření zdymadel můžete jen a jen tleskat.Sic nejsem pro samé zákazy,ale jsou místa kde to jinak nejde. Kdyby takovej zákaz platil před xx lety pod Želinským jezem ,tak dnes bych sledoval pod jezem mraky ryb ve tření.V pondělí jsem se tam byl podívat.Jediné co jsem viděl byla pěna na hladině a pak jen samotné dno.
- Neděle 6. dubna 2014 ve 21:28® chosebaits
monaster> Asi si nemám co stěžovat .U Labe najdeš uplnej klid tak možná u pramene mimo turistickou sezonu
.Není nad to když je u vody naprosté ticho a sem tam kvákne žába ši zaspívá ptáček.
- Neděle 6. dubna 2014 ve 21:21® chosebaits
monaster> Něco ještě k onomu jezu.To vše musíš hlídat a dělat za jednu povolenku zdarma ,kterou nám spoustu lidí ještě závidí.
- Neděle 6. dubna 2014 ve 21:15® chosebaits
monaster> Myslíš komáři či ryby???
Komáři netuším a pro samou práci jsem ještě na rybách nebyl.Co tak koukám tak se ryby tahaj.Jsem samej výlov a nebo řeším takové ty blbosti okolo.Není to tak dlouho co nám povodí vypláchlo stupeň a zrovna nyní nám zase na oplátku neteče voda kudy má.Přez jez neteče nic,ale hlavně že z jedné strany jezu je šlajsna pro vodáky otevřená a zdruhé strany jezu si vesele točí elektrárna turbínou a to že ryby se nedostanou pod jez v době tření je tak nějak všem šumák.To bych se z toho po…
- Neděle 6. dubna 2014 v 18:05® chosebaits
IVO>Ahoj.Neboj,neřeknu
.Dnes opravdu najít kousek vody bez rybářů či ciklistů je celkem problém,ale ještě se dá něco málo najít.Jen ten samotnej přesun na ono místo je vždy porod
.
- Neděle 6. dubna 2014 v 18:02® chosebaits
Cudla> Ahoj.Chtělo by to silnější pohon na zadní nápravu-:DDD
- Pátek 4. dubna 2014 ve 21:17® chosebaits
Jinak ahoj všem co mě znají.
- Pátek 4. dubna 2014 ve 21:07® chosebaits
Ještě že jsou taková místa kam se nedostane auto a ještě že jsou rybáři línější a línější.Takové místa jsou prvně vzácná,ale většinou nepoznamenaná člověkem(BORDEL,OHNIŠTĚ A POKÁCENÉ STROMY) Na těchto místech je naprostý klid a hlavně žádný rybářský tlak a tak ryby se tu zdržují a chytaj celkem lehce. Doprava na tyto místa je trochu složitá,ale … Strach o auto nemám pač se vždy najde někdo kdo mě tam třeba i hodí.
- Pátek 4. dubna 2014 ve 20:41® chosebaits
- Diskuze: Sumcařina
Láďa_vydra> Dle mého ten druhej vozejk bude tanečník dálnic
- Čtvrtek 13. února 2014 ve 21:43® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: OHŘE | Způsob lovu: Klasická položená
To vám takto jeden hodný pán z povodí Ohře zmáčkne čudlík a je naděláno mraky škody.Aspoň nám odtáhnou kormoráni někam jinam ,když už nemají co žrát.Kdo si chce letos u vody odpočinout i od ryb tak Ohře 10 –11 je ideální místo. Několik pytlů ryb odvezeno a to ostatní leží tak nějak všude až do Nechranic.
Stalo se to, že pan hrázný pustil vodu spodem a ryba která tu byla v hloubce zimovat prošla něčím jako turbína. Říkají tomu jakýsi roztřik.Nikdy to nepouští a zrovna dnes to pustil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. ledna 2014 ve 21:22® chosebaits
- Diskuze: Dámská jízda
1Mara>Ahoj. To si tlačil ,to si funěl
- Úterý 7. ledna 2014 ve 22:04® chosebaits
1Mara> Myslím z přežrání
- Úterý 7. ledna 2014 ve 21:48® chosebaits
1Mara> Nazdar.To si jako jedl???? Není ti špatně???
Tento příspěvek byl editován 7.1.2014 20:48:59 uživatelem chosebaits. - Úterý 7. ledna 2014 v 9:06® chosebaits
cormoran> Letos budem muset lépe doladit ty Nechranky
- Úterý 7. ledna 2014 v 9:02® chosebaits
dodorider> Vim kde jsou,ale to rybářský štěstí potřebuji a to mi asi nedáš
- Pondělí 6. ledna 2014 ve 21:17® chosebaits
chrami> Krása.Blonďáka ještě nemám.
- Pondělí 6. ledna 2014 ve 12:20® chosebaits
cormoran>Nazdar draku.
- Pondělí 6. ledna 2014 ve 12:20® chosebaits
chrami> Jj dřina jako prase.
Krásnej albín.Kolik měl???
Okouna jsem skoušel a nic. Jak píše cormoran .
- Neděle 5. ledna 2014 ve 20:27® chosebaits
CHaP> Né určitě né. Za onen peníz pořídíš mašinu která bude sloužit hodně let.Ta kapacita je velká,ale až tam namotáš pletenku na 60 kilo tak uvidíš že je okorád.
Pan mašinka: Hrůza! Blbec jeden… A nic se nebude dít.
dodorider: Jakej pak to asi byl pan hospodář, mam to 10min pěšo, že bych došel? Demence!!!
Shrek23: Takoví škody . Já bych je to nechal zaplatit .
Bigpista: No ty vole! A stačil na to jeden jedinej blb.