Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 5. ledna 2014 v 19:56® chosebaits
- Diskuze: Sumcařina
dodorider> Všude je spoustu očí a tak neříkám kde,kdy,jak.
- Neděle 5. ledna 2014 v 19:51® chosebaits
CHaP> Nic levnějšího a kvalitního nekoupíš. Kapacita navijákiu není o Ebru či Orlíku.Vem ho a neboj se toho-jednou budeš rád za to že ho máš.
- Neděle 5. ledna 2014 v 19:49® chosebaits
dodorider> Prvně nikdy už nepiš kde si mě vviděl chytat.
Né nebylo nic.
- Neděle 5. ledna 2014 v 19:41® chosebaits
dodorider> Letos jsem ještě nebyl a jen tak nepujdu
.Loni to špatný nebylo.Něco jsem lapl na bojkovačku a něco na vláčku a tak za mě spokojenost.Sumčí vláčka mě bere mnohem víc než bojka pač na tu vláčku je to nářez.
- Středa 1. ledna 2014 v 17:54® chosebaits
Přeji všem krásný Nový rok a spoustu rybářských zážitků.
- Úterý 31. prosince 2013 ve 14:50® chosebaits
- Diskuze: Ústí nad Labem
rybarmasar> První se poplácej po ramenou a pak si nafackuj.
- Pondělí 30. září 2013 ve 13:12® chosebaits
xxoo> Candáti jsou tam stejný jako tady.Kup si prut kterej budeš používat tady a tam sním také uspěješ.Je to jen jiný revír.Vše je stejné jako tady v ČR ,jen je tam tepleji a těch ryb tam plave o malilinko víc.Když nebudou brát,tak tě nezachrání od propadáku vůbec nic.
- Čtvrtek 26. září 2013 v 17:01® chosebaits
TondaN> Jasně,ale stále se říká u Rendy.Taky jsem vše řešil s M.Š.
- Středa 25. září 2013 ve 13:17® chosebaits
xxoo> Prď na cestovku bo zbytečně vyhodíš spoustu peněz.Jeď k Rendovy P.Vše si dohodneš přez net co a jak chceš a co potřebuješ a jen cestu si zařídíš sám .
- Pondělí 26. srpna 2013 v 17:46® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: do dnes | Revír: zatracený | Způsob lovu: Sumcařina
Tak poslední vícedení rybačka ukončena.Dostal jsem v práci konečně na pár dní volno a tak si říkám že si to musím užít a podívat se ještě na fouse.Vše náhažu do auta včetně rudlíku bo od auta je to asi ještě dva kiláky k lodi. Dařilo se hned od počátku.Cestou tam ni na rudlu praskla jedna minerálka a hned jsem měl totálně mokré lehátko.Pohled na vodu dobrý,až na to že krásně klesá voda a všude bahno.Nalodění a přesun na místo lovu bez problému,ale to vylodění .S lodí přijedu ke břehu a vyskakuji.Skok na břeh a hned jsem 20 cm v bahně.Vyndavám nohy z bahna a ejhle boty nikde.Jsou tam -:DDD Rozdělávám rychle doupě (jen plachtu mezi stromy) než bude tma.Zavezeno,doupě hotové a tak poklízím na noc.Bágl s jídlem atd.věším na větev,aby se do toho nedostala havěť a větev křach a celé doupě šlo k zemi-:DDD Dva dny ani brnk,když teda nepočítám vše možné na feedr při lovu nástražek. Po dvou dneh měním flek za lepší. Lepší byl jen do té doby než začalo pršet.Pak už jen a jen galeje .Rybářskou čest zachraňuji a sumík zabral.Víceméně okolnosti jsou takové jaké jsou a tak to balím o den dříve a tak si ještě trochu ráno povláčím. . Ulovek znamenitý.Cesta zpět užasná-:DDD
PS-Až mi ta moje řekne magor,tak nebudu ani odporovat-:))))
Tento příspěvek byl editován 26.8.2013 17:50:32 uživatelem chosebaits.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. května 2013 ve 12:55® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená
Tak už je zapytlováno. Ještě jednou díky všem.
Tento příspěvek byl editován 11.5.2013 12:57:24 uživatelem chosebaits.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 11. května 2013 ve 20:27
Dejwík2504: Klobouk dolů chlapi, takových lidí je potřeba víc!
- Sobota 11. května 2013 v 19:35
HaD: Mimořádně záslužná činnost. Chlapi smekám!
- Sobota 11. května 2013 ve 14:44
_Beny: Tak to je teda masakr, toho bordelu. Některý lidi jsou fakt hovada! Ale jinak chválihodná práce od vás!
- Sobota 11. května 2013 ve 13:04
revoke: Podobnou hromadu odpadků jsme loni posbírali na Moravě v úseku Litovelského pomoraví. Je nepochopitelné, co všechno jsou lidé schopni takhle vyhodit…
- Sobota 11. května 2013 ve 20:27
- Pátek 10. května 2013 v 15:27® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená
Šestý ročník úklidu Nechranic byl dnes zahájen za pomoci studentů gymnázia Kadaň.Ač počasí nepřálo,tak se hodně udělalo . Zítra akce pokračuje a sraz je v Polákách v 7 hodin.Doufám,že je rybářská veřejnost trumfne. To, že jsou někteří rybáři hovada je zjevné hned z první fotky-stan,barely a také bylo nalezeno několik bubnů od praček na nástražní rybky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. dubna 2013 v 19:35® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: stoják | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes jsem dostal slušnej vejprask od dcery.Chtěla jít semnou na ryby a tak jsem jí vzal proutek co mám na čudly.Dám jí tam dva červíky a aby u břehu chytala malé rybky a já jsem si pěkně zakrmil pár metrů od břehu.Zanedlouho řev- tatííííííí pomoc.Tak jí říkám zvedni prut a v tom čumím jak jí to frčí přez brzdu a cvrček není slyšet.Tak jí s tím pomůžu a lín jako kjáva-:))) Pak chytla ještě jednoho a několik plotiček.Já zůstal jen u plotic a červenopeřic.Lína jsem prostě na svůj prut nedostal.Vše plave !!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 22. dubna 2013 v 8:04
hering: Hezký :-)
- Pondělí 22. dubna 2013 v 8:04
- Čtvrtek 28. března 2013 ve 21:07® chosebaits
macek2> Paráda.Gratulačka.
- Pátek 8. března 2013 ve 13:55® chosebaits
- Diskuze: Pěst na okoAktuální k dnešnímu dnu.
- Úterý 19. února 2013 v 19:42® chosebaits
macek2> Pěkná zubajda.
- Úterý 19. února 2013 v 19:39® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Krakonošovo | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní plavajda byla bezva jak do počtu ryb tak do druhového složení. Co víc si přát .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. února 2013 ve 22:41® chosebaits
Venca Zelenka>
- Pátek 8. února 2013 ve 22:16® chosebaits
Venca Zelenka>To já rukavice mám vždy sebou,ale vždy zustanou někde v báglu.
- Pátek 8. února 2013 ve 22:03® chosebaits
Venca Zelenka> Šlápl jsem už na návazec,ale měl jsem boty a tak OK.Trojhák v ruce mám každý rok ,ale hlavně z vláčky. Nejhorší je že si vždy na fouse připravím rukavice,ale už je nikdá nepoužívám.Když chytneš pár kousků během krátké doby tak ti potrhaj ruku kartáčema a jak to pak krásně pálí
PS-raději pálení rukou než nyní čučet do počítače a čekat tak dlouho
jepice-zruseno: Vyvláčel si roena? :-D