Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 8. února 2013 ve 21:44® chosebaits
- Diskuze: Sumcařina
Mikyška>Také jsem tak chytával ,ale to je už dávno.
- Pátek 8. února 2013 ve 21:43® chosebaits
Venca Zelenka> Jo a taky uměj zajed pěkně do vlastní ruky.
- Pátek 8. února 2013 ve 21:33® chosebaits
Venca Zelenka>Přesně.Držej jako sviňa a hlavně dlouho jsou ostrý a nemusíš ten trojhák tolik rvát do nástražky. Hlavně jsou oproti stříbrňákum tenčí.
- Pátek 8. února 2013 ve 21:17® chosebaits
Venca Zelenka> Já používám v ČR černé 2nulky ownery a dobrý.Rok 2011 kdy byl stvořen článek níže byla opravdu špatná sezona.Spoustu záběrů,ale pramálo fousků.Tuším že nej měl něco ke stodvaceti.Rok 2012 byl pro mě zase uspěšný ač né teda do velikosti.Spoustu fousků okolo metru a největší 151 cm.Nestěžuji si bo spoustu sumcařů se ČR trápí a 150 cm je pro ně snem.
- Pátek 8. února 2013 ve 20:21® chosebaits
Venca Zelenka> To je pouze chvilková záležitost. Toto přejde a pak zase koušou jako o život 3o –35 cm karase 80ky fouskové a sem tam nějakej pořádnej kraken
- Pátek 8. února 2013 ve 13:46® chosebaits
Venca Zelenka> Toto jsem zažil nedavno.
http://www.chytej.cz/…sumci-brani/
Místo jednoháčku používám
- Úterý 5. února 2013 ve 20:50® chosebaits
David Havlíček> Ach jo.I tací jsou zde. Dobrý je třeba že jejih ulovky nejsou zveřejnovaný v ČR. Pravda,už ne
Není to tak dlouho co zaplňoval neustále sumcařinu a lov v zahraničí právě zde. K samotnému rybolovu už nemá ani cenu něco psát.
- Úterý 5. února 2013 v 16:26® chosebaits
- Diskuze: Ústí nad Labem
majkyss> Si mě dostal.Když jdu do rachoty,tak jdu na 48 hodin.Víc ti psát nebudu bo to je čistě má soukromá věc.
Tady nejde o to kdo co dělá.Ty si napsal, aby tito lidé ze svazu šli do řiti a pustí tam jiný.Koho???? Ty nemáš čas bo stále pracuješ.
Ty si myslíš že ti lidé v MO nemají práci,rodinu a svého koníčka??
- Úterý 5. února 2013 ve 14:22® chosebaits
majkyss>To asi nebude k věci.
- Úterý 5. února 2013 ve 12:35® chosebaits
majkyss>Další hroznej drsňák. Plkat a kecat umí opravdu každej jouda.Ty lidi co dělají něco okolo svazu to dělají ve svém volném čase.Co za to mají.Nejvíce mají takových rybářů jako si ty co jen kecaj a ruku k dílu nepřidaj.Co děláš ty ve svém volném čase?? Jdeš na ryby a nebo hloupě kecáš.
- Pátek 1. února 2013 v 9:58® chosebaits
- Diskuze: Pěst na oko
kubas> Máš pravdu.Musím stebou jednou jedinkrát souhlasit.
- Pátek 1. února 2013 v 9:56® chosebaits
Alov> Jistej nadhled mám a ač se zdá že jsem uplnej blbec.Samosebou že je ono děvče po finanční stránce pro náš stát nic,ale hodí se to do krámu. Ustavu co může a nemuže Zeman tak nějak znám a má tedy omezené možnosti,ale zase jsou cestičky které dokážou za jistých okolností něco změnit. Nejsem ten co volí dle předvolebních slintů!!! Bouhžel spousta lidí tak činí a to nemyslím pouze tuto volbu.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 22:18® chosebaits
Fryw> První reakce byla všeobecná pro všechny co měli něco na mě tak všeobecně.
Druhá reakce je jen na nick který mě něco psal už dříve a já jsem si toho všiml až nyní.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 21:38® chosebaits
regulus> Respektuji většinovej názor a samotné volby a beru na vědomí že Zeman je prostě prezidentem. Respektuji a beru na vědomí že lži a jiné praktiky tě posunou někam ku předu.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 21:15® chosebaits
Tak na facebuk nebo jak se to píše nechodím a je mi celkem fuk.Nikde nepíšou že nám bude vládnout slečna,ale tak nějak mi to připadá že jo.No,nedivím se už ničemu.
KURDE,tady je to samej ZEMANOVEC
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 17:11® chosebaits
hraji>Něco jiného je přeci jeho žena bo se tak nějak stím počítá.To nám jako ještě bude vládnout dvacetileté střevo co ví o životě howno??? Kdo jí dával hlas.
Zeman křičí kdo dával hlas LIDEM ????
To je tak nějak to samé.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 ve 13:18® chosebaits
Tak né že nás bude ten buran reprezentovat ve světě s malou blonďatou holkou (první slečnou), ale ještě nás to bude stát další peníze!!!
http://www.novinky.cz/…-slecnu.html
Si mužete vážení poklepat po ramenou!!!!
- Úterý 22. ledna 2013 ve 20:44® chosebaits
Ty naši strážnícimaj opravdu hodně práce. http://regiony.impuls.cz/…22-av2p.html
- Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 22:24® chosebaits
hrdobec> Pravda.Semu raprot mám a odtáhneš stím kombajn.
- Čtvrtek 17. ledna 2013 v 16:18® chosebaits
Wawra> Na české vody ti už bude stačit jen nějaká hulka
.Prutů do dvou tisíc je desítky-stovky.Mam pruty za pár stovek a držej také a to maj něco zasebou.Větší duraz dej raději na nějalý kolovrátek.
Zajdi na FF a je to.
Tento příspěvek byl editován 17.1.2013 15:19:38 uživatelem chosebaits.