Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 15:19® chosebaits
- Diskuze: Sumcařina
David Havlíček>Jo ten dotyčnej je pod nickem Romeo??? Tak to jsem už naprosto vklidu co z toho vyleze.Dalas si tu sním už jednou dopisoval a povídal že se klidně za ním cestou na Ebro jednou zajede podívat na kus řeči
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 14:35® chosebaits
- Diskuze: Pěst na oko
Filatelisté,rychle si pořiďte známku s Václavem Klausem bo už nebudou.Stahují se rychle z trhu bo lidé nevědí z které strany mají plivat
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 13:02® chosebaits
David Havlíček>Tohoto pána neznám a ani jsem sním nechytal.No,abych pravdu řekl už opět raději chytám víceméně sám.To že když někdo něco umí se hned stane blbcem je tak v našich končinách normální.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 21:25® chosebaits
ČT 24 a první duel volby Prezidenta je docela zábava.Shodou okolností se zrovna propírá oné dění okolo vězňu atd.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 20:33® chosebaits
Tento příspěvek byl editován 3.1.2013 19:35:14 uživatelem chosebaits.Někteří po 7 hodinách už maj našlápnuto jít zpět.Zdroj TV NOVA.A aby toho nebylo málo tak socani zase kecaj na toto téma pí… Bože,...............
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 20:30® chosebaits
Fryw> Jeden vězeň byl nasranej že jde domu bo si chtěl něco prací našetřit na onen dluh co měl zaplatit.Co myslíš že udělá????
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 20:19® chosebaits
Fryw>Jj a ti co nic nemají a jsou třeba ze Slovencka musejí dostat i peníze na vlak a i jídlo na cestu.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 20:17® chosebaits
sus1> Soudci chtěli větší plat a tak budou mít více práce.Nečas tomu udělal přímou uměru.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 20:02® chosebaits
Co blbnete .Ta abnestie je dobrá i pro nás.Míň peněz z našich daní pujde na tyto lidi do lágrů.To je velká uspora!!! Na tento stav doplatí už jen okradení jedinci a né celá společnost.
- Úterý 11. prosince 2012 ve 21:35® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to celkem slušně bralo v podobě okounů a i na české řece se dají chytit šproty-teda už jen obal-:)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2012 v 17:50® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Přívlač
Zima jako sviňa,ale rybkám to asi nena.Nepolapeno nic velkého,ale za to dost pro potěchu rybáře.
Tento příspěvek byl editován 9.12.2012 16:51:12 uživatelem chosebaits.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. prosince 2012 v 17:32® chosebaits
Obiš> PARÁDA
- Neděle 2. prosince 2012 ve 21:32® chosebaits
- Diskuze: Plavaná
Prý sem plavačkáři nechoděj,ju??? Ale choděj.Jen nemají co psát. Co mi mladej ukradl splávek tak moc na plavanou nechodím-:)))
- Neděle 2. prosince 2012 ve 21:08® chosebaits
David Havlíček> http://play.iprima.cz/all/all/2317
23 minuta.Omluva,nebyla to Lužnice.
- Neděle 2. prosince 2012 ve 20:52® chosebaits
wallys> Ale ju,já jen že o pár řádků níž bylo na toto téma pár řádků a tak jsem jen přihodil polínko.
Jinou váhu to má jestli je opravdu chycen či snad umyslně podmáznut.
V globálu je to buřt když už neplave. Musíme je více chránit bo už se přestane jezdit i na PO a to teprv bude tlak a vzácnost chytit slušného fousa.
- Neděle 2. prosince 2012 ve 20:35® chosebaits
David Havlíček> Já to viděl už jen jako konec bo jsem dostal upozernění později.Určitě to bude časem na jejih netu a bude tam i lovec.Já už viděl jen bednu naporcovaného masa a že měl asi 25 let.
- Neděle 2. prosince 2012 ve 20:29® chosebaits
No právě dnes zařval pěknej sumec na Lužnici.Bylo to v zpráváh TV prima. Pak že nejdou-podsekávat.
- Sobota 1. prosince 2012 v 17:33® chosebaits
- Diskuze: Všeobecná diskuze
No,tak na rybách bylo fajně.Slunko svítilo slušně jen do té doby než zašlo za kopec.Jak zašlo za kopec tak očka prutu byli okamžitě plné ledu.
Jo,nějakej pruhovanej se podíval ven a ten spešl co měl jít do foťáku nešel bo baterie jsou vybité!!!! Kurde,proč se to vždy stane když to člověk nejméně potřebuje.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 14:46® chosebaits
No,asi raději pujdu povodit vodním sloupcem nějaké ty mrchy s lopatkou a trojhákama nebo tady dnes nechytnu nic.
PS-Škoda že se to tu takto hrotí místo toho aby se naslouchalo a něco z toho si třeba vzalo. To dokázal Míra a proto tento web byl tak uspěšný.
- Sobota 1. prosince 2012 ve 13:31® chosebaits
Fryw> Neboj