Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:25® chosebaits
chosebaits

toro> Jj,asi potká každého a muže se stát že to je i startovací pole k něčemu lepšímu.Také jsem si to kdysi nepřipouštěl takto,ale ....... Připadal jsem si hrozně nedoceněný,ale pak ........... Takový je život.

Jen se chovám lidsky a je mi Míry hrozně líto a proto reaguji tak jak reaguji.

Sobota 1. prosince 2012 v 10:44® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Kaprařina

nnnap> :-)

Sobota 1. prosince 2012 v 10:28® chosebaits
chosebaits

Ještě si k tomuto dění na chytej.cz dovolím napsat názor neuzajatého návštěvníka.

Možná že i chápu to co se stalo.Majitel to má jako obživu a pro jeho lepší příjem potřebuje mít hojnou návštěvnost.Čím víc lidí,tím má reklama větší hodnotu.Nebudem najivní,že??? Kdo dnes nechce mít slušný příjem.

Míra odváděl velice slušnou práci,ale návštěvnost nevzrustala a ani neklesala.To muj názor !!Byla to tu jedna velká rodina.Jenže jako podnikatel -majitel potřebuji zajisté něco jiného.Návštěv­nost!!!! Zisk!!! A tak se udělá jistá změna.To jestli ku předu či zpět ukáže pouze čas.Je to sázka na divokou kartu.BUĎ A NEBO.

Sobota 1. prosince 2012 v 9:51® chosebaits
chosebaits

Fryw> myslím že budeš zdegenerovaný:-(( V některých bodeh nesouhlasím,ale to je jen má doměnka.

Kurde,já vědět jako Míra že jdu do řiti tak už bych takovou pozornost veletrhu (moderní rybář co zrovna skončil)nevěnoval. Tím neříkám že bych pálil za sebou mosty či snad chtěl závěrem poškodit zaměstnavatele­.Pokud si přečtu článek,tak tam necítím žádné pochybení či zdrženlivost od Míry.To mi říká že vubec nic netušil a nebo to BYL REDAKTOR PROFESIONÁL,který nedal najevo nic ani brvou.

Divné je také že by před kamarády -chytejáky na MR udržel emoce na uzdě a nezmínil by se že je to jeho poslední MR co by šefredaktor.Ono přijít o práci v dnešní době a takto před Vánoci není lehká situace.

Nebojím se,že by takto šikovnej člověk zustal ................

Pátek 30. listopadu 2012 ve 22:13® chosebaits
chosebaits

Tak to je teda mrda!!!Tahoun a člověk co tomu tady dával tvář je fuč.Hmmm.

Dočítám se že měl jiné názory než majitel a proto konec.Možná měl názory jiné nebo naslouchal veřejnosti-chytejákum a tak to pak podával ven.Hlavně byl člověkem a rybářem a tak asi prezentoval své oběktivní názory.

Nebojím se říci že měl asi reálné názory s čistým umyslem a né s umyslem jiným. Takto vlastně dopadl i veletrh FF.První to začalo tím že se udělá veletrh pro rybáře v Praze ,nebo tu žádný nebyl a když se to povedlo tak přišel LEVEL číslo 2.

Míro,díky za vše.

Tome,příjemný start.

Pondělí 26. listopadu 2012 v 16:15® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Pěst na oko

ladamaj> Neboj se nic,vše mám pod kontrolou a aj záložní plán.

PS -u mě nikdo nezvoní a když zazvoní tak zase jde.Byl jsem osloven tel.operátorem od dané společnosti.Tam mi bylo řečeno vše duležité a hlavně kdo přijde – jméno a čím se prokáže.Hned jsem volal na centrálu jestli tam ten či onen pracuje a bylo mi to potvrzeno.

Pondělí 26. listopadu 2012 v 16:08® chosebaits
chosebaits

jajco>Uvidím jak to pujde a případně mam připravenou fintu Fň. Nemohu napsat více.

Pondělí 26. listopadu 2012 ve 14:49® chosebaits
chosebaits

Fryw> Co si má člověk myslet fakt také netuším.Ale co,dokud lidi platí a neremcaj tak ždímem co to dá.No ni:-) .

Nyni se ke mě dobejvá EON:-) .Čekám co ukáže a pak zvednu tel. na stávajcího dodavatele a že jak mam ukončit smlouvu bo jiný dodavatel za jiný peníz a hned pujde cena dolu.Když ne,tak změna dodavatele.Ne­boj,oni se budou snažit podržet si svého zakazníka.

Tento příspěvek byl editován 26.11.2012 13:51:32 uživatelem chosebaits.
Pondělí 26. listopadu 2012 ve 14:15® chosebaits
chosebaits

KRIZE!!!!!!!!!!­!!!!!!
CO ŽE!!!!!!!!!!!!!

Škoda že nepřišla už před lety.Kurňa to mi nikdo neřekl že se dá na ní i hodně vydělat.Sic se mě díky bohu nedotkla v tom špatném,ale .......Zavolal jsem před pár měsíci na pojišťovnu kde mam pojištěné auto a dům a že jsem dostal jinou pěknou nabídku a moje současná finanční situace není ružová a co se nestalo.Ke všem bunusum co jsem měl sleva na pojištění auta 46% a na dům 30%.Nyní řeším další pojistku na nemovitosti (né přímo mojí a mého majetku)a z 8500 kč najednou padá roční cena na 5500 kč. Včera jsem zautočil na mého operátora kde mi končí smlouva a ejhle-sleva.Dnes honím jiného dodavatele plynu a elektřiny a ejhle-sleva.Kurde,to je peněz.Já se budu mít snad ještě lépe než dřív.:-)

Tento příspěvek byl editován 26.11.2012 13:15:49 uživatelem chosebaits.
Pondělí 19. listopadu 2012 v 9:36® chosebaits
chosebaits

regulus> Chápu a vím co basník chtěl říci.Také jsem vyučen v řemeslu a nedělám ho bo najsem za to dostatečně ohodnocen.Nyní na to řeknu že takový je život,ale co bude za pár let???

K zaměstnancum z jiných zemí. Já jsem z pohraničí kde mam německo přez kopec a připadám si jak vietnamu. Jezdím makat do Prahy kde ve firmě je čechu pramalo-vesměs vedení a admin.jinak od slováku přez ukrajinu až po mongolsko.Každý nadává na cizince jak tu makaj.Kurňa,co se dělo po oponě.Spousta lidí z pohraničí a né jen z pohraničí jezdilo makat do německa a to bylo tehdá v pořádku,že????

Pondělí 19. listopadu 2012 v 9:22® chosebaits
chosebaits

nnnap> vždy najdeš tu správnou větu.Paráda.

Neděle 18. listopadu 2012 ve 21:56® chosebaits
chosebaits

osprey> no,taky pravda.

Neděle 18. listopadu 2012 ve 21:27® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Láďo,ale tady přeci nejde o peníze.Já tudle vládu nazastávám.

Když vezmu např. téma školu tak jak to bylo za komoušů.Na školu šel jen ten co neměl problém s komoušema.Dnes muže jít na školu ten co má problém s komoučema,so­canama či s modrým ptákem. Dnes ti prostě stačí něco v hlavě a nějakou tu kačku.To je mnohem méně než si potřeboval dříve.

Neděle 18. listopadu 2012 ve 12:20® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Sumcařina

macek2> To byla a je těžká provokace :-) Krásná práce-teda koníček.Fakt paráda.

Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:13® chosebaits
chosebaits

macek2> Už to sem raději nedávej:-)

Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:41® chosebaits
chosebaits

Komouši by 17,11 měli být zavření min. ve chlévě a oni lezou na veřejné místa.Hnus velebnosti.

Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:39® chosebaits
chosebaits

macek2> Paráda.Velká gratulace.

Pondělí 12. listopadu 2012 ve 12:41® chosebaits
chosebaits

Fishing Team Romeo> Asi mě blbě chápeš.Já nechápu jak se muže v červnu a v říjnu povéct tatáž fotka do puntíku stejná.Dvě natáčéni pár měsíců od sebe a je to uplně stejné.Divné.

Sobota 10. listopadu 2012 v 19:04® chosebaits
chosebaits

Fishing Team Romeo> Je zajímavé že nedavno to bylo takto.

Pátek 8. června v 7:40® Fishing Team Romeo Všechny vás zdravíme z delty řeky El Ebro.Zde pár fotografií ze zákulisí natáčení televiz. stanice Caza y pesca (Myslivost a rybařina),

Nyní je to takto-

Neděle 28. října ve 13:53® Fishing Team Romeo Rybolov se štábem srbské televize (2012)

Na tom není nic divného,ale fotky stále stejné.

Tento příspěvek byl editován 10.11.2012 18:05:26 uživatelem chosebaits.
Sobota 10. listopadu 2012 v 18:45® chosebaits
chosebaits

Prosím,nemáte někdo skušenost s lovem ryb na Ukrajině-konkrétně řeka Dněpr ???