Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 9. listopadu 2012 v 10:07® chosebaits
- Diskuze: Pěst na oko
ssg.Jimmy Wild> No,vláčkař v autě asi nečeká na záběr.Proč hned zase kaprař??? Třeba měl pán nahozeno na candáta.
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 9:47® chosebaits
Není to tak zlé jak tu každý píše. http://www.novinky.cz/…ionarem.html
- Středa 7. listopadu 2012 ve 20:08® chosebaits
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan> Muj revír je D1 a jsem postrachem všech ryb.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2012 19:09:33 uživatelem chosebaits. - Středa 7. listopadu 2012 v 19:57® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: D1 | Způsob lovu: Přívlač
Šel jsem učit plavat ty divný rybky a …
Tento příspěvek byl editován 7.11.2012 18:59:03 uživatelem chosebaits.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. října 2012 ve 21:12® chosebaits
nnnap>To musí být každému jasné krom teda soudruhum
- Sobota 27. října 2012 ve 20:51® chosebaits
nnnap> Tak a nyní se připrav.Pujdeš na pranýř a budeš linčovánba možná i pověšen.
- Sobota 27. října 2012 v 19:19® chosebaits
nnnap> Neboj,také pujdu přez kopečky.Jak dostanou moc,tak tradá.Jsem ČECH a jsem hrdej,ale toto je masakr.Lid bečí jak stádo oveček-nemáme.Pche,nedavno jsem byl s babičkou v jednom řetězci bo byla akce.Utokem šlo vše.To že berou jídlo atd. beru,ale to že bábá bere kočičce žrádlo za 700 kč je masakr.Pak že nejsou peníze.Kurňa,já bydlel na vesnici a kočka dostala mléko s rohlíkem a něco z kuchyně.Pes dostal co bylo.Neříkám že nekoupím něco té nače havěti,ale nebrečím.Když žrádlo pro psa,tak třeba toto. http://profizoo.cz/…prava-zdarma Sic to stojí čtyřikrát tolik než to značkové krmení z marketu,ale tady to je o kvalitě.
- Čtvrtek 25. října 2012 ve 20:43® chosebaits
Kurde,nestěžujte si neustále a také jsem hoďte něco dobrého.
- Čtvrtek 25. října 2012 v 15:55® chosebaits
MIG-35> A proto buďme rádi za to jak se máme.
- Středa 24. října 2012 v 19:58® chosebaits
MIG-35> Tato doba nepřináší jen cezty kam se ti zachce a hromady banánu na prodejnim pulťe.Ale ............
- Středa 24. října 2012 ve 13:55® chosebaits
Fryw>Co naděláš.Před pěti lety jsem dal za auto třistatisíc a dnes dostanu tak kilčo. Já kupoval auto tak jako stát ještě než byla krize.Krize a vše šlo dolu+ staří = trocha peněz.
- Středa 24. října 2012 ve 13:50® chosebaits
nnnap> Pche a pak že se máme špatně a ono se máme líp naž za totáče.Kurde,se divím že tě nikdo nenapadl .
- Pátek 19. října 2012 ve 12:30® chosebaits
Pche.Před komanči páni továrníci a po komančích páni podnikatelé!!! Nejsmutnější je že toto se říká většinou s posměchem a přitom by si měli lidi těchto lidí vážit bo jim dávaj práci,peníce a nějaké jistoty!!!!!!
PS-ano,není podnikatel jako podnikatel.
- Úterý 16. října 2012 v 19:24® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to nebylo špatné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. října 2012 v 19:47® chosebaits
nnnap> A já budu ve škodovce v pořadníku na favotita
- Pondělí 15. října 2012 v 17:02® chosebaits
Něco aktuálního!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.bomba.cz/…-vsech-zemi/
- Sobota 13. října 2012 ve 20:08® chosebaits
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Cudla> Pevně věřím že ano.
- Sobota 13. října 2012 v 16:44® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: chovný
Tak dnes byl užasnej výlov.Čekal se poklad,ale toto snad není ani poklad.3546 mníků už si plavčí někde v řece.Ještě byly loveny štiky a také s uspěchem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. října 2012 v 9:25® chosebaits
Otázku k orné pudě mam.Jak komančové či JZD přišlo k pudě???? Jako přišel stát k SVITU z Gotwaldova??? Pro neznalé Baťa ze Zlína????
Ten kdo vlastní pudu si v demokracii muže dělat co chce ,ale za podmínek že dostane povolení od uřadu.Proč to uřad povolí nevím.No,vlastně vím.Proč by měl majitel pudy něco obdělávat, když za to dostane houno a kape mu lépe z něčeho jiného.Je to jeho svobodná volba co stím udělá.Přátelé,demokracie!!! Nechtějme demokracii jen k obrazu svému,ale berme demokracii tak jak je.
Neříkám že demokracie v této podobě je košér,ale lepší svobodně dejchat než dejchat za pomocí sviní.
Tento příspěvek byl editován 12.10.2012 09:28:42 uživatelem chosebaits. - Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:06® chosebaits
Fryw>Zase tato zem neměla svobodu a tu tímto nezamaskujem ani náhodou.Nechci věšet vlaječky do oken a chodit do prvomájového pruvodu proto abych dostal byt či byl povíšen v práci.