Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:54® chosebaits
- Diskuze: Pěst na oko
Než se dostanem k utahování opasku. http://www.novinky.cz/…rdi-osn.html
Tento příspěvek byl editován 11.10.2012 20:54:15 uživatelem chosebaits. - Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:40® chosebaits
Přátelé,tady se bude tak dlouho čekat až to klekne uplně a pak se budou dít věci.Jaké????? Jako v Řecku a pak se pozná teprve co je to být chudej jak kostelní myš.Škrty nejsou nikdá populární a proto budem raději dávat lístky populistum kteří nás obdarují .Jenže státní dluh za nás nikdo nezacvaká a zanedlouho nás platiču onoho dluhu bude méně a méně bo stárnem.Pokud toto někdo nechápe,tak jednou chápat bude a pozná to i na vlastní kuži.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2012 20:40:49 uživatelem chosebaits. - Středa 10. října 2012 ve 14:31® chosebaits
1Mara> Tady to jíný nebude dokud nám budou vládnout populisti třeba s marťanama!!! Tady se ohledy neberou na normální lidi co chtěj něco dělat,ale na lidi co chtěj z ohoto státu jen ždímat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Středa 26. září 2012 ve 20:17® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Revír: tekoucí | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem byl učit plavat ty barevný mrchy a ono je něco normálně žere-)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. září 2012 v 18:49® chosebaits
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey-Moc pěknej okoun.Gratulace.
- Neděle 23. září 2012 v 18:47® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22,9 | Revír: Ohře 10 -Hradec | Způsob lovu: Klasická položená
Tak včera měla naše rybářská mládež závody.Učast na rozmar počasí neměla vliv a tak přijelo závodníku dostatek.Ryby braly od počátku až do konce závodu a to na všeh místeh a tak kdo bude vítěz či poražený nebylo jasné ani pár min. před koncem.Ceny pro každého zavodníka připraveny,ale první tři jsou prostě zajímavější a tak boj byl do poslední minuty. Pochytalo se několik kapru,plotic a cejn.Po ukončení závodu malí i velcí šli na opečeného buřta a pak už se jen rozdaly ceny.PS-Některým mladým rybaříkum to šlo celkem slušně a tak se není čeho bát,že by byl nedostatek rybářu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. září 2012 ve 14:33® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: včera a dnes | Revír: to hlava nebere
Když regulace,tak až do dokonalosti a voda neteče vubec.Včera a dnes záchrana toho co ještě žilo.Zachráněno před zadušením 131 potočáku + nějaká jiná havěť.25 kousku už to nezvládlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. září 2012 v 8:35® chosebaits
osprey
- kapříci ze soukromáku pěkní po zdravotní stránce.Na svazovce jih tolik nechytneš,ale věřím že by měli uplně jiná bříška.
- Neděle 16. září 2012 v 8:31® chosebaits
kety.vydra> Toto je přeci uplně něco jiného.Není co závidět.
- Sobota 15. září 2012 ve 21:07® chosebaits
Přátelé,to že je tu něco špatně je jasné.Zrovna včera jsem dělal rozhovor pro ČT ohledně nábřeží Maxipsa Fíka.CCA tři kilomerty stojí přesně 225 149 287 Kč.Přesně to není bo je to odhadovaná cena.Počítám že se něco prodraží a tak nějaký milion poletí nahoru. http://www.mesto-kadan.cz/…orty-i-etapa
Já nevím proč tomu tak je,ale nechce se mi věřit že se lidi mají až tak špatně jak se všude říká.Se bojím že se to jen říká bo říci mám se dobře se považuje v těchto končinách jako hodně sprosté slovo.Dnes jsem čekal frontu na pumpě bo jsem potřeboval natankovat.Ve zprávách záběr z Ostravy-Stodolní jak je všude prázdno bo je zákaz prodeje tvrdého chlastu.Zanedlouho budou lítat prachy vzduchem a to doslova ,protože bude Silvestr.Lidi budou brát obchoďáky utokem a pirotechnika pujde na dračku.Jak to??? Lidi nemaj prachy a tak mi neříkejte že si daj k věčeři opečenou raketu a budou to zakusovat vařenou petardou.
- Sobota 15. září 2012 ve 20:34® chosebaits
nnnap> Mě jo.Potřebuji novou káru a aspoň s hvězdou na haupně,čtyřkolku na ryby,jachtu někde u moře abych měl kam jezdit na dovču a něco víc programu v telce bo jih mám jen asi 35.Pak nemám luxusní rybařinu,ale jen dobrou.V koupelně mám jen rohovku a chtěl bych vířivku atd. atd.
To stačí na to že někde nemaj skoro žádné lekařské ošetření,školu či pitnou vodu .
- Pátek 14. září 2012 ve 22:02® chosebaits
JHolc> Ty mužeš bejt i uspěšnej.Tu šanci ti nikdo nebere a nemusíš ani chodit do pruvodu,věšet vlaječky a případně děti nemusí do pionýra atd. Ty se mužeš sebrat a mužeš jít třeba do USA a nikomu tu nebudeš dělat problém.Jseš mladej a tak se mužeš učit a to mužeš mít rodiče jaký chceš.Škoda je jen že toto všechno bereme jako samozřejmost a né jako něco navíc oproti tomu co tu bylo.
- Pátek 14. září 2012 ve 21:05® chosebaits
Se bojím toho ,že si pod pojmem demokracie představuje každý něco jiného.Jestli si někdo myslí že to je že se někdo o něj postará,tak je uplně někde jinde.V demokraciji máme volbu všeho od své školy až po konec svého života. Tady už nejsme uspěšní podle frček a pověšených vlaječek v oknech či snad učastí v prvomájovém průvodu.Dnes se neptejme kterej lojza se o nás postará a podívej me se do zrcadla a tam najdem onoho člověka.Každý máme volbu a každý si je strujcem svého štěstí.Politické dění není o demokraciji.Politické dění je jen odraz naší společnosti.
Tento příspěvek byl editován 14.9.2012 21:05:52 uživatelem chosebaits. - Pondělí 10. září 2012 v 8:39® chosebaits
- Diskuze: Sumcařina
macek2> Tomu věřím.
- Neděle 9. září 2012 ve 20:13® chosebaits
- Diskuze: Sumcařina
macek2> Pěkný,pěkny.Gratulace.Na vláčku je to teda pecka.
- Neděle 26. srpna 2012 ve 21:04® chosebaits
Alivio> Ale viděl bo tam jezdíme také třikrát tejdně.Jeden most přejíždím okolostarého autobusáku a druhej okolo semaforu na Kraslice či Habartov-))))
Tento příspěvek byl editován 26.8.2012 21:04:35 uživatelem chosebaits. - Neděle 26. srpna 2012 ve 20:47® chosebaits
SURF> Také tento stav nepamatuji a to u Ohře žiji dlouho.Přez jez v Kadani neteče voda,ale jen čurky.Třikrát tejdně jezdím na Vary a Ohře v useku Stráž nad Ohří -Boč je jak velkej potok.
- Neděle 26. srpna 2012 ve 20:19® chosebaits
SURF> Jojo,Ohře je letos hodně suchá.
- Neděle 26. srpna 2012 v 18:07® chosebaits
Cudla>Tydle dorostou bouhžel i do trojobalu.Když je vidím tak si říkám že je snad i škoda 150 000 kapříku co plavčej jako krmení
.
- Neděle 26. srpna 2012 ve 12:27® chosebaits
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: tento týden | Revír: chovný | Způsob lovu: Kaprařina
Toto léto kapříkum svědčí-)) Kontrolní lov K1.Na to že jsem nedavno dovezl špinavou vodu je to paráda.Koukám že mají chuť a zrak dobrej po mě bo maj krásné pupky-)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.