Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 21. srpna 2012 ve 13:00® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Sumcařina

vitybor> pěkná rybka

Neděle 19. srpna 2012 v 19:56® chosebaits
chosebaits

wallys> -)))) Jo tak to takto znám docela dobře.Oni ti sumci nejsou hlupáci.On ten stín lodě dělá asi hodně.Prckum nevadí.

Neděle 19. srpna 2012 v 19:44® chosebaits
chosebaits

wallys> rousnice či ryba??? K rybě mi vždy přijede fous a vždy odjede.Někdy na to pár minut čučí jak na zjevení a pá pá.

Neděle 19. srpna 2012 v 18:40® chosebaits
chosebaits

wallys> fešák

Neděle 19. srpna 2012 v 11:39® chosebaits
chosebaits

mako> Přesně,velké sumce bych chránil.Nedavno jsem pouštěl slušnýho sumce a to bylo keců od okolních rybářů.Že prý kolik toho sežere!!! Když jsem řekl co kdo znich udělal proti kormoránovy a co uděláme s rybářem co má v ulovkáči 100 kg a víc ročně bylo ticho.Já už toto raději neřeším a začal jsem chodit uplně někam do dža bez rybářů a případných keců.

Neděle 12. srpna 2012 ve 12:02® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Včera | Revír: OHŘE | Způsob lovu: Feeder

Nic velkého a ani dravého,ale vždy potěší

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49959.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 14. července 2012 ve 13:41® chosebaits
    chosebaits

ladamaj> Tak tady toho případu se toho opravdu nebojím.

Sobota 14. července 2012 ve 12:35® chosebaits
    chosebaits
    Diskuze: Pěst na oko

Už se zase nuděj!! Co je platná každoroční STK když tam projde uplně vše! http://www.novinky.cz/…ontrolu.html

Sobota 14. července 2012 ve 12:32® chosebaits
    chosebaits

IVO>Je to hodně smutné co se děje.Když si někdo chce rybu ponechat,tak aspoň nějak dustojně.No, tuto rybu fakt nebrat.
    Včera naše RS sebrala papíry za tři ponechaný kapry 40,41,44.Pán rn. 1938 na to že je má zapsané-DDD.

Pátek 13. července 2012 v 17:01® chosebaits
    chosebaits

IVO> Ahoj.Ten sumčák co byl nedavno v bazaru je už fuč??? Kamarád by rád něco pořídil,ale nechce nic nového a drahého a to co bylo k mání by mu stačilo. Jinak sumce velká škoda.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 17:02:08 uživatelem chosebaits.
    Neděle 1. července 2012 ve 13:09® chosebaits
    chosebaits

avalox> gratulace

Pátek 22. června 2012 v 8:55® chosebaits
    chosebaits

Poslušně hlásím že mám už zahájeno- 151 cm:-) .Na rozjezd celkem slušná ryba.Foto mám,ale jelikož jsem byl u vody sám tak je takové nějaké pro vlastní potřebu.

Pondělí 18. června 2012 v 9:10® chosebaits
    chosebaits
    Diskuze: Kaprařina

Zuzka> Tady nějaké máš.Ony ty ceny budou všude stejné. http://www.chytapust.cz/…/search.aspx?…

Pondělí 18. června 2012 v 9:05® chosebaits
    chosebaits

petr 123> Pěknej kousek.Gratuluji.

Pátek 15. června 2012 ve 20:21® chosebaits
    chosebaits

LojzaRybka> :-D

Pátek 15. června 2012 v 16:00® chosebaits
    chosebaits

Kacicek88

• parádapivo
    Tento příspěvek byl editován 15.6.2012 16:01:18 uživatelem chosebaits.
    Pátek 15. června 2012 v 15:53® chosebaits
    chosebaits

Tak přátelé já už jen čekám na ráno.Sumčáky stojej v pozoru a nástražky už se nemohou dočkat.Zahájím to pulnoční vláčkou na vodě kde je nonstop a pak se přesunu na sumcovačku na vodu kde bude zajisté klid jako každý rok.Přeji všem krásné zahájení:-)

Středa 13. června 2012 v 9:17® chosebaits
    chosebaits

cormoran>Tak nějak.Nakouknou do sněmovny a pak jdou do vazby:-D Mažu do rachoty a tak zdar .

Středa 13. června 2012 v 9:07® chosebaits
    chosebaits

cormoran> Na lítost by byla jiná ryba.Plavou v jezírku nějací kapříci,líni,zlatí karasy a jeseni.Na karase jezdím celkem daleko od baráku a tak jich lapnu vždy tak 20–30 a proto jdou jěště do jezera na udržovanou.

Středa 13. června 2012 v 8:50® chosebaits
    chosebaits

cormoran>Jsem rád že to takto nevidím sám.Karas stříbrňák má tuhej kořen a tak se nechá uchovat.Mám je v jezírku kde přijímaj potravu a tak moc nestrádaj,ale čerstvej je prostě čerstvej.