Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 13. června 2012 v 8:19® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Sumcařina

K nástražkám.Přecho­vávám delší dobu v zajetí pouze karasy.Plotici či cejna jen ojediněle a to max. jednu noc.Vždy když dám na bojku čerstvě ulovenou rybu a rybu ze zajetí tak hned poznám rozdíl.Takovej cejn co projde zajetím toho má většinou na bojce druhý den ráno plný brejle a ten čerstvě ulovenej si většinou ještě hraje s káčou-))) To muj postřeh.

Středa 13. června 2012 v 8:14® chosebaits
chosebaits

Pěkné rybky.Gratuluji.

Sobota 9. června 2012 ve 20:48® chosebaits
chosebaits

Skoušel někdo v ČR tyto mrchy??? Loni jsem si to pořídil venku a budu to skoušet až letos.

foto/diskuze/privlac/2012/th-img49423.jpgfoto/diskuze/privlac/2012/th-img49424.jpg
Pátek 8. června 2012 v 8:29® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Kaprařina

rybaromen> Tě tu vítám.Chápu proč se ptáš na ryb.webu,ale nechápu na co se ptáš ,když je toho na netu tuny a tuny.Tady máš recepty
http://www.kapripohoda.cz/…vsechny.html

Pátek 8. června 2012 v 8:13® chosebaits
chosebaits

Také přeji krásné ráno.

Čtvrtek 7. června 2012 v 19:18® chosebaits
chosebaits

Alivio> Přesně,toto se dělá na počkání.

Čtvrtek 7. června 2012 v 17:57® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Pěst na oko

b.gun> A proto bych to udělal jako venku.Investor si udělá sám dálnici a také peníze z mýta jsou jeho.On ten investor jí udělá pořádně ,aby pak měl čistej příjem a né neustálé náklady na opravy.

Čtvrtek 7. června 2012 ve 13:31® chosebaits
chosebaits

ladamaj>Láďo a proč jsou vyjeté koleje nebo vystáté díry na autobusových zastávkách??? Že by přetíženej kamion-teda autobus???Né,špatné podloží či živice.Dnes už je to málo vidět bo vše je téměř opravené a dnes tam pro jistotu dají zámkovku-beton který něco snese.Ono osobní auto váží něco okolo tuny a ten kamion něco okolo 30 a více tun.Jen se podívej do ulic ve svém okolí.Některé silnice nikdy neviděly kamion a jak vypadaj.Po těch silnicích projede 4× denně BUS a 3× týdně popelářský auto.

Čtvrtek 7. června 2012 v 10:27® chosebaits
chosebaits

Ty krávo,voni kamiony ničej silnice!! Od kdy a čím??? Oni maj na disku místo gumy asi zbíječky nebo lžíce z bagru ,bo co. Možná bych se jen podívál jak se stavěj špatné silnice a dálnice za nemalé peníze. Přál bych si týden zákazu jízdy všech kamionů a to by všichni po třeh dneh na kolenou žadonili-prosím přivezte nám to či ono. Vždyť by spoustu lidí nemělo co dělat nebo do žádné té pru.zony nikdo neudělal trať. Hypáče přetejkam zbožím a to si myslíte že to tam vozej dodávkou atd. Ps -nejhorší na silnici nejsou kamiony,ale pouze v některých případech jejih obsluha což u osobních aut je mnohonásobně horší.

Pondělí 28. května 2012 ve 22:57® chosebaits
chosebaits

Hoďte se do klidu a neprovokujte.Půl roku se tu foto sumce pořádně neukáže a před zahájenim tady budete dráždit .

Čtvrtek 24. května 2012 v 9:21® chosebaits
chosebaits

hraji> No tak to je masakr!!!!

Pondělí 21. května 2012 v 9:29® chosebaits
chosebaits

Jedu tvořit hodnoty a tak se tu mějte pěkně.Jak tak koukám ,tak zanedlouho budem zase říkat ČEST PRÁCI SOUDRUZI.

Pondělí 21. května 2012 v 9:22® chosebaits
chosebaits

MIG-35> Jsem to pročetl a píšou tam kdo že na ní dosáhne..K tomu finančáku-našel jsem protipól a to mou drahou .Ta stále bere a nic nevrací:-D

Pondělí 21. května 2012 v 8:49® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Slovensko

lunimus> Tak to určitě.Kdo by řekl že pujdete do finále.Kdo by řekl na začátku že budeme mít také nějakej kov.

Pondělí 21. května 2012 v 8:45® chosebaits
chosebaits

Hlavně neplakat nebo toto je pravda!!!! http://www.novinky.cz/…ce-lidi.html

Pondělí 21. května 2012 v 8:45® chosebaits
chosebaits

Kazan> Sám jsem překvapen,ale jde.

Pondělí 21. května 2012 v 8:44® chosebaits
chosebaits

Libor> Ty si jak ta moje:-D .

Pondělí 21. května 2012 v 8:43® chosebaits
chosebaits

MIG-35> Pravda.Skromnej já jsem jen do té doby než vidím čokoládové spoluobčany jak nic nedělaj .

Pondělí 21. května 2012 v 8:33® chosebaits
chosebaits

Také přidám dobré ráno.Byl jsem už na finančáku a budou vracet nějakej peníz a tak tomu říkám DOBRÉ RÁNO.Proč by to takto nešlo každé ráno a hned při pondělku:-)

Neděle 20. května 2012 v 18:31® chosebaits
chosebaits
Diskuze: Slovensko

TOMMY CATFISH>Tak nějakej kov máme a tak držím palce.