Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "chosebaits"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) chosebaits. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 13. června 2012 v 8:19® chosebaits
- Diskuze: Sumcařina
K nástražkám.Přechovávám delší dobu v zajetí pouze karasy.Plotici či cejna jen ojediněle a to max. jednu noc.Vždy když dám na bojku čerstvě ulovenou rybu a rybu ze zajetí tak hned poznám rozdíl.Takovej cejn co projde zajetím toho má většinou na bojce druhý den ráno plný brejle a ten čerstvě ulovenej si většinou ještě hraje s káčou-))) To muj postřeh.
- Středa 13. června 2012 v 8:14® chosebaits
Pěkné rybky.Gratuluji.
- Sobota 9. června 2012 ve 20:48® chosebaits
- Diskuze: Přívlač a dravci
Skoušel někdo v ČR tyto mrchy??? Loni jsem si to pořídil venku a budu to skoušet až letos.
- Pátek 8. června 2012 v 8:29® chosebaits
- Diskuze: Kaprařina
rybaromen> Tě tu vítám.Chápu proč se ptáš na ryb.webu,ale nechápu na co se ptáš ,když je toho na netu tuny a tuny.Tady máš recepty
http://www.kapripohoda.cz/…vsechny.html - Pátek 8. června 2012 v 8:13® chosebaits
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Také přeji krásné ráno.
- Čtvrtek 7. června 2012 v 19:18® chosebaits
Alivio> Přesně,toto se dělá na počkání.
- Čtvrtek 7. června 2012 v 17:57® chosebaits
- Diskuze: Pěst na oko
b.gun> A proto bych to udělal jako venku.Investor si udělá sám dálnici a také peníze z mýta jsou jeho.On ten investor jí udělá pořádně ,aby pak měl čistej příjem a né neustálé náklady na opravy.
- Čtvrtek 7. června 2012 ve 13:31® chosebaits
ladamaj>Láďo a proč jsou vyjeté koleje nebo vystáté díry na autobusových zastávkách??? Že by přetíženej kamion-teda autobus???Né,špatné podloží či živice.Dnes už je to málo vidět bo vše je téměř opravené a dnes tam pro jistotu dají zámkovku-beton který něco snese.Ono osobní auto váží něco okolo tuny a ten kamion něco okolo 30 a více tun.Jen se podívej do ulic ve svém okolí.Některé silnice nikdy neviděly kamion a jak vypadaj.Po těch silnicích projede 4× denně BUS a 3× týdně popelářský auto.
- Čtvrtek 7. června 2012 v 10:27® chosebaits
Ty krávo,voni kamiony ničej silnice!! Od kdy a čím??? Oni maj na disku místo gumy asi zbíječky nebo lžíce z bagru ,bo co. Možná bych se jen podívál jak se stavěj špatné silnice a dálnice za nemalé peníze. Přál bych si týden zákazu jízdy všech kamionů a to by všichni po třeh dneh na kolenou žadonili-prosím přivezte nám to či ono. Vždyť by spoustu lidí nemělo co dělat nebo do žádné té pru.zony nikdo neudělal trať. Hypáče přetejkam zbožím a to si myslíte že to tam vozej dodávkou atd. Ps -nejhorší na silnici nejsou kamiony,ale pouze v některých případech jejih obsluha což u osobních aut je mnohonásobně horší.
- Pondělí 28. května 2012 ve 22:57® chosebaits
Hoďte se do klidu a neprovokujte.Půl roku se tu foto sumce pořádně neukáže a před zahájenim tady budete dráždit .
- Čtvrtek 24. května 2012 v 9:21® chosebaits
hraji> No tak to je masakr!!!!
- Pondělí 21. května 2012 v 9:29® chosebaits
Jedu tvořit hodnoty a tak se tu mějte pěkně.Jak tak koukám ,tak zanedlouho budem zase říkat ČEST PRÁCI SOUDRUZI.
- Pondělí 21. května 2012 v 9:22® chosebaits
MIG-35> Jsem to pročetl a píšou tam kdo že na ní dosáhne..K tomu finančáku-našel jsem protipól a to mou drahou .Ta stále bere a nic nevrací
- Pondělí 21. května 2012 v 8:49® chosebaits
- Diskuze: Slovensko
lunimus> Tak to určitě.Kdo by řekl že pujdete do finále.Kdo by řekl na začátku že budeme mít také nějakej kov.
- Pondělí 21. května 2012 v 8:45® chosebaits
Hlavně neplakat nebo toto je pravda!!!! http://www.novinky.cz/…ce-lidi.html
- Pondělí 21. května 2012 v 8:45® chosebaits
Kazan> Sám jsem překvapen,ale jde.
- Pondělí 21. května 2012 v 8:44® chosebaits
Libor> Ty si jak ta moje
.
- Pondělí 21. května 2012 v 8:43® chosebaits
MIG-35> Pravda.Skromnej já jsem jen do té doby než vidím čokoládové spoluobčany jak nic nedělaj .
- Pondělí 21. května 2012 v 8:33® chosebaits
Také přidám dobré ráno.Byl jsem už na finančáku a budou vracet nějakej peníz a tak tomu říkám DOBRÉ RÁNO.Proč by to takto nešlo každé ráno a hned při pondělku
- Neděle 20. května 2012 v 18:31® chosebaits
- Diskuze: Slovensko
TOMMY CATFISH>Tak nějakej kov máme a tak držím palce.