Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 7. prosince 2013 v 18:28® Piranha
Piranha

feederman> to jsi neměl propalovat, to dělám já :-)) teď tam půjde 1Mára s Dufkem a všechno vymasej. Zkus to na vtoku do p.. tam se houfujou pořádný koně tam budeš úspěšnější :-)

Pondělí 2. prosince 2013 v 8:25® Piranha
Piranha

pétr tluchoř> :-)) :-)) však já ti to neberu máš na to nárok ba dokonce na 2555 kg když půjdeš denně 7 kg :-)) ty ribstole :-)) , jen by mě zajímelo kerej ty z nás jsi.

Neděle 1. prosince 2013 ve 23:01® Piranha
Piranha

:D :-D pěkně jste se vybarvili prasata :-)) jen pípa zůstal stejnej magor :-)) ten už jinej ditnau nebude :-))

A za to vše může Pétr Novotný, nebo uzdička bo jak si furt říká :-))

Masu zdar :-))

Čtvrtek 28. listopadu 2013 v 7:58® Piranha
Piranha

Luda> no ty jsi tu chyběl.Ten co to mele slepicím aby měly žlutá vejce. :-))

Sobota 16. listopadu 2013 v 8:35® Piranha
Piranha

olda> no dyk.Přece to nevyžere sám :-))

Pátek 15. listopadu 2013 v 16:31® Piranha
Piranha

pétr tluchoř> ty se mně líbíš :-)) já chci také jít na ty kapry, potřebuju něco nahnat na vánoce.Slibuji že ten flek pak hned propálim :-))

Neděle 3. listopadu 2013 v 19:34® Piranha
Piranha

pipa> nemyslím si že MO s tím má něco společného, myslím s Miladou.Zatím.

Neděle 27. října 2013 v 9:10® Piranha
Piranha

Vaclav III.> ahoj Vašku, jak dopadl výlov.Bylo to nadprůměrné, nebo pod.

Úterý 1. října 2013 v 6:31® Piranha
Piranha

Vaclav III.> Venco myšlení lidí se nikdy nezmění, je to historickou mentalitou národa a tu změníš pouze zákonem.Prostě jak není nad čechem držen bič, tak to nepředěláš. Já samozřejmě bych si také přál aby bylo ve vodě plno ryb dravých i nedravých, ale čistě vím, že to změní pouze omezení, zákazy a pravidla.

Pondělí 30. září 2013 ve 21:09® Piranha
Piranha

Vaclav III.> já se nebavím o kaprech, myslím nasazování všech druhů ryb.Proč se nasazuje candát, štika a tak.Aby je mohli platící rybáři sežrat.A jsme u toho, pokud by črs chtěl, tak je začne hájit a nebude muset dosazovat, aspoň ne tolik. Tím jsem tak trochu chtěl naznačit že pláčeš nad špatným hrobem.Vše začíná ale spíš než na črs na min. živ. prostředí, ale črs má blíž k tomu něco změnit než samotní rybáři.

Pondělí 30. září 2013 v 17:39® Piranha
Piranha

Vaclav III.> poučovat Tě, to bych si nedovolil, pouze jsem vyjádřil svůj názor a myslím si, že momentální struktura ČRS ryby nasazuje pro následné ulovení a konzumaci, jinak by už dávno nebyly 2 ušlechtilé ryby a 7kg atd.

Neděle 29. září 2013 ve 20:20® Piranha
Piranha

Vaclav III.> Venco (zmasilo) proč takhle.Ty jako funkcionář svazu, který napomáhá vysazování ryb dle zákonného zarybňovacího plánu by měl vědět, že ryby se vysazují pro následnou konzumaci ryb po ulovení, tak to bylo, je a snad (ne)bude.Rybářů, kteří ryby vrací zpět a mají západní myšlení je málo a jsou menšina. Narovinu s čistým svědomím a vědomím zde veřejně prohlašuji, že bych candáta 70 čísel vzal a veškeré moje ujemni i spusti by šlo stranou. Nevěnuji se jim, cíleně je nelovím a pokud by mi tak chutná ryba skočila na hák má to spočítaný. Pokud by byl celoročně hájen, tak mi to je fuk a budu to respektovat.

Neděle 29. září 2013 ve 12:16® Piranha
Piranha

Vaclav III.> že ty na všechno hned skočíš Vendo. Kdysi jsme se tady domluvili na jednu zkoušku, myslím že se to paktilo s Bluesharkem a monasterem :-D . Popsali jsme místo a dodali staré fotky a druhý den jsme se kochali jak tam masaři a monitoři sedí na nechytatelném mělkém místě plném vázek :-D

Sobota 21. září 2013 ve 12:54® Piranha
Piranha

vladah> za anti Sparťanský vtip a pro Plzeňský máš u mne malé nevýznamné +

Neděle 8. září 2013 v 19:12® Piranha
Piranha

Tady chcíp pes :-D

Tento příspěvek byl editován 8.9.2013 19:13:47 uživatelem Piranha.
Neděle 1. září 2013 ve 21:43® Piranha
Piranha

LojzaRybka> V krabici od vína né od bot :-))

Středa 28. srpna 2013 v 18:50® Piranha
Piranha

Kdyby někdo měl zájem tak je k mání.

Víc informací o kameře je zde- http://www.czc.cz/…4502/produkt

Kamera je rok stará, natočeno max. 60 minut.Malá, lehká délka cca 12cm, do jedné ruky.Fotí fotky, možnost úpravy střihu v kameře.Nemá u mě využití. PC 6000,–- nyní 3000,–-

Tento příspěvek byl editován 28.8.2013 18:51:19 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img101194.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img101195.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img101196.jpg
Neděle 25. srpna 2013 ve 20:32® Piranha
Piranha

P.M.> to je poprvé co se s tebou shoduji.

Jinak o počasí popros guru Oldu ten umí poručit větru a dešti.

Neděle 25. srpna 2013 v 19:26® Piranha
Piranha

majkyss> tak ať jí udělaj od LT nahoru a v UL zákaz :-) to by byl klídek :-D

Neděle 25. srpna 2013 v 17:41® Piranha
Piranha

majkyss> Hluk od vylitejch rádo by kaprařů, všude dvoumetrové vatry i když je to CHKO, rozmlácený sklo no nic pěknýho.