Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 26. října 2012 ve 22:21® Piranha
Piranha

olda> ještě kelímek do ruky a vypadal by jsi jako žebrák :-)) :-))

Středa 24. října 2012 v 17:47® Piranha
Piranha

cormoran> ser na to co to je, udírně to vadit nebude :-))

Úterý 23. října 2012 ve 20:00® Piranha
Piranha

olda> přesně, taková škaredá a škodná ryba si nezaslouží nic jiného než rozpálenej plech a udusit bramborama :-))

Pondělí 22. října 2012 ve 20:54® Piranha
Piranha

ULPA> no asi si zajdu pro pět kousánků.Sice mám mraky okounů, ale salmon je salmon.

Pondělí 22. října 2012 v 19:00® Piranha
Piranha

ULPA> jo asi vím.Pod komínem?

Neděle 21. října 2012 v 19:47® Piranha
Piranha

ULPA> Byl na pískovně.S bou­tem.Jen samej okyš.Jakej splav.

Neděle 21. října 2012 v 5:07® Piranha
Piranha

sfox> ne ne, vezmeš si pero z pštrosa a odstřihneš si snopeček.Přivážeš ho před oblouček tak, aby jsi měl cca 2–3cm ocásek.Ten zbytek stočíš do vývrtky a buď samostatný, nebo i s nití obtočíš kolem raménka až k očku tak, aby ti vzniklo tělíčko.Zafixuješ a hotovo. Až dorazím z ryb tak ti to smotnu a nafotím, je to jednoduché.

Sobota 20. října 2012 ve 21:42® Piranha
Piranha

olda> :-D to je pravda

Sobota 20. října 2012 ve 21:09® Piranha
Piranha

olda> OK.Se zeptek vladaha jak jsem mu napráskal moucha vs přívlač.To samé Majkys na pískovně z lodě.

Sobota 20. října 2012 ve 20:07® Piranha
Piranha

sfox> Franto, pokud si chceš teď zachytat tak háček s delším raménkem, červené marabu přivázat před obloučkem, nití zajet ke korálku, stočit marabu a ovinout ho hezky ke korálku.Pokud tam dáš ještě nějakou lametku tak tím líp.Doporučuji černým fixem udělat pruhy.Budeš chytat jednoho okouna za druhým a i tlouště.Loni mi na to skákali i boleni a kudly. Zítra jdu zkusit písek z boutu a beru i suchou.Na 19ky jepky tam taky hopsá všehochuť.

Čtvrtek 18. října 2012 ve 21:43® Piranha
Piranha

ULPA> ty kurvo a kamarádovi řekneš za dva :-))

Čtvrtek 18. října 2012 v 19:43® Piranha
Piranha

Vladah má po králi :-))

Středa 17. října 2012 ve 20:22® Piranha
Piranha

ULPA> ok, přemýšlím i o Ohři, že bych prolomil smůlu.Ale chci průtok do 20q jinak jedu na Nisu.

Středa 17. října 2012 v 7:48® Piranha
Piranha

ULPA> tvl. neděláš ty papíry na ten trolejbus náhodou s Vladahem :-)) :-)) :-)) to děláš už přes měsíc :-)) V sobotu odpoledne nemůžu, vezu dceru na narozeniny kamarádky a pak zase pro ni. Pojedu v neděli zkusit parmu, nebo zavláčet na písek.

Neděle 7. října 2012 ve 21:41® Piranha
Piranha

ULPA> Jedu na kapry naposledy letos od pátku do neděle. Pokud ale bude jako dneska ráno tak asi na kapry seru.

Neděle 7. října 2012 v 15:20® Piranha
Piranha

Kdo máte Vladaha ve Skype tak si ho raději vymažte, chodí od něj viry.Od rána mi vejská antivirák jako kráva :-)) Vymazal jsem ho a je klid.Ptal jsem se i majkysse a to samé, tak ho také máznul.

Neděle 7. října 2012 ve 12:03® Piranha
Piranha

bogan_tp> ano mám ho v hlavě a nemusím mít strach že mě někdo sebere papíry.Od toho RS je.Jinak definuj mi co je to DROBNÝ PŘESTUPEK. Pokud se budeš chovat dle rybářského řádu, což je jediná věc co v rybařině musíš, tak nemusíš mít strach, že ti seberou papíry.

Neděle 7. října 2012 v 10:32® Piranha
Piranha

bogan_tp> by to měli zařídit i tady.Rybářů jak sraček a plno jich zná řád ani né z poloviny.

Neděle 7. října 2012 v 10:04® Piranha
Piranha

Úplně miluju když si člověk zabrodí 7m do vody a za deset minut se za sebou ohlédne a už mu za prdelí stavěj stojánky dva káři.A 20m jim nic neříká.Kdyby se aspoň zeptali, jak dlouho tam budu že by chtěli si tam sednout a tak.Kdepak.Za chvilku mi letí nad hlavou olovo.Bejt na sumcovláčce tak jsem jim ty vlasce bagroval, ale co zmůžu s 0,14kou :-((

Neděle 7. října 2012 ve 4:44® Piranha
Piranha

rabbit> fotečku nebo porcičku :-)) heč a já si dám oboje :-P