Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 19. srpna 2012 ve 21:16® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
pipa> ne stačí jen připažit
Tento příspěvek byl editován 19.8.2012 21:19:03 uživatelem Piranha.ty demente.
- Neděle 19. srpna 2012 ve 20:45® Piranha
pipa> si mi vypích voko málem tim pulcem.Hovno, jedna ryba dvě fotky.
- Sobota 18. srpna 2012 ve 22:26® Piranha
Jsem si chtěl po dlouhé době sednout k feederu a napadlo mě, co zkusit na feeder pulce.A vono to fak i na ten feeder jde
Dva kousci a jedna pěkná šlupka do podvoďáku.Vše rousnice.
- Sobota 18. srpna 2012 ve 13:37® Piranha
ULPA> jak to voe.
- Sobota 18. srpna 2012 v 7:59® Piranha
Ulpa co zítra odpoledne kunratice, nebo cournout na Nisu.
- Sobota 18. srpna 2012 v 7:45® Piranha
sfox> ten i kdyby Kristu líbal prdel, tak chytne vždycky howno
- Středa 15. srpna 2012 v 17:48® Piranha
- Sobota 11. srpna 2012 ve 20:45® Piranha
ULPA> ok ale já jedu.
- Pátek 10. srpna 2012 v 16:00® Piranha
cormaxx> právě to je na tom to nejhezčí, napít se můžeš, ale zase je to i nebezpečný.Myslíš si že je tam 70cm a omo je tam o metr víc
Ryba tě vidí na deset metrů a je strašně těžký tam v utajení dopravit nymfu na 4,5mm hlavičce s francouzem.Ale zase večer tak strašně zvlčej když sbírají že stojíš dva metry od ní a je jí to fuk, prostě lejdy hoduje, tak na tebe sere
Roman natáčel ryby v tůni pod vodou a ryby jsou čistě vidět 5 metrů daleko, prostě ta čistota té vody je úžasná.
- Pátek 10. srpna 2012 v 8:14® Piranha
ULPA> něco se povedlo, první a druhý den to byla dřina a střašně fyzicky náročný.Poslední den jsem si spravil chuť a na Lepenici, říčka vějš v alpách jsem vyloupl 19 duháků mezi 40=50cm.5íčka velká něco mezi Kamenicí a Nisou,ale ty duháci přes 60 cm mě tam nedaj spát.Večer při stmívání na suchou to byl koncert a přišel jsem o duháka hooodně přes 50, 3× vyskočil vymotal mi 15m lajny a urazil mi mouchu.
- Pondělí 6. srpna 2012 v 18:24® Piranha
lucioperce69> Nazdar rajče
ty vole to je krasavec, moc pěkná rybiška.Snad sem brzy taky něco zase dám
Jen tak dál Péťo.
- Neděle 5. srpna 2012 ve 14:25® Piranha
ULPA> ULPO!!!!!
- Pátek 3. srpna 2012 v 19:10® Piranha
rabbit> to víš, tuhle jsme s ULPOU na jedné severské vodě nachytali asi 30 ryb, tak jsme museli té přírodě malinko odlehčit.Zase až tolik much tam nelítá aby je to nakrmilo všechny
Škoda že je ULPA teď mrzák hned bych ho vytáhl někam na jatka, ale dobře mu tak, po čtyřicítce by měl sedět na prdeli a né si lámat kosti v německu na kole
Sorry, já musel.
- Pátek 3. srpna 2012 v 17:29® Piranha
rabbit> sem nemůžu dát vole lipany v těstíčku bo by se moralisti pos..
- Úterý 31. července 2012 v 7:50® Piranha
rabbit> Vlasto já na tebe zapomněl jako na smrt.SZ.
- Pondělí 30. července 2012 v 7:43® Piranha
Něco od vody
- Neděle 29. července 2012 ve 12:31® Piranha
Tak Vladah se nám prej dal na tvrdou kaprařinu, je to kluk přelétavá.Už má za sebou zvládnuté techniky muškaření, plavané, přívlače, sumcařiny a ještě se zdokonalí v kaprařině.Jen až bude na tom lehátku nafukovacím zavážet ty pelety co pořídil, tak ať si veme do huby rovnou papýry aby si je na břehu RS rovnou vzala a může plavat domu
Vláďo ty jsi nepoučitelnej srdcař
- Neděle 29. července 2012 v 9:54® Piranha
cormoran> to si děláš kozy.A ani nenapíše kurva jedna.
- Sobota 28. července 2012 v 7:52® Piranha
Teď jsem si klikl na baner s reklamou liščího jezera a koukám a dovídám se že je tam novým správcem nějaký Petr Jakubka.Petr Jakubka je přeci lucioperce69.Cormouši není to lucio?Nebo je to shoda jmen.
- Pátek 27. července 2012 v 19:42® Piranha
ULPA> instrukce.Papíry, nějaký pršiplášť kdyby přišla voda z hůry, svačina, čelovka, pokud chceš vláčák, nebo možná mušák bude IN a to bude asi všechno.Zbytek vezmu já.Doma budu mezi 16–17h možná dříve.Ještě ti zítra cinknu v kolik a přijedeš ke mně, tam to naložíme a pojedeme.Pokud máš buď pantofle nebo ty gumový botky pěnový tak si je vem taky.