Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 27. července 2012 v 8:37® Piranha
Piranha

ULPA> ok.Díky.

Středa 25. července 2012 ve 20:12® Piranha
Piranha

1maslo1> Na Bílinu chodím pouze na jedno místo a to není dostupné normálně.Ale pod tenisovými kurty po proudu cca 50m jsou místa kde se dá chytat taky.Ale feeder bych nechal doma.Chce to prut okolo 5m tenký splávek a chytat na houpačku.

Středa 25. července 2012 v 17:47® Piranha
Piranha

blafik> co kecáš já jsem tam nikdy nebyl :-))

Úterý 24. července 2012 v 7:58® Piranha
Piranha

filip111> Filipe já bych ti rád napsal ale nejde mi se spojit na SZ.Už jsem to psal HaDovi.Tvou SZ jsem sice přečetl ale nejde na ni reagovat. Jinak byl jsi od elektrárny vejš?Jsou tam takové malé kaskádky pod kterýma bývá pak cca 20m laguna a u těch kaskádek je super suchačka.

Pondělí 23. července 2012 ve 20:25® Piranha
Piranha

soukromá diskuze šaloma a dědka :-))

Neděle 22. července 2012 v 18:20® Piranha
Piranha

chytrej chytrj> vladahu hoň mě hoň mě :-)) ty seš kokot.Nech toho nebo tě propálim.

Tento příspěvek byl editován 22.7.2012 18:20:48 uživatelem Piranha.
Neděle 22. července 2012 v 17:34® Piranha
Piranha

pipa> ty dneska dobře magoříš ty vole.Jeden Mára odejde a druhej ho hned zastoupí :-))

Neděle 22. července 2012 v 17:02® Piranha
Piranha

pipa> napadlo, určitě chtěl ukecat šéfovou na kile za kapra :-)) :-))

Neděle 22. července 2012 v 17:01® Piranha
Piranha

chytrej chytrj> nené plná sušárna navijáků :-)) Maso jsem myslel vole rybí.A stejně mám plnej mrazák z Labe a Kamenice :-))

Neděle 22. července 2012 v 16:19® Piranha
Piranha

Pamatuji si když jsem dělal v Carrefoure u ryb jak tam Ivoš Slámů byl na kukačku a něco tam s šefkou řešil ohledně kádí s kapry.

Ivoši pokud tě to ještě nepustilo a máš chuť do něčeho zase šít :-P tak bych měl pro tebe typ na Makro.Ale raději tam, nechoď, pač je to strašnej pohled. Nic ve zlém.

Neděle 22. července 2012 v 16:16® Piranha
Piranha

olda> co plotice ale okouni 25cm na sumce :-)) a mimo želvy jsem tam zase našel raritu.Oranžového kapra.Tam je prostě všechno. No zejtra je k obědu želví polévka s oranžovým masem :-)) :-))

Neděle 22. července 2012 v 16:13® Piranha
Piranha

Byl jsem v makru podívat se co maj za živou a když jsem viděl ty ubožáky kapříky v tom akvárku, tak mě polilo horko.To smrdí normálně žalobou za týrání.Takhle zmrzačený, servaný až na maso ryby jsem ještě neviděl. Chápu že je to kapří dement co vyrostl betonové nádržce a celej život byl futrovanej přetučněnýma peletama, ale takovej konec si nezaslouží žádnej tvor.To už se ke sviním před porážkou chovaj líp.Ve 100×200×70 cca akvárku je 30 kaprů 40–50. Rozhodl jsem se že si v makru už nikdy nekoupím žádný maso.

Tento příspěvek byl editován 22.7.2012 16:15:09 uživatelem Piranha.
Neděle 22. července 2012 v 16:09® Piranha
Piranha

olda> no jestli se máš za půl chytej ty chytrej tak klidně :-))

Neděle 22. července 2012 v 15:57® Piranha
Piranha

olda> kdyby pípa věděl, že jsem si dneska nachytal okouny (mírové) na sumíky, tak se tady posere půl chytej.A co, když nemůžu chytit nikde lína :-)) ani karase, tak top má spočítaný okyš.

Neděle 22. července 2012 v 15:54® Piranha
Piranha

olda> pro toho kdo není schopnej chytit rybu je každej kdo umí masař :-)) .

Neděle 22. července 2012 v 15:47® Piranha
Piranha

filip111> já to poznal podle toho zlata na dně, ta barva je snad jen tam :-) Lipan je krásná ryba.Jeď tam v listopadu to se posereš jak si zachytáš.Ta tymiánová vůně, když ho vytáhneš je nezapomenutelná.Kde přesně jsi byl, SZ.Dám ti typ.

Neděle 22. července 2012 v 11:57® Piranha
Piranha

filip111> Jizera

Neděle 22. července 2012 v 9:29® Piranha
Piranha

majkyss> p. Černý po schůzi se rozhodl že zajde na fišky :-)) :-)) Ten mi zas dá.

Čtvrtek 19. července 2012 v 18:43® Piranha
Piranha

ULPA> a co v sobotu ráno brzy na pískovnu.Bouta už lepím, měl chudák dvě dirky :-)) tak je zapchám a v sobotu razím na muškariádu na boleny.

Čtvrtek 19. července 2012 ve 12:06® Piranha
Piranha

majkyss> počkej až ULPA přezdívaný druhý Baron rozvine casty až do půli jezera a začne bagrovat z hladiny 60ky siveny, to teprve uvidíš že tam jsou :-))