Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 19. července 2012 v 10:02® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
ULPA> příští neděli nevím jak to bude v sobotu má strýc 60.Ale zase možná budu nocovati v Děčíně a mohl jsi mě nabrat. Myslíš že tam bude po Majkyssovi něco?Ten má furt mastnou hubu..
- Středa 18. července 2012 v 15:58® Piranha
olda> proto ti to sem dávám, uváže jí i moje dcera 7 let.Vím že jsi silně nešikovný, ale to dáš.Kdybys viděl co si vážu když mi rupne v bedně, tak by jsi se zamotal
- Středa 18. července 2012 v 15:23® Piranha
Rabbit, Olda sfox a vladach.Pokud by jste si chtěli umotat lehkou, ale účinnou mouchu na Labe, nebo i na stoják, tak zde je video z vázání jednoduchého chrostíka.Na začátek dobrá moucha. Osobně na ně chytám nejraději pokud tedy se jedná o suchou mušku.Jen tělíčko si vyvazuji konusovité z nitě, která nesaje tolik jako dubyng a k CDC přidávám ještě malej snopeček duté srsti ze srnce.Potom to má lepší plovoucí vlastnosti, je to lépe vidět na vodě a vydrží víc. Barvy používám nejraději dvě a to hnědou, a černou.Hnědá se dá používat i jak světlá až do skořice, tak i tmavě hnědá.Ale olivovou také nic nezkazíte.Kdo si rád hraje může si udělat i nožičky a tykadla.Ale osobně to nemotám pač žerou i bez tykadel.
Hodně zdaru.
- Středa 18. července 2012 v 9:02® Piranha
Prasek_2007> to se máš čím chlubit
- Pátek 13. července 2012 ve 14:48® Piranha
IVO> Ivo je to tvá věc kdy, komu a kam budeš ohledně toho psát.Spíš si promluv na svazu, nebo s tím lovcem.Já se k tomu vyjadřovat už nebudu, je to zbytečný.
- Pátek 13. července 2012 ve 13:40® Piranha
IVO> a co s tím chceš dělat.Chceš ho teď den, dva, týden či rok špinit, hanit a pranýřovat?Co si s tím pomůžeš, budfeš si tím honit své ego Ivoši. Pokud ti vadí, že se tak choval a nebylo zakročeno včas, tak se obrať na RS.Kde byla a tak.Podívej se na naší RS.Jsou ta chlapi o 10, nebo 20 let starší než ty, tak po nich nemůžeš chtít aby se honili za každým po vodě a břehu.Kde byl Martin Miler když tam má boudu a je prý RS.Tím nechci Marťasovi nic vyčítat, ani on není povinen hlídat vodu 24h denně. Nechci omlouvat ani onoho rybáře už prvně jsem psal že ta medializace byla opravdu zbytečná a odsuzuju to také.Ale je zbytečný teď o tom debatovat a zrovna tady.Myslím si, že by se měla debata vzít někam, kde je to zapotřebí.
Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 13:42:27 uživatelem Piranha. - Pátek 13. července 2012 v 11:11® Piranha
IVO> co by, gratulace za úlovek.Osobně bych takovou rybu vrátil zpět.Do 160cm bych žral.Má na to právo a je to čistě jeho věc jak s tím naloží. Myslím si ale že ta medializace byla opravdu zbytečná.
Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 11:11:43 uživatelem Piranha. - Pátek 13. července 2012 v 7:46® Piranha
ULPA> ty vole taky si je tam mohli nechat tam je líp.A i babičky, tety, strejdy
- Čtvrtek 12. července 2012 ve 20:00® Piranha
majkyss> coby.Zjistil jsem kdo může za Vladahovu absenci zde na diskuze.A je to opravdu žena.Včera jsem s ní hodil pár slov a dokonce mi dovolila udělat i památeční fotečku.Prý chce být na chytej také tak slavná jako její Ládí. Tady je.
- Úterý 10. července 2012 v 7:24® Piranha
majkyss> 198 to není trofej ale škodná
i tak si myslím že mohl plavat dál.To už k žrádlu není.
- Úterý 10. července 2012 v 7:22® Piranha
majkyss> a s tím krojcem na krku vypadáš jako fláterník
Ještě ti tu začnem říkat otče Majkysi
- Neděle 8. července 2012 ve 13:14® Piranha
majkyss> já taky ne
- Neděle 8. července 2012 ve 13:10® Piranha
Zdar křivoty a zvlášť zdar otravnému Pípovi
Nejde večer někdo na mouchu.Pod zdymadlama jsem minule pozoroval hopsající parmy tak 2m od břehu.Že by se zanymfovalo?
- Sobota 7. července 2012 v 18:32® Piranha
jéje trochu mi to zalagovalo
- Sobota 7. července 2012 v 18:31® Piranha
majkyss> jj znám to všechno.
- Sobota 7. července 2012 v 18:18® Piranha
olda>
jen si zvykej brzy to zase začne pač poslední roky to je neúnosný
- Sobota 7. července 2012 v 18:06® Piranha
- Diskuze: Ústí nad LabemTady něco pro Oldu, Majkyse, Pípu, 1Máru, já už to viděl a možná Maňouse ten je taky sřiženej.
- Sobota 7. července 2012 v 17:31® Piranha
majkyss> http://www.yr.no/…rec/Liberec/
Okolo 18h by to podle této hodně přesné meteostanice mělo sprchnout.Ale samozřejmě budu rád když tam nic nespadne, ti lidé tam toho měli celkem dost za poslední roky.
- Sobota 7. července 2012 v 16:46® Piranha
majkyss> Však vydrž.Pokud zase nekecaj má Liberecko zasáhnout kalamitka.
- Sobota 7. července 2012 v 16:30® Piranha
Asi půjdu do nálevny