Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 19. července 2012 v 10:02® Piranha
Piranha

ULPA> příští neděli nevím jak to bude v sobotu má strýc 60.Ale zase možná budu nocovati v Děčíně a mohl jsi mě nabrat. Myslíš že tam bude po Majkyssovi něco?Ten má furt mastnou hubu..

Středa 18. července 2012 v 15:58® Piranha
Piranha

olda> proto ti to sem dávám, uváže jí i moje dcera 7 let.Vím že jsi silně nešikovný, ale to dáš.Kdybys viděl co si vážu když mi rupne v bedně, tak by jsi se zamotal :-))

Středa 18. července 2012 v 15:23® Piranha
Piranha

Rabbit, Olda sfox a vladach.Pokud by jste si chtěli umotat lehkou, ale účinnou mouchu na Labe, nebo i na stoják, tak zde je video z vázání jednoduchého chrostíka.Na začátek dobrá moucha. Osobně na ně chytám nejraději pokud tedy se jedná o suchou mušku.Jen tělíčko si vyvazuji konusovité z nitě, která nesaje tolik jako dubyng a k CDC přidávám ještě malej snopeček duté srsti ze srnce.Potom to má lepší plovoucí vlastnosti, je to lépe vidět na vodě a vydrží víc. Barvy používám nejraději dvě a to hnědou, a černou.Hnědá se dá používat i jak světlá až do skořice, tak i tmavě hnědá.Ale olivovou také nic nezkazíte.Kdo si rád hraje může si udělat i nožičky a tykadla.Ale osobně to nemotám pač žerou i bez tykadel.

Hodně zdaru.

Středa 18. července 2012 v 9:02® Piranha
Piranha

Prasek_2007> to se máš čím chlubit :-))

Pátek 13. července 2012 ve 14:48® Piranha
Piranha

IVO> Ivo je to tvá věc kdy, komu a kam budeš ohledně toho psát.Spíš si promluv na svazu, nebo s tím lovcem.Já se k tomu vyjadřovat už nebudu, je to zbytečný.

Pátek 13. července 2012 ve 13:40® Piranha
Piranha

IVO> a co s tím chceš dělat.Chceš ho teď den, dva, týden či rok špinit, hanit a pranýřovat?Co si s tím pomůžeš, budfeš si tím honit své ego Ivoši. Pokud ti vadí, že se tak choval a nebylo zakročeno včas, tak se obrať na RS.Kde byla a tak.Podívej se na naší RS.Jsou ta chlapi o 10, nebo 20 let starší než ty, tak po nich nemůžeš chtít aby se honili za každým po vodě a břehu.Kde byl Martin Miler když tam má boudu a je prý RS.Tím nechci Marťasovi nic vyčítat, ani on není povinen hlídat vodu 24h denně. Nechci omlouvat ani onoho rybáře už prvně jsem psal že ta medializace byla opravdu zbytečná a odsuzuju to také.Ale je zbytečný teď o tom debatovat a zrovna tady.Myslím si, že by se měla debata vzít někam, kde je to zapotřebí.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 13:42:27 uživatelem Piranha.
Pátek 13. července 2012 v 11:11® Piranha
Piranha

IVO> co by, gratulace za úlovek.Osobně bych takovou rybu vrátil zpět.Do 160cm bych žral.Má na to právo a je to čistě jeho věc jak s tím naloží. Myslím si ale že ta medializace byla opravdu zbytečná.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2012 11:11:43 uživatelem Piranha.
Pátek 13. července 2012 v 7:46® Piranha
Piranha

ULPA> ty vole taky si je tam mohli nechat tam je líp.A i babičky, tety, strejdy :-))

Čtvrtek 12. července 2012 ve 20:00® Piranha
Piranha

majkyss> coby.Zjistil jsem kdo může za Vladahovu absenci zde na diskuze.A je to opravdu žena.Včera jsem s ní hodil pár slov a dokonce mi dovolila udělat i památeční fotečku.Prý chce být na chytej také tak slavná jako její Ládí. Tady je.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img50025.jpg
Úterý 10. července 2012 v 7:24® Piranha
Piranha

majkyss> 198 to není trofej ale škodná :-) i tak si myslím že mohl plavat dál.To už k žrádlu není.

Úterý 10. července 2012 v 7:22® Piranha
Piranha

majkyss> a s tím krojcem na krku vypadáš jako fláterník :-)) Ještě ti tu začnem říkat otče Majkysi :-))

Neděle 8. července 2012 ve 13:14® Piranha
Piranha

majkyss> já taky ne :-))

Neděle 8. července 2012 ve 13:10® Piranha
Piranha

Zdar křivoty a zvlášť zdar otravnému Pípovi :-)) Nejde večer někdo na mouchu.Pod zdymadlama jsem minule pozoroval hopsající parmy tak 2m od břehu.Že by se zanymfovalo?

Sobota 7. července 2012 v 18:32® Piranha
Piranha

jéje trochu mi to zalagovalo

Sobota 7. července 2012 v 18:31® Piranha
Piranha

majkyss> jj znám to všechno.

Sobota 7. července 2012 v 18:18® Piranha
Piranha

olda> :-)) jen si zvykej brzy to zase začne pač poslední roky to je neúnosný :-))

Sobota 7. července 2012 v 18:06® Piranha
Piranha
Tady něco pro Oldu, Majkyse, Pípu, 1Máru, já už to viděl a možná Maňouse ten je taky sřiženej.
:-))
Sobota 7. července 2012 v 17:31® Piranha
Piranha

majkyss> http://www.yr.no/…rec/Liberec/

Okolo 18h by to podle této hodně přesné meteostanice mělo sprchnout.Ale samozřejmě budu rád když tam nic nespadne, ti lidé tam toho měli celkem dost za poslední roky.

Sobota 7. července 2012 v 16:46® Piranha
Piranha

majkyss> Však vydrž.Pokud zase nekecaj má Liberecko zasáhnout kalamitka.

Sobota 7. července 2012 v 16:30® Piranha
Piranha

Asi půjdu do nálevny :-))