Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 7. července 2012 v 16:28® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
ULPA> V Ústí nevím, ale v Trmicích jako kráva.Zrovna jsem sundal nárazník a stačil vykytovat, ale stříknout už ne kurva. Ten boat asi odpískáme co.A Kamenici taky včera tam bylo 11q a dneska má být ještě víc a ne jen tam.Nisa, Smědá Ploučnice aj Bílina se má vylejt.
- Sobota 7. července 2012 v 8:53® Piranha
ULPA> ukázalo plno okolností proč to zbalit a jet domů.Jednou byl i vláčející cormorán v Píšťanech
Dále špinavá voda což by tolik ani nevadilo, ale ten proud byl takovej, že jsme neměli šanci skoro zastavit s motorem natož jet proti proudu.Tak jsme tPíšťan.To už se zvedal na pískovně orkán a bylo to za 5 minut 12
- Pátek 6. července 2012 ve 20:49® Piranha
sfox> a pak v tom má mít normální ateista pořádek.Śalom Alejchem to už zní skoro jako Salam Alejkum
je to stejně jedna banda co se hádá o kus pouště
- Pátek 6. července 2012 ve 12:38® Piranha
raven1972> tak tam jdi.Nezapomeň že to je ale nejspíš něčí soukromý pozemek.Nad Baumaxem je to palivového kombinátu a ty fenolové louže u podhoří tam nežije ani Aids v tom bordelu, leží to na skládce.
- Pátek 6. července 2012 ve 12:36® Piranha
BlueShark> zítra asi ne, je zavřeno.Myslel jsem, že nejsi tak slepej a všimneš si té veliké cedule na dveřích
- Pátek 6. července 2012 ve 12:06® Piranha
pipa> proč to maskuješ ty káre když každej ví že chodíš jen pod benešák a zdymadla
- Pátek 6. července 2012 v 8:55® Piranha
Jinak včera na běle u nás spatřena ohromná želva.Nebyla to ale ta Želva nádherná.Tahle byla skoro 40cm v průměru a měla lehce načervenalé zbarvení u hlavy a krunýř tmavě šedý.
- Pátek 6. července 2012 v 8:48® Piranha
1Mara> no to to taky trvalo, na shledanou
- Čtvrtek 5. července 2012 v 7:34® Piranha
majkyss> v pátek večer.
- Středa 4. července 2012 v 8:26® Piranha
majkyss> jako 2 metry dlouhé a 30cm v průměru? A nehulil jsi zase kvítí co ti roste na zahradě
- Pondělí 2. července 2012 v 15:30® Piranha
1Mara> já se za to nestidím klidně to dohledej.Psal a jebal jsem tě za to auto a co.Přece se z toho neposeru jako ty tenkrát
Nahoře byli 3 nějací hnědočeši, tak jsem to nechal na cestě. Toď vše.
- Pondělí 2. července 2012 v 7:33® Piranha
1Mara> Jak říkal Manous, dole jsou pilíře tam bych ho upálil tak jako tak. Já jsem si myslel že jsi to ty na druhé straně. A za druhý, ty jseš mi zase nějakej chytrej
- Neděle 1. července 2012 v 19:10® Piranha
ULPA> teď jsem dorazil.Mohl jsi mi zavolat.Přišel i pípa s Manouem.Bilance: jeden urvanej sumík.Přepiloval mi v jámě šňůru.
- Neděle 1. července 2012 v 15:06® Piranha
Nazdar křiváci tak jak chytáte.Moc barevný to tady teda není.Ale taky flinkám. Mára> já bych ho sežral a ani minutu bych se nerozmejšlel.Těchto velikostí je tam fakt dost.Co mám info od lidí z krámu tak se chytaj jak blbý od žížaly po boilies. Stejčky na grilu hmmmm to by byla pajáda.
- Středa 27. června 2012 v 18:37® Piranha
majkyss> sakra ta Kačka vyrostla
- Neděle 24. června 2012 v 11:59® Piranha
ULPA> no tak to sebou musíme hodit, v mrazáku už je jen hovězí, vepřové a kuřecí.Pstruží a sivení došlo
- Neděle 24. června 2012 v 7:27® Piranha
ULPA> když se to tak ale vezme, 3 kilometry s vestou a prutem v tubusu není nic náročného a se svými 97kg je to účelný
.A navíc cesta tam je lesem a ne po asfaltce tak že je to příjemnější. Nicméně dnes chci jen nymfovat a vyzkoušet tu dvojku.
- Úterý 19. června 2012 ve 22:54® Piranha
vladah>
perla
ty seš taky perla ty vole až bude mít 45 tak to bude perla.
- Úterý 19. června 2012 v 7:59® Piranha
Tento příspěvek byl editován 19.6.2012 08:00:24 uživatelem Piranha.Cikánský babybox
- Pondělí 18. června 2012 v 7:10® Piranha
1Mara> Jsi ho upytlačil.Fotka na netu v 0:27 a říkáš dnešní tak že jsi ho chytil po půlnoci!