Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 19. března 2012 v 19:59® Piranha
Piranha

hroch71> aha jsem myslel, že by jsi mi dovezl živou.Já budu v práci v sobotu, tak můžu pak až v neděli.

Pondělí 19. března 2012 v 19:41® Piranha
Piranha

ULPA> a ty budeš chodit zase pořád na rybky.Co zahájení jak to vidíš.Pondělí, já bledě.

Pondělí 19. března 2012 v 19:27® Piranha
Piranha

ULPA> no jak, bude ti stát ještě druhej den a manželce se nebude chtít, tak hybaj na ryby :-))

Pondělí 19. března 2012 v 19:07® Piranha
Piranha

ULPA> myslím že středa už by měla být v pohodě.Šel by jsi v neděli?

Pondělí 19. března 2012 v 18:32® Piranha
Piranha

hroch71> Rendo kdyby jsi jel tento týden do Práglu tak mi dej vědět.Co v neděli se srazit s fídrovkama a někde zalapat.

Neděle 18. března 2012 ve 21:46® Piranha
Piranha

hroch71> měl jsem jeden s paternosterem tam byl návazec dlouhý myslím 40cm, ten jsem házel na rozhraní proudu a druhý jsem měl průběžný s návazcem do 20cm a ten byl úspěšný.Ten jsem házel do tišiny a mělčí vody.Ryby byly spíš na mělčině a asi se chtěly vyhřívat.Na hlubší táhlejší vodě bylo taky několik záběrů a jen jedna ryba na červa.

Tento příspěvek byl editován 18.3.2012 21:47:54 uživatelem Piranha.
Neděle 18. března 2012 ve 21:36® Piranha
Piranha

hroch71> filip111> jinak pískovna totál mrtvá.Tam to chce tak 14 dní počkat.Asi díky dlouhýmu zamrznutí.Ale na Labi si polapete už supr.

Neděle 18. března 2012 ve 21:26® Piranha
Piranha

filip111> ale bylo to líný, utahaný uplakaný.Prostě jemný záběry dlouho se s tím ti kapři srali než to dobrali, vůbec mi to nesedělo a byl jsem plnej takovejch smíšenejch pocitů.Pak mě dodělalo to, když v 11 hodim začali létat netopýří, ale kolik a jací.Taková hovada jsem ještě neviděl.Dobrech 20 kusů a lovili.Říkám si kua dyť žerou v noci.Asi se na nás řítí nějakej asteroid kurva nebo solarní bouřka že si dělaj zásoby i přes den.Nevím nedokážu si to vysvětlit.Táta ráno vstal sed si do křesílka a řekl že je utahanej.

Neděle 18. března 2012 ve 21:14® Piranha
Piranha

hroch71> Rendo dneska jen kapří.Ani jeden mrmloněk.6 jich bylo a jen na 10ky kuličky.Docela mě to sralo, chtěl jsem zase po dlouhé zimě cejtit to kopání ocasem.Kdybych proměnil všechno byl jsem tak na dvacítce.

Neděle 18. března 2012 v 18:17® Piranha
Piranha

Přijde chlápek do drogérie a ptá se prodavačky. Máte tady tampóny? Prodavačka mu ukáže, kde to je a chlápek za chvilku přijde k pokladně a v košíku má vatu a provázek. Prodavačka se ho zeptá.Vy jste to nenašel? A chlápek odpoví. Ale jo našel, ale včera jsem si poslal manželku pro cigarety a přinesla mi dutinky a tabák, že je to levnější. Tak ať si taky ubalí!

:-)) :-)) :-))
Neděle 18. března 2012 v 17:42® Piranha
Piranha

Tak tady něco málo z dnešní fídrovačky.Je to divný, ale červy nechtěli, hnojáky taky a brali jen na mini boilies lesní jahoda klasicky pod háček.Plno ryb nedobralo, ale jinak bylo super počásko.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2012/th-img48041.jpg
Neděle 18. března 2012 v 5:03® Piranha
Piranha

BlueShark> to jo, to klidně můžeš.Záleží jak se k tomu postaví RS.Ale věřím, že by se to ukecalo :-)) Jak ale uvidíš RS s brašničkou cormoran přes rameno a kosou v ruce, tak skoč do vody a uplav, to ti pak nepomůže ani svěcená voda :-)) :-)) :-)) postrach rybářů bez papírů.

Sobota 17. března 2012 ve 20:52® Piranha
Piranha

hroch71> zejtra razím zase na velkou louži, věřím, že to bude dobrá chytačka.

Sobota 17. března 2012 v 18:07® Piranha
Piranha

BlueShark> obávám se že je nekoupíš ještě.Bude další týden ještě zavřeno.Aspoň mám takové poslední informace.

Sobota 17. března 2012 v 7:42® Piranha
Piranha

hroch71> já ti to připomenu až si přijdeš pro ten hmyz v raném stádiu :-))

Sobota 17. března 2012 v 7:41® Piranha
Piranha

olda> co bych pro tebe neudělal :-)

Pátek 16. března 2012 v 18:58® Piranha
Piranha

cyberb0b> nazdar Marťas, pro mě asi nic už nemá :-))

Čtvrtek 15. března 2012 ve 21:31® Piranha
Piranha

1Mara> na Labi přeci nejsoooou :-))

Čtvrtek 15. března 2012 ve 20:43® Piranha
Piranha

hroch71> hezky Rendo, já jedu zase v neděli snad bude už líp.

Pondělí 12. března 2012 v 18:36® Piranha
Piranha

BlueShark> už mi ho poslal, dík.