Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 12. března 2012 v 16:25® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
monaster> pepo nemůžu se ti dovolat pošli mi číslo do osobky.
- Neděle 11. března 2012 v 19:15® Piranha
Tak ať tam nahoře Milan chytá pořádný hovada.Je to velká ztráta pro naší MO. Přátelům, kamarádům a rodině, upřímnou soustrast. Čest jeho památce.
- Neděle 11. března 2012 v 17:23® Piranha
Prasek_2007>
taky mě to trklo.Asi tam byl moc velkej usměv.
- Neděle 11. března 2012 v 11:48® Piranha
sir Henry Morgan> Máry se raději neptej, jinak skončíš s rybařinou nadobro
Informace jako špinavé Labe a bez ryb jsou Márovo mottem
- Pátek 9. března 2012 v 19:07® Piranha
olda> Občas to hraju před barákem když tu lozej hnědočeši (cikán)
- Pátek 9. března 2012 v 7:00® Piranha
ULPA>mám u sebe ty streamerový háčky a marabu jak jsi chtěl.
- Úterý 6. března 2012 v 6:53® Piranha
Jen pro pobavení http://www.chytej.cz/…esti-okouni/
- Úterý 6. března 2012 v 6:44® Piranha
mannice> kolik kusů ryb ročně musím odnést od vody abych byl masař.2 ušlechtilé denně?Víc?Nebo míň?
- Pondělí 5. března 2012 v 19:49® Piranha
KYJAK>
Kdo chce až si je pouští, kdo ne a má na to právo, tak ať si je bere.Pokud to tak chce mít většina členů črs, tak to má být.Já jsem jen zvědavej kolik z vás tady půjde na schůzi bojovat za ty věci o kterých tady mluvíte
Nejlepší je ať si každej chytá tu svou a hledí si svého. Dávno jsem se vzdal návštěv diskuzí o takových to věcech.Nikam to totiž nevede.
- Pondělí 5. března 2012 v 18:08® Piranha
vladah> Vláďo ten server je o rybách a těma se to tu musí jen hemžit.Proč sem nebudeš dávat úlovky.Tím že je dáš do alba nic neskryješ. Fotky ryb a okolí tu řeší jen Mára, nikde nikdo a to se podívej, to nikde neřeší.Otázkou je zda si fotku zaretušuješ, nebo jí vyfotíš tak, aby nebylo vidět místo, ale zase pak fotka ztrácí to kouzlo.Začmáraný okraje fotky a uprostřed ryba je kekel, to to raději nefoť vůbec, nebo se neboj to zveřejnit.On se ti na ten flek hned nikdo nepřihrne.
- Pondělí 5. března 2012 v 17:38® Piranha
Parmy se žraly a žrát budou.Žraly se několika násobně víc než teď a byly a budou pořád.Každej rok nachytám plno parem 20–30cm i menší. Nic tady zase nevyřešíte stejně tak jak s těma závodama a jen tu budete plkat.Ono to taky tady k ničemu není. O parmách tu už min. jedna diskuze běží.
To ale neznamená že tu debilitu podporuju, jen aby si Mára nemyslel.Taky se mi hnusí je brát.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2012 17:40:28 uživatelem Piranha. - Pondělí 5. března 2012 ve 12:23® Piranha
pipa> ty máš kamarády
- Neděle 4. března 2012 ve 20:45® Piranha
pipa> vim, říkal že jsi prudil
- Neděle 4. března 2012 v 19:52® Piranha
pipa> ty seš horší jak já vole.Jsi mi toho cejnofila strčil až do obejváku
Mistr pípa cejnofil.
- Sobota 3. března 2012 v 16:47® Piranha
olda> bacha ať na něj nešlápneš až půjdeš mušit
Tento příspěvek byl editován 3.3.2012 16:48:17 uživatelem Piranha.http://ustecky.denik.cz/…bnoveno.html
- Sobota 3. března 2012 v 16:47® Piranha
ULPA> mám info že je celá rozmrzlá, byl tam kolega chytat.
- Sobota 3. března 2012 ve 12:34® Piranha
ULPA> nezajdem zítra na káču?Už máš lístek?
- Úterý 28. února 2012 ve 22:46® Piranha
1Mara> tak už sem raději tedy nepiš a najdi si server ,,nářků,, když neuneseš internetovou diskuzi.Je mi tě strašně moc líto, že neuneseš tyhle věci, ale já, pokud zde bude kdokoliv psát a budu mít pocit vyjádřit se, tak to svobodně udělám.Nedávno jsme tady s Danem mannicem spolu plkali taky a na tom, že je to můj kamarád nic neměním, stejně tak jako Ivoš Sláma a podobně.Opačný názor kamaráda mi kamarádství nikdy nezkope. Pokud chceš přispívat a psát jen určitým lidem, tak piš na ICQ, Skype, nebo přes SZ, tady ti na tvůj příspěvek může psát kdo chce a co chceš.Už to konečně pochop. Pokud to nepůjde zkus tento odkaz. http://www.psychoporadna.cz/
- Pondělí 27. února 2012 ve 20:57® Piranha
hroch71> to jo,Labe klesá poslední je to takovej malej Řím.Všechny cesty vedou do Říma
Vydrž a budeš odměněn.
- Pondělí 27. února 2012 ve 20:40® Piranha
hroch71> já chytal v ůseku kde se to obrací tak 10m ale voda šla strašně nahoru a táhla se tráva.