Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 27. února 2012 ve 20:31® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> byl jsem v neděli a bordel tam nebyl žádnej a mimo mě ještě 2 rybáři.S tím ani drb máš ale pravdu.
- Neděle 26. února 2012 v 19:25® Piranha
majkyss> je tam malej detail.Má tam bejt 6 nohou, ale jednu jsem při tvarování urval tak jsem jí amputoval i druhou aby to nevypadalo jako chgromajzl.I když by to možná mohlo bejt in.Si řekne ryba zraněnej kus a veme ho
- Neděle 26. února 2012 v 19:23® Piranha
majkyss> jo zlepším chybí na tom háčku ještě 70cm mramorák
.-))
- Neděle 26. února 2012 v 19:17® Piranha
Tady je to zviřátko do hlubokých kamenných vod Slovinska
musím ještě cvičit.
- Neděle 26. února 2012 v 18:28® Piranha
ULPA> budu brát u Šindyho ještě droboť na SLO hlavně obr tungsteny, říkal Roman že pod 4mm nechodit
tak tam jukni co by se ti šiklo a písni to do SZ. Dnes jsem vázal velikou pošvatku, a poprvé UVlakoval
- Neděle 26. února 2012 v 18:04® Piranha
mannice> serem na to to nemá cenu, jen bych byl nasranej.Máme každý jinej názor, nic nevyřešíme jen plkáme.
- Neděle 26. února 2012 v 17:55® Piranha
mannice> mimochodem 24h můžeš mít nahozeno i na svazovkách.Sice ne 12 měsíců v roce, ale jde to.
- Neděle 26. února 2012 v 17:54® Piranha
mannice> a myslíš že do budoucna budou mít takovou životní úroveň aby si mohli dovolit dát 10000 na rok nebo 500 na den ku příkladu na jeden revír?Není zajímavější pro toho mladého člověka projít si kus čech kolem řek a rybníků? Osobně každému přeji si zachytat na soukromé vodě, je to opravdu šance jak si užít kapitálních ryb, ale to se nedá do smrti.
- Neděle 26. února 2012 v 17:48® Piranha
mannice> tady můžeš zapracovat.Pokud budeš mít nějaký tiskopis na podpis tak mi ho klidně nech v práci. http://ekolist.cz/…ezu-v-decine
Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 17:49:48 uživatelem Piranha. - Neděle 26. února 2012 v 17:37® Piranha
To vypadá že na důchod by jsme mohli mít u vody klid
- Neděle 26. února 2012 v 15:14® Piranha
mannice> jj vím, psal jsem ti to a taky že jsi na netu
- Neděle 26. února 2012 v 15:04® Piranha
mannice> a myslíš že když to budeš psát mě, nebo sem, že to vyřešíme?Zkus napsat na Územní svaz, tam jsou lidé co o tom ví více a věřím že ti bude odpovězeno.
- Neděle 26. února 2012 ve 14:37® Piranha
KYJAK> pokud bude jez, počítej, že zde bude severočeské Ebro.Nebude tady nic jinýho než sumci.Tažná ryba obývající púrody odtáhne pryč a zůstanou tu jelci boleni kapři sumci a nějaký plevel.Ideální hostina pro sumíky.Už teď jich jsou haldy hlavně těch do 90cm.Bodlo by snížení míry na 50cm na jeden rok.Pokud se najde úchyl co to bude jíst
- Neděle 26. února 2012 ve 14:33® Piranha
mannice> mě je defakto fuk zda se tam bude chytat v zimě, bo ne, já si ryby nachytám i jinde, ale jen říkám, že je to zbytečný.Ryby zabijí jiné věci než rybaření v zimě na pláži.6e se tu neřešilo vypouštění odpadu z čističky, která nedostala zaplaceno, to ne.Jsou Dane jiné věci které dokážou ničit život ve vodě a kolem ní, např. ten jez v DC. Mě přesvědčovat s ničím nemusíš, právě že tolik let chodím na Labe jsem s tím v klidu.Labe je nyní v takové kondici, že by nemělo mít problém.Kolik ryb uhyne rukou rybáře od 1.12. do 28.2 a kolik jich zhyne ve stejném období Kormoránem.Jasně vede Kormorán.Jsou tam každý rok a ryby jsou pořád.
- Neděle 26. února 2012 ve 13:53® Piranha
mannice> Dane ty by jsi se měl spíš starat o něco jiného a důležitějšího
http://decinsky.denik.cz/…0120223.html
- Neděle 26. února 2012 ve 13:48® Piranha
mannice> máš nějaký podložený důkaz, že stav ryb celkově v Labi klesá.Máš opravdu viditelný důkaz?Nebo jsi si to jen vsugeroval a chtěl nahodit nějaké téma.Jen aby to nebylo zbytečný jako to téma naposledy.Ryby mám rád a 95% jich po ulovení vracím, ale tohle je hovadina.I když to místo na pláži je evidentně lákavé v zimních dnech a tlak je tam větší, nemyslím si, že by pomohlo uzavření 100m místa na několik desítek kilometrů dlouhém Labi. Co se týče tohoto:V konečnym důsledku co změní,když MO vytříská jejich ryby z revíru? Rozveze je po revírech,ty se sežerou a co pak? Dostanou náhradu za vysazený ryby a co s tou náhradou udělat? Vysaděj kapříčky ? Tak ty ryby patří MO je to jejich ryba a co s tím, tedy.Ano jediné možně řešení je odlov.Ta ryba jim nepatří.
- Neděle 26. února 2012 ve 12:44® Piranha
Na druhou stranu respektuji svobodné podnikání a pokud ten zájemce o ten rybník stojí a má s tím pozitivní úmysl, tak mu nelze toto vyčítat.Každý se musí něčím živit.To se nedá nic dělat.
- Neděle 26. února 2012 ve 12:39® Piranha
mannice> ty rok co rok strádáš víc a víc co se úlovků týče?Já ne, jsem spokojen.Na Labi chytám z 80% a pokaždé si dobře zachytám.Může ti to potvrdit i BlueShark, on si také na podoustve, parmy a ostroretky nestěžuje.Myslíš že by se radikálně zvýšil počet úlovků, kdyby se ten flek, nebo fleky na 3 měsíce hájily?Co se týče RS tak třeba dnes jsem kontrolován byl a chodí.Možná by nebylo na škodu kdyby jich pár přibylo a mladších, protože např. ten kolega co mě kontroloval už taky není nejmladší a nejzdravější. Pokud se ti jedná o pláž, tak tam chodím dost často a nikdy jsem tě tam neviděl sedět.Jen se ptám, protože se o to tak zajímáš. Co se týče revírů o které naše MO přišla, tak příklad.Půjčíš si auto jen za to že si do něj budeš lejt benzín a olej, budeš ho používat a pak přijde majitel a řekne, že potřebuje prachy a to auto prodá.Jak by se ti líbilo přijít o auto s plnou nádrží a co by jsi chtěl s tím dělat.Moc o tom nevíš Dane.
Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 12:40:34 uživatelem Piranha. - Neděle 26. února 2012 v 11:50® Piranha
olda> to jsou Vši?
Tento příspěvek byl editován 26.2.2012 11:50:59 uživatelem Piranha. - Neděle 26. února 2012 v 11:47® Piranha
mannice> naše MO přichází o revíry a ještě se bude krátit Labe?Takové zimoviště pokud to tak chceš nazývat je na mnoha místech, vím min o třech dalších.Chápu že jde o ryby, ale myslím si že už dávno skončila ta doba kdy bylo na pláži nacpáno lidí po k..t a cpaly se parmy do vezírků po kilech.Možná by postačilo kdyby se na těchto úsecích na nějaký čas zakázala živočišná nástraha a návnada
to by také pomohlo.Myslím si že hájení je dostačující. PS: Omlouvám se že reaguji na otázku pro někoho jiného, ale co chceš na netu