Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 10. února 2012 v 18:52® Piranha
Piranha

filip111> ty háčky jsem mu dával dva druhy, jedny na Lury a streamery a jedny na jepičky a smítka.No a Vládík holt namotal na streamerovej hák chrostíka bo co to je.Ale je pravda, že je dobrý zkoušet na větší a pak až to dostane do rukou tak může dát reálný na ostro.

Čtvrtek 9. února 2012 v 8:02® Piranha
Piranha

rabbit> to že je sníh, já myslel že je to kondenz z nedaleké chladící věže z Dalkie :-))

Středa 8. února 2012 ve 20:13® Piranha
Piranha

IVO> myslím, že je to takto. DOBRÝ DEN, CHTĚLI BYCHOM KONAT ZÁVODY NA ÚSEKU LABE V SEBUZÍNĚ. MO:ANO, NEMÁME S TÍM PROBLÉM, ALE MUSÍTE POČKAT NA ROZHODNUTÍ RADY MO. Tak asi tak to je.Podle mě nikdo ještě nerozhodl a máš šanci to změnit.

Středa 8. února 2012 v 18:18® Piranha
Piranha

IVO> no ti co budou na schůzi.Ale nezapomeň že to jde dál.Nekončí to jen přehlasováním na členské schůzi. Myslím si, že je moc brzy na spekulace zda bude, nebo nebude závod.

Středa 8. února 2012 v 17:33® Piranha
Piranha

IVO> Nic proti tobě, dnes a včera jsem též mluvil s několika lidmi a oni byli zase na straně druhé.Každá strana má své příznivce a protivníky. Myslím si, že většina se ukáže na schůzi.

Středa 8. února 2012 v 10:26® Piranha
Piranha

IVO> viděl jsem spoustu závodů a ani v jednom ryba netrpěla.Podložka a 1×1m podběrák a samozřejmě BL háčky bylo součástí pravidel.Nemyslím si, že by to na těchto závodech chybělo.V řádu nemáš nic o rozměrech podběráků, BL háčcích, kliniku a podložkách a přesto si to zadají do podmínek závodů.Věř tomu.

Středa 8. února 2012 v 9:09® Piranha
Piranha

IVO> kapraři už nejsou co bývali.Poslední dva roky na ně koukám přes prsty.Ale nehážu je do jednoho pytle.Taky si ještě rád občas zajedu na nějakou tu noc posedět k labíi na kapry.Ale nikdo o nás neví.Poslední dva roky jsem s nimi měl jen špatnou zkušenost.Ale závody jim neupírám.Myslím si že budou na dobré úrovni.

Středa 8. února 2012 v 9:04® Piranha
Piranha

Vaclav III.> také jsi viděl tu Jurtu u vtoku?Jeli jsme s Mírou Zajíčkem otestovat novou loď a ani nám neumožnili sjet k vodě.Prostě se tam postavili asi 3 lidi a pohledama nás donutili vycouvat zpět.

Středa 8. února 2012 v 8:08® Piranha
Piranha

BlueShark> tak vykopni malého zase a nikam nechod :-))

Středa 8. února 2012 v 7:40® Piranha
Piranha

filip111> ne, ne, my si s ULPOU bereme do 7 kil duháků :-)) ani o gram víc :-))

Středa 8. února 2012 v 7:24® Piranha
Piranha

IVO> ještě jsem se tě chtěl zeptat.Nezkoušel jsi kontaktovat toho organizátora?Třeba by ti prozradil záměry, propozice závodu a jiné.

Středa 8. února 2012 v 7:23® Piranha
Piranha

IVO> ještě ne, ještě je čas.

Středa 8. února 2012 v 7:12® Piranha
Piranha

Tak kde jsem to skončil, aha.Mára :-)) :-))

Tento příspěvek byl editován 8.2.2012 07:13:01 uživatelem Piranha.
Úterý 7. února 2012 ve 22:55® Piranha
Piranha

IVO> víš co, ty bojlízáku :-)) já jdu spát.A s tím Vendou Turkem si pokecej :-P

Úterý 7. února 2012 ve 22:40® Piranha
Piranha

IVO> jo sorry musí se jen zhebnout, může, to je to správné slovo.

Úterý 7. února 2012 ve 22:39® Piranha
Piranha

IVO> a muškařina není jen o pstruzích a lipanech, ale i o jelcích bolenech a kaprech.Zkus to někdy, doporučuji. :-)

Úterý 7. února 2012 ve 22:37® Piranha
Piranha

IVO> Ivoši pamatuji ty časy bylo to dál jak 5 let Kaprařině se nevěnuji již 9 let.Ale snažím se být férový ke každé rybě.Né jen té co preferuji v rybaření.Ryby jsou můj život stejně tak rybaření a příroda kolem ní a snažím se jí chránit.To samé děláš ty, vím to, ale někdy prostě člově musí povolit.Aspoň na 4 dny ;-)

Úterý 7. února 2012 ve 22:15® Piranha
Piranha

1Mara> kua kam na ty povolenky chodíš, to je povolenka boatovat na Barboře, povolení chytat na zatopené soukromé šachtě.Sežeň mi taky nějakou vyjímku :-)) :-P

Úterý 7. února 2012 ve 22:05® Piranha
Piranha

IVO> a pokud do mě chceš šít Ty, kterému jsem nic špatného zatím neřekl, tak opravdu se již k této debatě nebudu dál vracet.Na to si tě pořád ještě vážím. Myslel jsem že uznáváš názory jiných.

Úterý 7. února 2012 ve 22:02® Piranha
Piranha

IVO> a co od něj očekáváš ty.