Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 10. února 2012 v 18:52® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
filip111> ty háčky jsem mu dával dva druhy, jedny na Lury a streamery a jedny na jepičky a smítka.No a Vládík holt namotal na streamerovej hák chrostíka bo co to je.Ale je pravda, že je dobrý zkoušet na větší a pak až to dostane do rukou tak může dát reálný na ostro.
- Čtvrtek 9. února 2012 v 8:02® Piranha
rabbit> to že je sníh, já myslel že je to kondenz z nedaleké chladící věže z Dalkie
- Středa 8. února 2012 ve 20:13® Piranha
IVO> myslím, že je to takto. DOBRÝ DEN, CHTĚLI BYCHOM KONAT ZÁVODY NA ÚSEKU LABE V SEBUZÍNĚ. MO:ANO, NEMÁME S TÍM PROBLÉM, ALE MUSÍTE POČKAT NA ROZHODNUTÍ RADY MO. Tak asi tak to je.Podle mě nikdo ještě nerozhodl a máš šanci to změnit.
- Středa 8. února 2012 v 18:18® Piranha
IVO> no ti co budou na schůzi.Ale nezapomeň že to jde dál.Nekončí to jen přehlasováním na členské schůzi. Myslím si, že je moc brzy na spekulace zda bude, nebo nebude závod.
- Středa 8. února 2012 v 17:33® Piranha
IVO> Nic proti tobě, dnes a včera jsem též mluvil s několika lidmi a oni byli zase na straně druhé.Každá strana má své příznivce a protivníky. Myslím si, že většina se ukáže na schůzi.
- Středa 8. února 2012 v 10:26® Piranha
IVO> viděl jsem spoustu závodů a ani v jednom ryba netrpěla.Podložka a 1×1m podběrák a samozřejmě BL háčky bylo součástí pravidel.Nemyslím si, že by to na těchto závodech chybělo.V řádu nemáš nic o rozměrech podběráků, BL háčcích, kliniku a podložkách a přesto si to zadají do podmínek závodů.Věř tomu.
- Středa 8. února 2012 v 9:09® Piranha
IVO> kapraři už nejsou co bývali.Poslední dva roky na ně koukám přes prsty.Ale nehážu je do jednoho pytle.Taky si ještě rád občas zajedu na nějakou tu noc posedět k labíi na kapry.Ale nikdo o nás neví.Poslední dva roky jsem s nimi měl jen špatnou zkušenost.Ale závody jim neupírám.Myslím si že budou na dobré úrovni.
- Středa 8. února 2012 v 9:04® Piranha
Vaclav III.> také jsi viděl tu Jurtu u vtoku?Jeli jsme s Mírou Zajíčkem otestovat novou loď a ani nám neumožnili sjet k vodě.Prostě se tam postavili asi 3 lidi a pohledama nás donutili vycouvat zpět.
- Středa 8. února 2012 v 8:08® Piranha
BlueShark> tak vykopni malého zase a nikam nechod
- Středa 8. února 2012 v 7:40® Piranha
filip111> ne, ne, my si s ULPOU bereme do 7 kil duháků
ani o gram víc
- Středa 8. února 2012 v 7:24® Piranha
IVO> ještě jsem se tě chtěl zeptat.Nezkoušel jsi kontaktovat toho organizátora?Třeba by ti prozradil záměry, propozice závodu a jiné.
- Středa 8. února 2012 v 7:23® Piranha
IVO> ještě ne, ještě je čas.
- Středa 8. února 2012 v 7:12® Piranha
Tak kde jsem to skončil, aha.Mára
Tento příspěvek byl editován 8.2.2012 07:13:01 uživatelem Piranha. - Úterý 7. února 2012 ve 22:55® Piranha
IVO> víš co, ty bojlízáku
já jdu spát.A s tím Vendou Turkem si pokecej
- Úterý 7. února 2012 ve 22:40® Piranha
IVO> jo sorry musí se jen zhebnout, může, to je to správné slovo.
- Úterý 7. února 2012 ve 22:39® Piranha
IVO> a muškařina není jen o pstruzích a lipanech, ale i o jelcích bolenech a kaprech.Zkus to někdy, doporučuji.
- Úterý 7. února 2012 ve 22:37® Piranha
IVO> Ivoši pamatuji ty časy bylo to dál jak 5 let Kaprařině se nevěnuji již 9 let.Ale snažím se být férový ke každé rybě.Né jen té co preferuji v rybaření.Ryby jsou můj život stejně tak rybaření a příroda kolem ní a snažím se jí chránit.To samé děláš ty, vím to, ale někdy prostě člově musí povolit.Aspoň na 4 dny
- Úterý 7. února 2012 ve 22:15® Piranha
1Mara> kua kam na ty povolenky chodíš, to je povolenka boatovat na Barboře, povolení chytat na zatopené soukromé šachtě.Sežeň mi taky nějakou vyjímku
- Úterý 7. února 2012 ve 22:05® Piranha
IVO> a pokud do mě chceš šít Ty, kterému jsem nic špatného zatím neřekl, tak opravdu se již k této debatě nebudu dál vracet.Na to si tě pořád ještě vážím. Myslel jsem že uznáváš názory jiných.
- Úterý 7. února 2012 ve 22:02® Piranha
IVO> a co od něj očekáváš ty.