Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 7. února 2012 ve 22:00® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
IVO> od muškaře jen.Když vidím jak se chová bývalej kaprař, tak už na kapry nemám náladu.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:57® Piranha
1Mara> když uvidím cikána mlátit stařenku tak si půjdu kopnout taky když oni to dělat můžou.Ty se mi jenom zdáš.A já že jsem dement?
Tento příspěvek byl editován 7.2.2012 21:57:40 uživatelem Piranha. - Úterý 7. února 2012 ve 21:55® Piranha
1Mara>
On si začal ty vole ty jsi se vrátil do školky ne
- Úterý 7. února 2012 ve 21:52® Piranha
1Mara> ty jsi měl bejt raději sticha od začátku.Teď ani nevíš kam a na koho střílet.A to vše kvůli 4 dennímu závodu na Labi.
- Úterý 7. února 2012 ve 21:47® Piranha
1Mara>
bum, prásk a zásobník na zemi
- Úterý 7. února 2012 ve 20:23® Piranha
1Mara> to bylo přirovnání, patřilo to k sobě ale ty taháš nějaký sraz sem.Ten mám za sebou jsem poučenej a je to pro mě uzavřeno ať to vylíčíš jak chceš.Já tu nesvazovku dával jako přirovnání k tvé reakci na závody.
- Úterý 7. února 2012 ve 20:17® Piranha
1Mara> ty to nechápeš pořád.S tebou to souvisí.Když už se oháníš pravidly, řádem a zákony, tak přecházej po přechodu, nechytej na nesvazovkách bez povolení, jezdi na kole s přilbou a používej kondom.Chápeš to už?
Tento příspěvek byl editován 7.2.2012 20:19:12 uživatelem Piranha. - Úterý 7. února 2012 ve 20:12® Piranha
1Mara> já se zákonem neoháním.A za druhé jsem byl pozván od tebe.Tudíž třeba lze i říct že jsem myslel že je to povoleno.
- Úterý 7. února 2012 ve 20:10® Piranha
1Mara> chytal, ale já se za to nestydím
- Úterý 7. února 2012 ve 20:03® Piranha
1Mara> jen že kážeš vodu a piješ víno.
- Úterý 7. února 2012 ve 20:00® Piranha
1Mara> mýlíš se.Jsi na veřejné diskuzi a já ti budu psát kdy budu chtít.Od toho to tu je.Pokud to neuneseš, tak jdi na server Minimaxu.
- Úterý 7. února 2012 v 19:14® Piranha
Mára ta nesvazová voda, louže zátop bo cokoliv, není tvým majetkem a tudíž bez povolení tam nemáš co dělat a pokud jo, je to porušení.Patří to někomu.Šachtě, palivovému kombinátu, městu, nebo prostě někomu a ty tam nemáš co dělat.A neoháněj se houbařením a lesem.Mám dojem že i ty houby by se měly sbírat snad s povolením hospodáře.Ale to si nejsem na 100% jist. Milada je taky nesvazová a jdi si tam zachytat
termokamer je tam dost.
- Úterý 7. února 2012 v 19:10® Piranha
foks01> pravda.
- Úterý 7. února 2012 v 18:10® Piranha
Vaclav III.> Vašku a nezapomeň i na docela zdárný samovýtěr.Labe je úživná voda a ryby se v něm množí dobře i samy.I díky pískovně a ramenům. Nevěřím že jedny závody zničí dolní tok Labe.
- Úterý 7. února 2012 ve 13:06® Piranha
Vaclav III.> to je pravda a přidal bych se také.
- Úterý 7. února 2012 v 11:48® Piranha
1Mara> že neumíš psát to vím, ale že i číst, to jsem nevěděl.Nikde jsem nepsal na svazovíé vodě že jsi dělal sraz ani závody.Bylo to jen přirovnání, že to není výdělečný ty rouro. Ty si jantar to není možný.
Tento příspěvek byl editován 7.2.2012 11:50:02 uživatelem Piranha. - Úterý 7. února 2012 v 7:11® Piranha
O penězích to tu není.Myslím si že se proti závodům bojuje kvůli tomu, že si na 4 dny tam ti majitelé a pronajímatelé s vysekanejma flekama na stojany nebudou moci sednout.Kolikrát jsem měl už zabranej flek kam rád jezdím, a co, jel jsem na flek nambr 2.
- Úterý 7. února 2012 v 7:07® Piranha
1Mara> mě připadá jako by jsi organizátorovi záviděl výdělek
ty na ty závody nejdeš tak nemusíš.Komu se to bude zdát falešný a drahý tak tam nepůjde.Jsou tam určitě i ceny a pokud pro mě nebudou lákavé v poměru cena/start tak tam nepůjdu.Ono dneska vydělat na závodech není nic lehkýho.Pokud z toho bude mít nějakou korunu tak s tím sotva pokryje vše vynaložené na to, aby se to konalo. Sám víš že když pořádáš křivosraz
tak se od každého vybere na jídlo a pití a ještě jsi do toho zahučel ze svého.A představ si, že by jsme tam i závodili a měl jsi pořídit ceny.
- Úterý 7. února 2012 v 6:56® Piranha
Vaclav III.> tak tak, co dodat.Část už jsem napsal já.Škoda že jsi Venco přišel tak pozdě. Ten kdo by si chtěl legálně porušit řád lovem 24h tak ať se na ty závody přihlásí, nebo hold to 4 dny bude muset překousnout
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:12® Piranha
majkyss> vole ještě toho, diktátorů už bylo dost.