Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 6. února 2012 ve 20:10® Piranha
Piranha

IVO> o tom vím, ale než se hádat nebo se nakonec nechat napadnout fyzicky, tak raději ho pošlu do píšťaličky a jdu jinam.A on zvítězí.Nač já se budu hádat, nebo soudit.Jdu na ryby a chci si odpočinout.Od toho by měla konat za mě jiná funkce. Ale stejně se s tím nic neudělá.

Pondělí 6. února 2012 v 19:56® Piranha
Piranha

IVO> víc mě sere věčný pronajímání pozemků kolem vody než závody.Koukni na pískovnu jak dopadla a nikdo nikdy pro to nebojoval a ti co na to dříve remcali, mají dneska na Labi bo pískovně svůj soukromej flíček.To mě sere nejvíc a ne jedny 4 denní závody na Labi.

Pondělí 6. února 2012 v 19:43® Piranha
Piranha

IVO> Ok.ale odpovědět jsi mi ještě mohl.

Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 19:44:00 uživatelem Piranha.
Pondělí 6. února 2012 v 19:36® Piranha
Piranha

Ivo co by to mělo být konkrétně.Po 4 dnech.Plesnivá voda od koulí.Nenávratně vyválená tráva, nebo hektolitry oleje s opodál stojících aut?Nevím proč a co by mělo způsobit katastrofu.Za 4 dny.A že se tam někdo vrátí si zachytat?Já se také vracím tam kde mám krásné zážitky.Nechápu to. Kua už mě bolej pracky, je vás na mě moc komu všemu odepisovat.A navíc do mě buší vladach na skype :-))

Pondělí 6. února 2012 v 19:31® Piranha
Piranha

1Mara> pořád tam ale bude platit rybářský řád a ten se má dodržovat.Ty dutá řepa o tobě to vím :-P tobě nemá cenu nic vysvětlovat radši.Dávám to jako přirovnání.Má to mnoho společné.

Pondělí 6. února 2012 v 19:29® Piranha
Piranha

IVO> Pokud se vám to povede zatrhnout, tak v pořádku.Já nejsem ani s váma ani proti vám, jen mi prostě přišlo sobecký do toho takhle bušit.Ale je to každýho právo.Pokud se bude hlasovat pro či proti, hlasovat nebudu ani pro jednoho.Prostě toto je mi celkem buřt.Jsem pro i proti, prostě v této diskuzi jsem neutrální.Doufám že to na našem přátelství a přátelství s ostatníma neutrpí újmu.Jsou to prostě jen mé názory.Tak jako mám kamarády různě politicky zaměřené a bavíme se spolu.

Pondělí 6. února 2012 v 19:24® Piranha
Piranha

chosebaits> bude se slovovat jak tomu říkáš rybářským prutem.A to je regulerní lov.A taky se svým způsobem nebude dodržovat řád.Je to to samé jak psal Ivoš s tou K70 a 24h.

Pondělí 6. února 2012 v 19:22® Piranha
Piranha

IVO> Proč, ani nevím.Možná se mi názor vás všech zdá od vás malinko sobecký. Už to řešit nechci.pro mě si myslím to žádný přínos nebude.Jen mám strach aby tam nebyl nepořádek a k rybám se chovalo tak jak má.Proč jim nedat šanci.Pokud to bude katastrofa, tak už se nic příště nebude pořádat.

Pondělí 6. února 2012 v 19:17® Piranha
Piranha

IVO> pokud to Labe zničí do 3 let, tak si nasypu na hlavu popel i s 1Márovo hovnem :-)) Labi nejvíce uškodila Vítkova kazeta Poklad na Labi než jedny 4 denní závody.

Pondělí 6. února 2012 v 19:14® Piranha
Piranha

Jsem zvědav kolik kaprařů se zůčastní slovení Podhoří.Slyšel jsem, že by tam taky měla být non stopka aby se pokusily slovit trofejní ryby a přesadit do jiného revíru.To taky bude taková náhlá 24ka a do 7kg a 2 ušlechtilých ryb to asi taky nebude.

Pondělí 6. února 2012 v 19:11® Piranha
Piranha

chosebaits> pokud jsi si na 100% vědom že jde nebo půjde o uplácení oznam to na policii.Pokud nic nevíš, raději se zdrž zbytečných slov.Co ti na to mám říct.Všichni jste vystřelili jako by jste to věděli na 100%, jako hotová věc.Pravidla těch závodů nikdo nečetl zatím tak se může jen spekulovat. Jdu muškařit jak řekl Pohňas :-))

Pondělí 6. února 2012 v 19:08® Piranha
Piranha

Poušťák> na to jsem Venco přesně čekal až začne někdo s urážkami, proto opouštím tuto debatu.Jak jsem již níže psal, nepřinese to nic dobrého, ale ani špatného.Pár závodníků tam vyhoří a už se tam neobjeví.Ten Sebuzínskej lavór není zase až tak lehkej úsek. Svůj názor jsem řekl.Nejsem ani pro ani proti.Ales gut.

Pondělí 6. února 2012 v 18:54® Piranha
Piranha

chosebaits> Pepíno kurva vy to nepochopíte.Jste jako malé děti.On mě bouchnul já ho musím praštit taky.On má dudu já chci taky a když to nemám já tak nikdo.Jsou to závody tak se udělá vyjímka pro závody.Vždyť to není nic tak strašně špatnýho.Jsou jiný věci co by se měly řešit.Ten úsek kde maj ty závody bejt jsou mistem kde se nejvíc na řád sere a porušuje se.A kdyby jsi viděl i jací lidé ho porušují.Sám to moc dobře vím.

Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 18:54:59 uživatelem Piranha.
Pondělí 6. února 2012 v 18:54® Piranha
Piranha

chosebaits> seklo se to máznul jsem tu první reakci.

Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 18:55:25 uživatelem Piranha.
Pondělí 6. února 2012 v 18:48® Piranha
Piranha

IVO> ale nezapomeň na to, že jsem nikde neřekl že s tím souhlasím, jen říkám že mi to osobně nevadí a nemám nutkání bránit tomu.Možná jsem trochu hájil tuto věc, ale nelze být jen jedna strana :-))

Pondělí 6. února 2012 v 18:47® Piranha
Piranha

1Mara> tvůj názor ti neberu, také mám svůj vlastní.

Pondělí 6. února 2012 v 18:44® Piranha
Piranha

IVO> ani nic špatnýho.Vydá se BP o závodech na Labi.Nic jiného.Nějaká škoda díky 4 dennímu krmení si myslím že na "Labi nehrozí oproti uzavřené vodě, ale i ta se s tím popere.K70 se neporuší, ryba se vrátí.Ty jsi nikdy nezasakoval rybu v noci na ranní focení?Nechytal přes noc, či bivakoval?Nevjel jsi autem tam kam jsi neměl?A bylo to nějak na škodu někomu?Nebylo.Tak proč by teď mělo.Přibylo jen další pravidlo, které se neporuší celé, jen částečně a pokud to posvětí MO tak vlastně vůbec.

Pondělí 6. února 2012 v 18:39® Piranha
Piranha

vladah> třeba se to tam řešit bude, ale od toho je diskuze.Od slova diskutovat, bavit se.Proto je tu server o rybaření.Každýmu se nelíbí koukat na pípovo koule, nebo odkazy na cikánskou hudbu :-))

Pondělí 6. února 2012 v 18:38® Piranha
Piranha

1Mara> myslíš že se to tak dělá jen v závodech?Někdo chodí na ryby sám a každou čudlu při focení 20min. aranžuje ve vodě a pak jí stejně vrátí.Všude je něco.Na těch závodech se dohlíží na to aby se s rybou zacházelo dobře.Za to by měly být sankce nejen v závodě, ale i mimo něj pokud se závodí na svazové vodě.

Pondělí 6. února 2012 v 18:32® Piranha
Piranha

vladah> protože to sem patří, kde to mám řešit na farmaceutickém serveru.Tam jedině s práškem :-))