Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 6. února 2012 v 18:31® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
IVO> Ivo ale vždyť to jsou závody a pro ně se prostě vyjímka dá udělat.Jsou to 4 dny.Štamgast se nezblázní.Já byl na Lovosickém úhoři taky a chytalo se od 18 do 6.Také přes noc.Že před tím nikdo nic nenamítal, je to tam každej rok, tam non stopka není.Pořadatel by si měl vybrat taková místa, aby nebyla na něčím pozemku.Myslím si že budou spíš naříkat ti co tam mají chaty, karavany a maringotky, plno jich je RS a ty víš kam mířím.Já jako obyčejnej rybář si tam skoro nesednu taky, pač mě buď vyženou, nebo mi to tamti místní znepříjemní koupáním psů, sebe samých, nebo čímkoliv jiným.Neříkám konkrétní jména ani nemyslím konkrétní lidi, protože mezi nimi se najdou normální a tolerantní. Kdyby se to konalo na druhé straně, to by nikomu nevadilo a nikdo by o tom nepsal.Myslím si, že toto je výplodem několika lidí co mají na Sebuzíně soukromé místo a ,,svoje,, fleky.Hold 4 dny vydrží. Říkám, že opravdu nemám proč protestovat.
- Pondělí 6. února 2012 v 17:39® Piranha
IVO> Ahoj Ivoši, malinko nechápu tvé rozhořčení.Nevím co by bylo tak katastrofálního na tom, aby se konaly na Labi v UL závody.Konají se v Lovosicích, konají se na pískovně a nikdo nikdy nic nenamítal.Proč by si někdo měl plnit kapsu.Určitě tam budou ceny a komu se budou zdát malé, tak tam nepůjde. Rybářské závody se záštitou ČRS a MO se konaly vždycky.Hold šlo vše dopředu a tak se v kaprařině konají několik dní.Pokud budou místní lidé a rybáři seznámeni s tímto dopředu, tak by to přeci nikomu nemělo vadit.Labe je snad dost velké. Pokud by tam byl bordel, tak by si ho měl organizátor uklidit, nebo závodící, je to přeci v řádu a auta?Od toho je policie.Jako osobně nemusím mít u vody davy, ale tohle mi nějak defakto nevadí.Na schůzi bych šel podporovat spíš jiné věci, jako třeba prodloužení lovu do 24h o nějaký měsíc, např. do konce října aj. Pokud by z těch závodů moha prosperovat nějakým způsobem naše MO a bylo by pak vidět kam se investovalo, tak bych to podpořil.Pokud to tedy nebude každý měsíc a jen jednou za rok. Moc jsem ti neporozuměl proč taková zášť vůči pořádání závodů.
- Pondělí 6. února 2012 v 7:54® Piranha
majkyss> hlásim –20
- Neděle 5. února 2012 v 10:18® Piranha
Türmic hlásí –17 v autě teda.
- Sobota 4. února 2012 ve 14:26® Piranha
Májuju na Slovinsko, těch bude třeba dost
- Pátek 3. února 2012 v 7:44® Piranha
majkyss> šumava –37
kurva oteplování planety je tak rychlé.
- Pátek 3. února 2012 v 0:07® Piranha
mannice> Nic slintej si u Labe
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 23:58® Piranha
mannice> jj ani tam tak nejedu za top rybou, ale za tou modro-zelenou vodou na vápencovém podloží a pod Julsko-Alpskou přírodou, která mě táhne už dlouho.Ale Mramoráka, bo lipana 50+ bych si moc přál.Navíc tam jedu s kamarády se kterýma se vidím 2–3× za rok a chci si to tam užít.Monfišáci jsou fakt supr kluci, co poradí každému, žádná snobárna prostě normální kluci co se umí chovat.
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 23:43® Piranha
mannice> Duben Slovinsko.Muška.Přes Monfish.Chtěli jsme jet na blind, ale po hluboké úvaze raději zvolím akci se vším všudy, než někde bloudit a hledat.A navíc to vyjde skoro stejně a průvodce je +
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 23:13® Piranha
mannice> Nemám stálou.Mám aktuální.A ta co mám v profilu je aktualní, ale je únor a zatím asi ani nejde ji změnit.Doufám že nová bude z ciziny, na jaře a s pstruhovou tématikou.A se mnou
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 22:53® Piranha
mannice> a co Mě :_))
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 22:40® Piranha
mannice> nejhorší pro mně je, že reaguju na lidi podle fotky, ta je větší než nick, tak si někdy třeba Olda (1Mára)že vyslechnout že mu řeknu dědku.I když to je vlastně fuk
Tento příspěvek byl editován 2.2.2012 22:41:15 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 2. února 2012 ve 22:28® Piranha
mannice> ty seš koko vole já už myslel že mě ten chlast dostal
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 21:30® Piranha
cormoran> měla krámy no.Se stane
- Čtvrtek 2. února 2012 v 19:27® Piranha
olda>
ty jsi se styděl zase, že jsi chytil hovno viď.
- Středa 1. února 2012 ve 23:00® Piranha
cormaxx> tu druhou větu jsem už někde slyšel
- Středa 1. února 2012 ve 22:31® Piranha
manous> jj jsem našprtanej stačí aby rozmrzlo a dáme jim záhul.Jsou i nějaký novinky.No bude to zajímavý.
- Středa 1. února 2012 ve 22:18® Piranha
manous> kua Vláďo já mám doma ještě tu basu na
z ryb jak jsme byli
Pokud to nutně potřebuješ hodim jí do práce a vem si jí.
- Středa 1. února 2012 ve 21:40® Piranha
filip111>
- Středa 1. února 2012 ve 21:34® Piranha
filip111> hotové, konusové s vidličkou na konci, ohnuté jen uvázat k háčku a udělat nožky, křídla a hlavičku.