Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 15. listopadu 2011 v 9:03® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
ULPA> workoholiku.
- Pondělí 14. listopadu 2011 ve 21:01® Piranha
ULPA> Ve čtvrtek jedu zase na Nisu, pojedeš?Je svátek a potřebuješ vorazit
a otestovat klacek.A pěkně koušou. Pokud by nikdo nejel jel bych zkusit Kamenici nebo Ploučnici.Ale ta Nisa je zatím top.
- Pondělí 14. listopadu 2011 ve 20:21® Piranha
Kde jste tlamy, to vláčíte v tom hnoji co je venku.V 5 jsem jel domu z práce a neviděl jsem auto na 10m.Plíce jako zvon a neutáhl jsem ten luft. Olda teď bude chodit s kyslíkovou bombou na ryby
- Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:26® Piranha
ULPA> na mostě jsem viděl desítky ročků, je vidět že si povodeň nevzala vše.
- Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:25® Piranha
ULPA> ve 4 lidech to bylo na tuny, příští rok to bude jen o Lipanech
ale já to při zahájení zreguluju.
- Neděle 13. listopadu 2011 v 17:17® Piranha
Dnes jsem jel s kamarádemm z Prahy na Nisu.Nejen, že jsem převzal sobě a ULPOVI nové miláčky na mouchu 4 in 1 2,70–3,25m, ale i jsem si krásně zachytal na nymfu.Duháci, potoci a lipani průměrných velikostí.Jeden pěknej 40+ duhák se vyřízl, ale příště bude větší.
Tento příspěvek byl editován 13.11.2011 16:18:45 uživatelem Piranha. - Sobota 12. listopadu 2011 ve 12:16® Piranha
Konečně jsem obstaral rybičky, tak razím na rybník vystřízlivět s tátou.Doufám že se povede nějaká kudlanka bo zubáč.Už docházej v mrazáku duháci tak to chci doplnit nějakou delikatesou
- Sobota 12. listopadu 2011 v 9:27® Piranha
Kazan> já si to v hospodě nevychutnám, mám rád klid když koukám na TV, tam pak přitáhne dycky někdo a votravuje s kulečníkem a pak z toho mám hovno
A navíc ta televize u Kastneru, kdyby to mohl dát 20m vysoko tak to dá, pak mě bolí za krkem a nechce se mi domů
- Sobota 12. listopadu 2011 v 9:09® Piranha
vladah> včera se nám ten fotbal protáhl do jedný ráno.Poslal jsem babu Ke Kastnerům a koukali s tátou u mě na velkoplošnou
- Sobota 12. listopadu 2011 v 9:05® Piranha
Kazan> Karle takhle brzy před zimou jsem vždy viděl hopsat nejdříve ty větší. Kurva mě bolí řepa po včerejšku
- Pátek 11. listopadu 2011 v 8:47® Piranha
ULPA> tady ti posílám jedno videjko aby jsi se měl ty 4, nebo 5 měsíců na co těšit
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 22:29® Piranha
olda> kurva za co žlutou, byl to faul z milosti .-))
- Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 18:32® Piranha
Prej má Olda sedmdesátiny, tak vše nej
- Středa 9. listopadu 2011 ve 20:27® Piranha
majkyss> ty to vomlátíš vo kameny v potoce a dole Káča bude s podběrákem tahat pstroužky viď.Zase jsi se koukal na Nat. Geo.
- Středa 9. listopadu 2011 ve 20:24® Piranha
1Mara> co je ti po tom.
- Středa 9. listopadu 2011 v 17:45® Piranha
Dost silně uvažuji, že si již nebudu kupovat P povolenku.Pokud si budu chtít jet zachytat ryby které se ve svazových vodách těžko hledají pokud tam vůbec jsou, tak mi stačí MP povolenka a zaplatím si den či v případě dovolené týden v revíru místního významu, popř. soukromé vodě a i když to za rok vyjde o několik stovek víc, pořád mám velikou šanci si tam zachytat velkou rybu.Jen mě malinko brzdí moje milovaná Kamenice.To je moje srdcová voda. Když si to tak vezmu, tak kam jezdíme.Labská (platím), teď jsme byly na Vltavě 24 (platím r. m.výz.) kde neplatím a stojí to za to je Jizera 10 ale i na devítce to jde také a to je opět r.m. vý. tak že (platím), Kunratice, další voda kde se může s boatem a je tam pěkná ryba (platím).Tak že vlastně si beru povolenku celosv. na Kamenici a Jizeru 10.Jinak jsem jí nevyužil.Možná vezmu jen krajskou, ale fakt nevím.
- Úterý 8. listopadu 2011 ve 22:49® Piranha
cormoran> Ono je to těžké když většina revíru byla majetkem města UL a svaz to dostal jen za obhospodařování, nebo symbolickou částku. Na druhou stranu vznikne revír, sice soukromý, ale většinou to pak bývá osazeno rybou, která se ve svazové vodě téměř nenachází, nebo jí je tam po málu, myslím velikostně.U podhoří si nejsem jistý zda to bude kvalitní revír, protože záměr který má budoucí majitel je hloupý a skoro nereálný.
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 19:57® Piranha
olda> měla by se snad udělat vyjímka a na nějaký čas by měla na Podhoří být non stopka a ty ryby by se měly vychytávat a přesazovat.Je to ale nepotvrzené a ne 100% taktéž jsem to jen slyšel od koho si, už ani nevím od koho.To by bylo správný a max. bych to podpořil.
1Mara>starej se o svojí MO burane
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:22® Piranha
ULPA> tak ještě 3. třetina Pardubice-Brno a jdu to objednat
zatím mi to vede 3:1
.Málem mě ranila mrtvice s tím Litvínovem.Ve 3. třetině prohrávali 1:3 a nakonec 4:3
Ještě není vyhráno, hokej je rychlej!
- Neděle 6. listopadu 2011 v 19:54® Piranha
majkyss> ok