Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 14. října 2011 v 7:53® Piranha
Piranha

Šuli> jj jdi tam pořádně to tam zmas.Co je to za chytání když ti po tom skáče pořád okoun.Vem si pořádné boty, jsou tam jehly od fetek.Prostě top tajnej flek.Takovej rád propálím.Hodně zda­ru.

Čtvrtek 13. října 2011 ve 21:54® Piranha
Piranha

mannice> SZ

Čtvrtek 13. října 2011 ve 21:28® Piranha
Piranha

olda> stejně si myslím že jsi toho tlouště vytunil a taháš nás za rypce :-P

Čtvrtek 13. října 2011 ve 21:10® Piranha
Piranha

monaster>pivo ty vole ale já mám věk na to zapomínat a ULPA má stařeckou demenci vole tak klíd :-)) :-))

Čtvrtek 13. října 2011 ve 20:32® Piranha
Piranha

olda> si nechávám náboje na pořádnou kořist.V neděli podniknu se svou Piranní rodinou vláčecí akci s názvem ,,kuchni si svou štiku,, tak třeba se to tady zazelená :-))

Čtvrtek 13. října 2011 ve 20:20® Piranha
Piranha

olda> hele ty Vágnere, zameť si před svým prahem.

Čtvrtek 13. října 2011 ve 20:00® Piranha
Piranha

1Mara> Teď budu tahat stojánek ze sklepa lampu na světlo a srát se s muškama ne.Voe já sem línej poslední dobou fotit ryby a budu fotit chlupatej háček :-))

Čtvrtek 13. října 2011 v 19:25® Piranha
Piranha

vladah> mám pro tebe okounovky na mušák.

Středa 12. října 2011 v 18:07® Piranha
Piranha

vladah> vezmi si broďáky, mušák, namotej tam ty zlatohlavé lurky co jsem ti dal a jdi kousíček nad pilíř pod k Benešáku.Pokud to odhodíš aspoň 7m nejlépe 10m budeš tahat okouny na hod jako já ráno dneska.Stačí popojít do vody tak 2m a těch 7 ti stačí.Lurky potom stahuj cukáním pomalu k sobě dokud nebudeš mít poslední metr šňůry od špičky směrem ven a pak zase odhazuj lajnu.

Středa 12. října 2011 v 6:06® Piranha
Piranha

olda> chudoba.Každý jsme svého štěstí strůjcem. Vladach není lakomej, to určitě ne.I když bere hovno, vždy nechá nějakou kačku navíc.

Úterý 11. října 2011 ve 20:25® Piranha
Piranha

manous> koryto co to je kurva venku.Tady lítaj popelnice a děti luftem. Ty vole teď mi kolem oken proletěla kráva i s pasáčkem.To bude asi zítra lapačka :-((

Úterý 11. října 2011 v 19:50® Piranha
Piranha

majkyss> to jo a politici?Doživotní zákaz chlastu, páč pak vožralí melou hovna a druhá banda po vopici to odhlasuje :-))

Úterý 11. října 2011 v 19:44® Piranha
Piranha

manous> co ruce, krev teče sousedům pod námi po zdi a šupiny už mi ucpávají i rouru u hajzlu :-))

Úterý 11. října 2011 v 19:38® Piranha
Piranha

manous> jj bude tuna ryb, jen doufám že to stačím vykuchat než začnou chodit lidi :-))

Úterý 11. října 2011 v 19:28® Piranha
Piranha

1Mara> ty seš taky natvrdle vole přečti si to ještě jednou a celé.Psal jsem že když jsem mu to prodával tak mu říkám že si to musí namotat a že to má na netu jak.

Úterý 11. října 2011 v 19:22® Piranha
Piranha

1Mara> tak poslouchej kémo, něco ti budu vyprávět.Snad se vladah neurazí. Když jsem mu prodával klacek s navijákem a lajnou říkám mu.To křiklavě zelený je podklad to není šňůra a na ten podklad si přivážeš šňůru.Protože šňůra má jen 27m tak musí být podklad, kdyby to vymotala vetší fišle.Odkázal jsem ho na internet kde jsou různé způsoby uvázání. No co myslíš že ten vůl udělal. Přijedeme do Kunratic a začneme motat, říkám Vláďovi, tak co už máš a podívám se na něj a málem my praskly trenky když jsem viděl jak má na podkladu navázanej návazec s muškou. Říkám mu, ty vole, kde máš tu lajnu a on DOMA, ty voléééééé, kvetl jsem. Mu říkám ta šňůra ti háže mušky ne ten podklad :-)) :-)) no a dneska mi v krámě říká že tu lajnu měl vocas v bundě,ale ULPA mu půjčil navi s lajnou a frajer mu neřekl že má WFku s potápivým klír koncem na streamerování a mušky se mu vesele potápěly :-)) ten ULPA začíná taky křivačit :-)) Včil Ládík ví jak a co má být a už mě nebude týrat.

Tento příspěvek byl editován 11.10.2011 19:23:52 uživatelem Piranha.
Úterý 11. října 2011 v 18:47® Piranha
Piranha

manous> tak zítra, jdu si nachystat cajk a udělat nějakou ňamku pro okyše.Bude to speciální nástraha na ryby od 25 cm :-)) Jinak brácha Spróčko dneska na labku vyndal woba, jedinýho co měl a překecal dvě kudly.V neděli to štičí místečko půjdeme protáhnout.

Pondělí 10. října 2011 ve 20:04® Piranha
Piranha

olda> z5 patra?

Pondělí 10. října 2011 ve 20:01® Piranha
Piranha

manous> vezmu ti tu basu co mám ještě jak jsme byli kaprovat a jak jsem jí musel násilím vypít :-))

Pondělí 10. října 2011 v 19:32® Piranha
Piranha

manous> Vole říkám od 25cm to je taky 50 :-)) .Ok dáme závod o basičku frisca.Kdo natahá nejvíc kusů, muška vs vláčka.