Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Piranha, které napsal v diskuzi Ústí nad Labem. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 8. října 2011 v 9:11® Piranha
Piranha

vladah> jj jsou to ludry.Není nad to si to navázat sám.Vím co je tam za materiál a impregnuju je po uvázání, tak že mám jistotu že budou hned, dobře a dlouho plavat.

Sobota 8. října 2011 v 8:36® Piranha
Piranha

ULPA> něco mi říká, že to nebude zítra jednoduchý. Chceš namotat ty goddardy?Já budu dělat novej vzor, tak snad to s ním klapne, ale to chrosti namotám asi taky.

Pátek 7. října 2011 ve 21:44® Piranha
Piranha

Jdu fandit španělsku, mám na ně vsazeno :-)) :-)) pivo

Pátek 7. října 2011 ve 21:43® Piranha
Piranha

majkyss> tak jeď ty s ULPOU a já půjdu na Kamenici.

Pátek 7. října 2011 ve 21:42® Piranha
Piranha

majkyss> ty seš vůl viď.

Pátek 7. října 2011 ve 21:34® Piranha
Piranha

ULPA> blbni vole a bude to tam jak na chytej srazu a víš že na křivákosrazy nejezdim :-)) By mě cestou sundal na K, nebo bych šel na potok za rybník :-)

Pátek 7. října 2011 ve 20:06® Piranha
Piranha

1Mara> jj taky si myslím že mu to nezůstane.Ono se to nezdá, ale malinko na to finance potřebuješ.Pokus si chceš zamuškařit ale myslím opravdovou muškařinu se pstruhy, lipany v čisté mělké vodě, tak musíš dát pár korun na PHM aby jsi se dostal k vodě.Mušky se taky rády trhaj a kousek stoji okolo 20,–- to máš klidně kilo i víc za vycházku co necháš ve vodě.Pokud si je vážes tak potřebuješ další vercajk a to stojí prachy a materiál na vázání.Prostě není to levný.Pokud bude chytat na Labi, tak nachytá okouny, teď na podzim i štiky a boleny na lury v létě na sucho tlouště.To je chytání, ale není to ta pravá muškařina.

Pátek 7. října 2011 v 19:56® Piranha
Piranha

1Mara> četl jsi to co jsem psal celé.Ty jsi napsal totiž to co já teď :-)) . Já nepsalk o cajku za 3000.Psal jsem že ho to bude stát tolik kolik bude chtít aby to stálo.Je na něm zda 1,2,3, nebo víc litrů.A o tom hmyzu a všem kolem, psal jsem že ,,Pokud tě to chytne a pochopíš o co v muškařině jde,, A o co v muškařině jde?To jsi napsal ty.Znát hmyz, vědět kdy se co rojí chovat se u vody, brodit tak aby neplašil a sestupovat do vody tak aby ryby nesplašil 20m, nad i pod a prostě vše. Říkáš nemel o prutech, ale to je to nejdůležitější co je.Bez prutu, šňůry a lajny nebude muškařit.První si musí opatřit nářadí.A nepot­řebuje dneska ani házet 25m daleko.To je k hovnu.Pokud zvládne nymfu, tak si zachytá dobře.Zeptej se Majkysse, taky to neuměl a po ani ne roce jezdí sám na pstruhovky a tahá.A neháže ani možná 10m. Je to na Vláďovi zda se unáhlil a šel do mušky, která ho za měsíc omrzí, nebo zda se ho to chytne.

Pátek 7. října 2011 v 18:54® Piranha
Piranha

vladah> zase se neboj o finance.Jak říká můj kamarád a muškař s vysokou školou Roman Vlček as Monfish, muškařina tě stojí jen tolik, kolik chceš aby tě stála.Nepotřebuješ mít prut za 10000 a navijáky za 8 s lajnou za 4000.Dneska seženeš dobré pruty levně i navijáky.Pokud tě to chytne a pochopíš o co v muškařině jde, tak začínáš být muškař a můžeš zvolit vyšší level k nákupu lepšího prutu, který je určen na určitou metodu, rybu, nebo vodu.Ale počítej s tím, že je to běh na velkou trať.I když třeba Prášek taky skočil z feederu na mušku, ale on má za sebou jiný věci než ty, on to měl lehčí a nebál se.Proto je tak dobrej.

Tento příspěvek byl editován 7.10.2011 18:59:49 uživatelem Piranha.
Pátek 7. října 2011 v 18:45® Piranha
Piranha

vladah> vůbec tam nechoď lidi jako Mildas a podobně jsou narušené osoby majíc rády jen sebe a neskousnou, aby se zrodil další muškař.Budou se ti jen smát a nic se nedozvíš.Dělej to co tě baví a pokud ti postačí naše zkušenost, nás lidí co se muškařině věnujeme, jako Prášek ULPA ich a i možná Luďa by ti dokázal poradit, tak se ptej klidně jak chceš, nebo máš tady fórum o muškaření. Tam na Mrku by jsi to nevyhrál.Nezapomeň, že severočeský kraj a ještě hůře Ústecko je na tom s muškařením asi nejhůře, tím má i málo členů muškařů a tudíž ti asi nikdo moc neporadí kam tady a na co a jak.

Pátek 7. října 2011 v 8:04® Piranha
Piranha

majkyss> dobrá volba.Nejoblí­benější hlásič.Je to pěknej strojek.

Čtvrtek 6. října 2011 ve 23:02® Piranha
Piranha

majkyss> ty máš Q sedmičky nebo devítky?

Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:20® Piranha
Piranha

olda> tak nahoře jó.Se tam asi vydám s flígn cajkem a Ulpou u nohy a pořádně to tam od té škodné vyčistíme :-))

Čtvrtek 6. října 2011 v 19:42® Piranha
Piranha

ULPA> ale už docela pokukuji po dalších cívkách, nejlépe s navijákem.Vypadá to hezky, je jednoduchej lehkej a velkej, šňůra se nebude tolik točit.Možná bych vzal časem ten 6/7.Páč když jsme byly poprvé na Kunraticích, tak jsme tahali do 40cm, po roce tedy letos to je 40–50 a příští rok to bude 60–70 a to chce aspoň 8ku klacek a pořádný kolo :-)) :-))

Tento příspěvek byl editován 6.10.2011 19:43:35 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 6. října 2011 v 19:37® Piranha
Piranha

ULPA> jednu na navijáku a dvě náhradní.Na jedné mám tu sv. zelenou plovoucí s čirým potápivým koncem na lurky a streamery, na druhou jsem nacpal jen backing a francouze 12m od Bukouše a na třetí mám klasiku 4ku plovoucí WFku.

Čtvrtek 6. října 2011 v 19:27® Piranha
Piranha

Tak Vladah po mě podědil klacek s lajnou a reelem na mouchy a já si přidal a udělal jsem si radost kolečkem.Aspoň už teď nebudu muset s sebou tahat 3 navijáky, ale jen lehké cívky.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2011/th-img45367.jpg
Středa 5. října 2011 v 19:04® Piranha
Piranha

Du na dvě.pivo

Středa 5. října 2011 v 19:04® Piranha
Piranha

ULPA> Budu je motat i malinký.Ale je to sraní je to nasratější muška a toho bordeli kua z toho.Něco namotám.Hlavne ty jepičky co tam lítaj.

Středa 5. října 2011 v 19:03® Piranha
Piranha

ULPA> ty vole ty je máš za tři pětky.

Středa 5. října 2011 v 18:57® Piranha
Piranha

vladah> škoda že jsme měli zrovna hoňku v práci.Pojukal bych se ti po nějakých dobrých muchnách.Ale já ti něco namotám až budu vázat na Kunratice.Nic za to nechci trvat to bude půl hodinky.

Tento příspěvek byl editován 5.10.2011 18:58:27 uživatelem Piranha.