Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 24. března 2014 v 7:46® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
P.M.> mě se líbí jak ty dycky sedíš doma u monitoru a číháš a číháš a jak se někde něco šustne tak hups a hurá nadávat a urážet
ty jsi šuplík
Ale jen mně moc těší že se mi to zase dokonale povedlo, už jsem chtěl psát kde jsi. Tak máte diskuzi na kecání a já zase mažu
- Neděle 23. března 2014 v 17:24® Piranha
No ale co jsem napsat chtěl tak to jsem napsal každý bude mít svůj názor, aspoň se tu neřeší konečně Ivošův klip.Tak se tu perte a žerte
pa.
- Neděle 23. března 2014 v 17:21® Piranha
Vaclav III.> souhlasím s tím že by RS měla být pořád vidět, to je jen dobře.Nemám a ani jsem nepsal že mi vadila návštěva RS, ale sral mně její přístup.A ani jsem nepsal že jsem stál u vody s vozem, jen jsem si přivezl věci a odvezl auto, nerad, ano, ale odvezl.
Policajt tě taky nezastaví v autě a neřve na tebe papíry vod auta a co tady děláš když je tady zákaz stání.
Můžeš se zeptat 1Máry jak na něj bafal u Labe před půlnocí taky by ti mohl povídat.
- Neděle 23. března 2014 v 17:17® Piranha
Wright> proč vychcat, chci jen stejný metr a slušnou kontrolu nic víc. Ale myslet si můžeš co chceš.
- Neděle 23. března 2014 v 17:15® Piranha
Fantozi> mýlíš se, tam ne
- Neděle 23. března 2014 v 11:18® Piranha
IVO>Myslíš že jsem je nechal nahozeny při té frekventovanosti RS tam?Blázníš?To by byla asi první věc čeho by se chytl.To byla asi jejich úloha prostě něco najít.
- Neděle 23. března 2014 v 8:02® Piranha
cormaxx> neříkám že jsem neporušil dopravní předpis, ale rybářský řád byl dodržen bez problémů.CHKO to je věc další.Buď přírodě vadí auto a to jakékoliv, nebo ne.Že si tam soukromník může jezdit a rybář ne to mi připadá diskriminační.A pokud tam někdo má chatu, tak ať si tam ty věci přiveze a zase jede autem pryč jako jsem to dělal já.A když jednoho jebu za auto kvůli CHKO tak druhého za táboření stejným metrem.
- Sobota 22. března 2014 ve 23:28® Piranha
cormaxx> No možná jsem to psal asi malinko v afektu pač to nasrání bylo dost čerstvé, ale ten nepřátelský přístup dvou RS nebyl moc slušnej.
- Sobota 22. března 2014 ve 20:31® Piranha
Ač nerad tak dnes jsem byl opět svědkem toho že RS je spíš proti rybářům než pro ně.Nerad to říkám znám plno RS kteří jsou super féroví chlapi.Ale Litoměřická by si měla nafackovat. Během dvouhodinového lovu na nás přišla 3× RS.OK chápu nic jim do auta není a uznávám že jsem byl v zákazu, ale pokud si přivezu věci a opět odvezu tak co je na tom špatnýho.1. byl arogantní a hned začal nadávat na auto.Druhej byl docela v pohodě.Potom začalo chcát tak jsem běžel pro auto 400m že se schováme a pak to zabalíme a přišel třetí a to byl magor.Začal se tam ohánět CHKOčkem a jak tam nikdo nesmí že ho otravuje starostka aby tam jel a tak a pak si tam sedí u bivaku s nějakým kolegou, hubu do kořan.(V CHKO by se bivakovat ani jijak kempovat nemělo ne?)To posraný CHKO to je vejmysl, celej den tam stojí 10m od vody auto zahrádkáře a to nikomu nevadí a přijede si člověk odpočinout na ryby na pár hodin tak ho 3× jebe RS.Kdyby třeba paní starostce která bydlela na kopci asi 500m vzdušnou čarou a vadilo jí tuze naše vozidlo řekl, že jsme rybáři a stejně tak jako ten zahrádkář si tam děláme svůj koníček to ne, to raději půjde proti.Hlavně že se tam kolem válelo bordelu na 2 tatry a CHKO to evidentně nebaví.Příště si raději zaplatim pokutu než platit rozbité okno a ukradnuté rádio. Proti těm 3 kontrolám nic nemám, byla to komedie i když jsme mu ukázali že už zápis máme musel si zamalovat
Ale trochu tolerance a přátelství by neuškodilo, jsme rybáři!Né nepřátelé.
- Středa 5. března 2014 v 8:35® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Cudla> To už bych mohl nechat ten barevnej vytvrdnout.Je ale řídký a potřebuji aby to bylo modelovatelný a okamžitě vytvrdnutelný.Potřebuji obarvit křiklavě ten UV lak
A le možná onráceně.Přebarvit pak ten gel.No něco zkusím.
- Úterý 4. března 2014 ve 20:18® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Chlapi chci se zeptat.Když spojím lak na vodní bázi Loon hard head s UV epox. Loon smíchám to tak abych ten epoxid obarvil, bude mi to reagovat při tvrdnutí UV lampou?
- Neděle 2. března 2014 v 19:08® Piranha
pipa> ta poslední fotka z ryb.
- Neděle 2. března 2014 v 17:40® Piranha
pipa> hlavně že ti chutnalo minule
romantika
- Neděle 23. února 2014 v 16:08® Piranha
9kg. Foto mobil.
- Úterý 18. února 2014 v 7:55® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
jepice> dík.Já jen abych věděl co střílím
Tento příspěvek byl editován 18.2.2014 06:55:32 uživatelem Piranha. - Pondělí 17. února 2014 ve 20:34® Piranha
cormoran> také tě mám rád
- Pondělí 17. února 2014 v 18:49® Piranha
cormoran> dyk jsem psal že je to ona jepice jí našel.
- Pondělí 17. února 2014 v 18:28® Piranha
jepice> jo, to je ona.Přesně.Je to vzácný?
- Neděle 16. února 2014 ve 22:24® Piranha
Zdar lidi.Potřebuji poradit zda má někdo zkušenost.Dnes jsme s tátou na Labi zpozorovali 3 vodní ptáky.Buď druh kachny, nebo husy.Zbarvení napovídá exotickému druhu.Kolem očí velké tmavé kolečko, na krku prsctenec tmavý barva těla jako by do skořice a když letěly tak měly konce křídel cca 20cm černé a zbytek směrem k tělu bílé.Kvokalo to jako slepice
Krásný ptáci.Myslel jsem si že je to forma čínské kachny kterou jsme tu zde již spatřili dříve.Koukal jsem na netu asi půl hodinky a nic podobného nenašel.Berneška to není.Zkusím tam zajet s Nikonem a nazoomovat si je a pak to sem dám.Kdyby se někdo nudil tak se může podívat
- Středa 12. února 2014 v 18:32® Piranha
džigit> jak se jmenuje ta divná bílá tráva co roste i na střechách.Už si nepamatuji ale viděl jsem to někde
U nás na severu v UL to kvete