Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 9. února 2014 v 10:59® Piranha
Piranha

David H.> ajaj tak přeji brzké zotavení pivo ono stejně tam není o co stát.Silně mně to zklamalo.

Sobota 8. února 2014 v 18:14® Piranha
Piranha

David H.> tak co, byl jsi si pro podpis od Jakuba :-D na to že ho údajně nenávidí celá rybářská společnost tam měl imrvére 15m frontu po celé dvě hodiny co jsem tam byl :-))

Sobota 8. února 2014 v 7:37® Piranha
Piranha

Palivec> no kdybych měl zažít co on tak by mi ta kazajka nevadila.Ta místa kde byl tam se hned kdejakej čecháček nedostane.

Pátek 7. února 2014 ve 22:17® Piranha
Piranha

Palivec> chápu ty jsi ten v té oranžové bundě na spodní foto :-D

Pátek 7. února 2014 ve 22:16® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Mates(původní)> nevadí :-)

Středa 5. února 2014 v 8:38® Piranha
Piranha

Mates(původní)> jo dneska skvétá spíš Facebook, hlavně muškařina, tam je ke čtení pořád něco :-|

Neděle 2. února 2014 v 19:08® Piranha
Piranha

bubbu> chrostík

Piranha

bubbu> chrostík

Piranha

bubbu> chrostík

Piranha

bubbu> chrostík

Čtvrtek 30. ledna 2014 v 17:34® Piranha
Piranha

Jednou jedinkrát jsem zkoušel vyřezávat mušky a opětovně je navazovat.Už to nikdy neudělám.Za ten čas co bych do toho dal si z novejch namotám nové a mám klid.Mě se to teda nevyplatí :-) ale proti gustu…

Sobota 25. ledna 2014 v 19:08® Piranha
Piranha

monaster> To je divný když bylo –7 :-D :-D

Neděle 19. ledna 2014 v 17:12® Piranha
Piranha

dam> Tihle Labští otesánci žerou snad bez přestání :-D

Neděle 19. ledna 2014 v 15:12® Piranha
Piranha

dam> já používám pouze BL háčky, je pravda že když vidíš tu tlamu tlouště kterej má 50cm tak s nějakou 16kou to nemá smysl.Vážu si chrostíky na 8–10 háčcích Goddard Sedge z duté srsti, ty oni mulujou :-) ale z CDC také velice účinný.Vláčkou jsem je nezkoušel pač moc nevláčím a navečír fakt byly u hladiny a cpali se chrostíkama.Jediné co by nebylo špatné a co jsem chtěl zkoušet tak je chytat přívlačákem ale s plovátkem a suchou muškou.Protože po dvou rybách se tloušti stáhli vždy dál a bylo házení složitější.Nahodit nad ně s plovátkem a nechat to splavat tak zaručeně tam po tom skočí.

Neděle 19. ledna 2014 ve 12:30® Piranha
Piranha

noba> je to možný, ale bude muset doplatit členské zpětně za 7 let.Pokud nechce povolenku měl by si platit členské příspěvky.

Neděle 19. ledna 2014 ve 12:04® Piranha
Piranha

aanndilek> u nás by jsi musel ke zkouškám.Lístek je tvůj s tím skoro svaz nemá nic společného i když na základě něho ti vydá povolenku.Vydává ho magistrát nebo M.ú.

Neděle 19. ledna 2014 v 9:23® Piranha
Piranha

dam> Kdyby jsi si chtěl zachytat opravdu hezké tlouště a jeseny, navštiv dolní Labe.Na sucho s chrostíkama když se rojí je to úplná balada.Ryby jsou to krásné, velké a bojovné.Kdyby jsi někdy měl chuť dej vědět a nasměruji tě na místo(a).

Středa 15. ledna 2014 v 18:53® Piranha
Piranha

PALIVEC> to jsou hezký fotky,člověče.Něco z nich vyzařuje, pěkný.

Úterý 31. prosince 2013 v 11:50® Piranha
Piranha

rybarmasar> specielně bych prosil ke každé rybě recept, děkuji :->

Úterý 31. prosince 2013 v 11:18® Piranha
Piranha

monaster> co je pepo, sedí u tebe vladah bo co :-D