Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 31. prosince 2013 v 11:17® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
rybarmasar> tak tak, když umí rybář hovno, tak tam může sedět do alelůja
- Úterý 31. prosince 2013 v 8:50® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
regulus> vy na tej moravě jste všeci nějací divní
Vše nej do nového roku, úlovků haldy a zdravího ještě víc.
- Čtvrtek 26. prosince 2013 ve 14:25® Piranha
skwor> 2 kila+
- Středa 25. prosince 2013 ve 20:25® Piranha
pipa> řeknu ti to velribštinou Dóóóryyyys
- Pondělí 23. prosince 2013 ve 12:32® Piranha
- Diskuze: Muškaření
jepice> v pořádku, pokud to někoho baví, tak není co řešit.Jen jsem vyjádřil svůj názor, mně by to nebralo.Nic víc.
Tento příspěvek byl editován 23.12.2013 11:37:31 uživatelem Piranha. - Pondělí 23. prosince 2013 v 8:55® Piranha
PALIVEC> pouze můj názor, prostě se mi to nelíbí, příčí a pro mně je to pí…a.Že ty neuneseš reakci jiného to je už tvůj psychický problém.Já se nepotřebuji vyjadřovat rozsáhlým románem na diskuzi
Idioty si nech prosím domů, já ti také nenadávám příteli, přeji poklidné vánoce.
- Neděle 22. prosince 2013 ve 20:24® Piranha
Ježiš Tenkara.To by mi nemohlo páchnout do baráku
To je jako mít na biči 80g olovo a boilies, stejná kravina.
- Úterý 17. prosince 2013 v 16:54® Piranha
HaD je na lyžáku bo co
Tento příspěvek byl editován 17.12.2013 18:32:54 administrátorem hraji..Že neodpovídá.
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:18® Piranha
P.M.> a už mně nebavíš mám na práci jiné věci než tlachat s tebou, nechám tě teď zase chvíli samomluvit, pa.
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:17® Piranha
P.M.> víš, Ty se mi asi nikdy nevyrovnáš.Nemáš na to
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:11® Piranha
P.M.>
jsi sympaťák
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 20:04® Piranha
P.M.> já vím že si chceš povídat jsi k smíchu
Ale mám tě u prdele.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 19:08® Piranha
hraji> děkuji.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 18:58® Piranha
hraji> Jirko opravdu jediné co si přeji je zrušit profil.Nikdo mi nebude zneužívat fotky a budu mít klid.Už jsem tu smrděl dlouho a nebudu nějakýmu no nebudu tu nadávat na obtíž.Ať se projeví sám, víc jak 4 kamarády tu mít nebude.Já si chodím povídat a bavit se jinam, ať už na konkurenční server, kde je možné se těmto lidem vyhnout, nebo na facebooku kde to je taky docela na úrovni.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 18:32® Piranha
hraji> to je pravda, stejně tak jako to pořekadlo moudrý ustoupí a … K tomu bych si přál vymazat fotografii, kterou bez mého svolení zveřejnil P.M. nejsem znalý zákona, ale myslím si že je to nezákonné já jsem mu souhlas nedal.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 18:23® Piranha
Sakra, registrace trvá minutu a zrušení den, kde to vázne!
- Pondělí 16. prosince 2013 v 16:37® Piranha
hraji> Ano je to mé přání.
- Pondělí 16. prosince 2013 ve 12:42® Piranha
Ahoj, mohl bych poprosit majitele, nebo administrátora o zrušení profilu?Děkuji moc.Body prosím rozdat někomu.
- Pondělí 16. prosince 2013 v 8:58® Piranha
P.M.> no a proč ne.Našel jsem si tu plno přátel a zažil s nima moc super chvíle (závody, srazy, dovolené).Chodil jsem sem strašně rád do té doby než to tu narušilo pár inteligentů.Jednou tu jeden takovej byl, ale ten aspoň studoval vysokou školu a uvědomil si , že to nemá smysl.Evidentně jsi asi jejich velký šéf. Je vidět že se po boku silně charismatického a inteligentního pípy cítíš jako chlapák a velkej fištrón, tak v tom případě nemá smysl se s tebou o něčem bavit a kor zde na této nediskuzi.Užij si jí zde do syta, třeba také najdeš kámoše a třeba jiného vyznání než jaké se ti evidentně příčí.
PS:jsem zvědavej jakej ty budeš přínosem pro tento server a pro rybáře co se chtěj něco dovědět
musím se trochu pousmát při té myšlence
- Neděle 15. prosince 2013 v 19:27® Piranha
majkyss> nebreč liberečáku hlavně že jste v E. lize