Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 30. června 2013 v 18:42® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
ULPA> juknu může bejt.Osobně dávám přednost tomu kdo už byl v určitém místě.V Bovci je vyhlášenej hotel Mangart myslím.Jinak jsem tak lozil a tam je pro Janu tolik věcí že by jí snad ani měsíc nestačil
Kolo taky může nechat doma dnes si to za pár kaček na den půjčí a může jezdit, nač se rvát s kolem.
- Neděle 30. června 2013 v 15:07® Piranha
ULPA> jukni ještě sem, tady je toho víc.Camp Lazar je taky moc slušnej a u Soči.
http://www.avtokampi.si/kampi.asp?…
Tento příspěvek byl editován 30.6.2013 15:08:09 uživatelem Piranha. - Neděle 30. června 2013 v 10:11® Piranha
Tak když se tu o rybách teda nebavíme, tak přidám příspěvek.Dneska to byla jedna z nejlepších chytaček za poslední 3 roky co se feederu týče.8 kaprů 40+ jeden 50 a asi 5 lopatek.Pískovna.Super chytačka.Krásné zdravé ryby.
- Sobota 29. června 2013 ve 21:08® Piranha
ULPA> jj bude po dovolených bude klid i když Tolmin je město dějů
A lipani budou při chuti, aspoň ty padesátky
Taková Bača pod lanovým mostem a za prdelí ovce to bude show
- Sobota 29. června 2013 v 17:25® Piranha
Tak nejprve jsem nechtěl na nic vůbec reagovat, ale jak je vidět tahle věc nebyla lhostejná slušným lidem a zákazníkům, kteří sem psali své názory, tak pro ně sem napíši teď jak to vše proběhlo. Po tom co si pan P.M. s pípou v čele nakoupil za asistence dvou prodavačů, nechali vše na stole s tím, že jdou na cigáro.Když po cca hodině přišli, vybrané zboží už nechtěli a vybrali si jiné.Vše dostali a souhlasili.Nakonec pan P.M. dostal i 10% slevu na pípovo kartičku a asi 3 hodiny po jeho chabém řidičském umu napsal to, co napsal.
P.M.> Pane P.M. proč jsi nereagoval na místě, že se ti něco nelíbilo a řešil jsi to na internetu, to umí jen zbabělec.Myslím, že jsme se ti věnovali dostatečně. Nakonec to končí tak, že už neunášíš tíhu kritiky na hřbetu a kopeš kolem sebe a vytahuješ nějaký obrázky a cosi podobného a že sem nikdo nechodí atd.Máš vystřílené náboje? Pokud jsi byl nespokojen, za sebe a kolegy se omlouvám. To je asi vše a má k tobě jediná a poslední reakce.
- Úterý 18. června 2013 v 7:08® Piranha
1maslo1> Solitron myslím že jsem nabízel, to jsou moc povedený klacky,podobný Shimanu.
- Pondělí 17. června 2013 v 19:52® Piranha
Jinak kdo má rád tu pravou anglickou šoulačku na kapry jak na položenou, plavanou nebo z vrchu na plovátko, tak nám dorazily parádní klacky od ProLogicu 2,70 a 3m-2,5LBS.Jsou to krasavci a za pár kaček.
- Pondělí 17. června 2013 v 19:49® Piranha
1maslo1> pač jste se nestavil u mě pro pořádnou munici
- Úterý 11. června 2013 v 6:22® Piranha
manous> máte Koně lučního
- Neděle 9. června 2013 ve 20:36® Piranha
manous> a co naše kaprařská krkovička na grilu ta ti nevoní?
- Neděle 9. června 2013 ve 4:48® Piranha
Jo a kdyby mě někdo hledal tak drancuju teplickejm revíry
- Neděle 9. června 2013 ve 4:47® Piranha
hroch71> to co nese ta srandovní věc na zádech je lepší maso
- Úterý 4. června 2013 v 7:30® Piranha
- Diskuze: Muškaření
jehla> to je z Labský?
nenéé
- Pondělí 3. června 2013 ve 21:28® Piranha
jehla> ok, moje mouchy sežere i po 10 knedlíkách
- Pondělí 3. června 2013 v 17:22® Piranha
jehla> OK, já co byl naposledy tak se bodoval i potočák a duhák nad 50, nebo 55 myslím.Ale jinak zajímavé.Rezervoval jsem pokoj ve fontáně, tak že snad ta voda vypadne do těch 14 dnů a bude vše OK. Díky za info.
- Neděle 2. června 2013 v 19:54® Piranha
cormoran> Nemusíš se bát, on se k tomu choval dobře pač pokud byl u vody byl jsem u toho i já.Je úplně v cajku.
- Neděle 2. června 2013 v 19:14® Piranha
cormoran> ser, aspoň spam když né normální diskuze.
- Neděle 2. června 2013 v 18:33® Piranha
cormoran> Pozdě.
- Neděle 2. června 2013 v 17:38® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Tak Jordán už to má zase za sebou
- Neděle 2. června 2013 v 17:09® Piranha
Tak prej při kalný vodě berou úhoři, tak múžete vyrazit, ale je malinko zvedlá voda