Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 25. března 2013 ve 22:02® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> a registrovanej
- Neděle 3. března 2013 v 11:42® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Dnes jsem byl letos poprvé spíš vystřízlivět k vodě.Začíná se to pěkně probouzet.Nebejt taková kosa ráno byl bych tam ještě teď.Berou placky nadprůměrných velikostí.
- Sobota 2. března 2013 v 19:04® Piranha
LojzaRybka> nasrál Lojzane jak je.
- Sobota 2. března 2013 v 8:03® Piranha
1maslo1> jednoho máme doma, ale stará se o něj žena
- Pátek 1. března 2013 v 8:57® Piranha
Buko> Mirku psal jsem ti na skype.
- Sobota 23. února 2013 v 8:08® Piranha
BlueShark> Vláďa za to nemůže on to nepsal ale kopíroval.Soudím dle toho že tam není ani jedna hrubka a slova jsou oddělená
- Neděle 17. února 2013 ve 12:05® Piranha
LaMa> jsem na tom možná ještě hůř než ty
nikdy jsem teda nebyl zastánce napěchovaných 3 krabiček
ale to co mám je méně než nula
Mušky jsem si připravoval vždy den dva před odjezdem na konkrétní vodu, ale letos si asi udělám zásobu.
- Neděle 17. února 2013 v 10:55® Piranha
Cudla> když sundáš tu igelitovou fólii z objektivu a slíbíš že mi jich 50 pošleš, tak řeknu že se mi líbí.A když pošleš 100 tak řeknu že se mi líbí hrozně moc
- Sobota 16. února 2013 v 17:54® Piranha
šnorchl> ve tvých očích jsou to špatný mouchy, ale on na ně nachytá za měsíc nejspíš víc ryb, než ty za dva roky pane dokonalej.Moucha má hlavně chytat ryby a ne se u toho srát půl hodiny a pak se to bát hodit do vody aby chudinka nezvlhla
Já si takové mušky vážu taky a jsou to celoroční mouchy na které nachytám nejvíc ryb.Tak sem hoď Ty ty tvoje výtvory ať se ukáže jak jsi perfektní.A nepokoušej se to ztahovat z netu takové kecky jako ty většinou umí hovno a honí si ego chytrejma kecama.
- Čtvrtek 14. února 2013 v 16:39® Piranha
iwanhoe> Přesně to jsem chtěl napsat, byl jsi rychlejší
- Středa 13. února 2013 v 17:52® Piranha
Naposledy ve Slovinsku by jsem byl nez modré asi v pr… Nymfy s modrým vyčesaným límečkem byly tehdá top.Opravdu tam fungovaly.U nás jsem na ně tahal duháky, ale přírodní nymfy jako zaječí ouško nebo bažantí nymfa jsou u nás lepší, nachytám na ně nejvíce ryb a to celoročně jak na P tak i MP.
Tento příspěvek byl editován 13.2.2013 16:52:48 uživatelem Piranha. - Neděle 10. února 2013 v 17:57® Piranha
Medvěd> asi na fotce
- Pátek 8. února 2013 v 19:11® Piranha
stopař> Stando až mě z toho bolej oči
- Středa 6. února 2013 ve 23:04® Piranha
majkyss> kuře žere duháka
- Úterý 5. února 2013 v 8:26® Piranha
sfox> jo, má krámek, s Míšou Řehořem dělá pohár a tam jsem ho viděl dvakrát, naposledy nedávno v Mlékojedech a jednou byl na Huníkově na gulášovce, to byla hrozná prdel, Prášek by mohl vyprávět
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:52® Piranha
sfox> aha, tak s Frantou Machanem-hering.Ten myslím dělá pstruhařinu tam někde.
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:29® Piranha
sfox> jsi chodil pstruhařit se Šestákem?
- Pondělí 4. února 2013 ve 22:10® Piranha
Vaclav III.> tak tak.Čistá pravda.
- Pátek 25. ledna 2013 v 19:45® Piranha
monaster> Pepo Mandava je něco podobného jako Bystrá.Povětšinou tloušti, oukleje a pstruhů tam je poskromnu.Tyhle městský stoky by už měly být vyškrtnuty ze pstruhových revírů.Loni jsem nebyl na Svitávce, letos to chci napravit a projít jí pořádně.Jsou tam hezké ryby a je to celkem zajímavá malá voda.Každopádně si beru letos celosvazovou P.Chci zajet s Monfišákem na Úpu, Orlici a tak.Tam kde jsem ještě nebyl.
- Pátek 25. ledna 2013 v 19:25® Piranha
monaster> Komu