Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 24. ledna 2013 v 8:20® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
monaster> pstruhová ale bez pstruhů
- Pondělí 21. ledna 2013 ve 20:12® Piranha
monaster> co pak chodim na sumce s mušákem ty trdlo
Kdyby tomu modelovi dali do huby prut na dírky tak to taky sežereš i s navijákem
- Pátek 18. ledna 2013 v 8:52® Piranha
Luda> taky bývá že se poslední zákazník bere 20 minut před zavíračkou, tudíž jsi měl prostě smolika ty křiváku
- Neděle 13. ledna 2013 ve 14:59® Piranha
monaster> nemám sbírku voe.Ale než aby jsi to vyhodil to ho přitluču na zeď.
- Neděle 13. ledna 2013 v 11:47® Piranha
monaster> a to byl takovej problém zavolat a domluvit se na celodenním výletu třeba na pískovnu popř. jednu nocovačku? Kdyby jsi si vzal spacák a ne jako na kadaňáku tak to mohlo bejt dobrý.Ale ty seš línější ještě víc než když jsi byl sám
- Neděle 13. ledna 2013 v 11:42® Piranha
monaster> A ZASE SKUTEK UTEK.
- Sobota 12. ledna 2013 v 15:00® Piranha
hroch71> Tak co je Rendo, psal jsem ti SMS.
- Středa 9. ledna 2013 v 16:35® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
chj.rybar> nemáš jezdit na kole a věřit bengům
- Úterý 8. ledna 2013 ve 20:23® Piranha
hroch71> o jednom vím, mluvil jsem o tom jak jsme byli spolu.Jen nevím zda o víkendu teď budu mít čas, něco jsem přislíbil kolegovi jednomu, ale to je ještě daleko.
- Úterý 8. ledna 2013 v 19:39® Piranha
hroch71> i to by šlo jak je víc vody na rybníku tak to jde.S Luďou jsme byli na Káče v únoru byla tam uprostřed ještě krusta pěkná, ale celkem to šlo.
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:01® Piranha
- Diskuze: Muškaření
brčal> to se mi moc moc líbí toto.
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:57® Piranha
hroch71> Rencku už máš noty?Kdy dáme odvetu
- Pondělí 7. ledna 2013 v 8:12® Piranha
Foligno> pěknej kousek.Za takového stavu vody musej kousat dobře.
- Pátek 4. ledna 2013 ve 23:22® Piranha
Nene, že je to žert!
- Středa 2. ledna 2013 v 9:00® Piranha
hraji> snad máš pravdu, nicméně ze své zkušenosti vím, že i když jsem RS nabízel ke kontrole RL tak mi bylo odseknuto ,, to nechci, to mi je k ničemu,, opravdu!Jen si nejsem jistý zda ta pravomoc odebrat povolenku za propadlej RL je v pravomoci RS.Pokud stojím autem v CHKO a nesmím tam být, také s tím RS nic nesvede.Docela zajímavé a optám se schválně co mi na to řekne hlava posvěcená.
- Středa 2. ledna 2013 v 8:19® Piranha
kety.vydra> rybářský lístek vydává úřad, ten nemá s MO ČRS nic společného, ani při kontrole jej nechtěj.Pokud ti odebírá RS povolenku, tak ti vezmou jen úlovkáč, pač ryb. lístek je tvůj.Slouží k vydání povolenky.Pokud nebude platit, nedostaneš papíry.Pokud tě ale bude kontrolovat např. policie a zjistí že máš roční, tříroční, nebo deseti roční rybářský lístek propadlej, tak jistě bude následovat postih. Nemyslím si že by RS měla mít důvod ti odebrat povolenku, máš vše zaplacené, pracovní povinnost odpracovanou nebo zaplacenou, zaplaceny členské příspěvky, tak jsi u ČRS OK, ale nevím jak by to bylo kdyby RS zavolala příslušný orgán.
Tento příspěvek byl editován 2.1.2013 07:22:55 uživatelem Piranha. - Neděle 30. prosince 2012 v 19:48® Piranha
Chorchus> Naši před vánoci 45 let, vystrojil jsem jim malou hostinu s bráchama k výročí
to je hrozná doba
- Neděle 30. prosince 2012 v 17:39® Piranha
V sobotu jsem byl s Hrochem na Labi naposledy zafeederovat.Vody haaafo, těsně u 1. st povodně, ale i tak Renda dostal rybu ven a já měl plno jemných záběrů.Každopádně už aby zase kousali komáři.
- Neděle 30. prosince 2012 v 17:06® Piranha
Co je s dědkem?Nejel von s babičkou do Disneylandu.
- Neděle 30. prosince 2012 v 10:17® Piranha
Chorchus> já jsem sice jen 9 let ženatý, ale občas remcá když valím někam na ryby, ale ví, že je to marný, že vždy na ty ryby odtáhnu.Chlap má bejt kurva trochu průbojnej.