Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 4. prosince 2012 v 18:27® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Tomucha> třeba točit trojku Tome ;-)

Pondělí 3. prosince 2012 v 19:41® Piranha
Piranha

brčal> se divím že ten pes má ještě srst :-))

Pondělí 3. prosince 2012 v 18:59® Piranha
Piranha

brčal> No že by to bylo kdo ví jak super to se říct nedá, ale dá se to.

Pondělí 3. prosince 2012 v 17:06® Piranha
Piranha

majkyss> nesnáším toulavé psy :-)

Pondělí 3. prosince 2012 v 8:11® Piranha
Piranha

siri> vždyť jsem psal že existuje.Je to ten Hanák.Postavíš si ho jak momentálně chceš díky 2 dílům navíc. Řízek dělá prý slušné klacky co jsem slyšel. Ten Hanák je ale strašně ,,těžkej´´ Řízek použije určitě lepší materiál.

Neděle 2. prosince 2012 v 19:48® Piranha
Piranha

sfox> měl jsem loopa a miloval jsem ten klacek strašně moc :-) .Později jsem potřeboval vyřešit pač jsem líná verbeš dva pruty co jsem s sebou tahal a nechtěl.Pomohl mi s tím Monfišák a doporučil mi Hanáka 4v1 czech nymph.Tak že jsem najednou měl v ruce prut se kterým mohu sušit, nymfovat aj streamerovat.Když jsem si půjčil na pár hodů ve Slovinku jeho Monfish high-stick-nymph zjistil jsem že pruty které jsem doposud měl a které mi vyhovovaly jsou najednou úplně někde jinde.Jak říká David, byly to vesměs pruty zakoupené při zdravém selském rozumu. Dopadlo to tak, že jsem zdravej selskej rozum někde zapoměl a pořídil si ten Monfišák.Když jsem debil nedavno zlomil při pádu špičku a byl odkázán k chytání na Hanáka, muškařina pro mě ztrácela to pravé.Nikdy bych nevěřil jak je ruka vychcaná a pozná pár gramů navíc.Pokud je člověk malinko náročnější musí holt sáhnout hlouběji do kapsy aby uspokojil to co potřebuje.

Neděle 2. prosince 2012 v 18:22® Piranha
Piranha

Kazan> von si dal doma zase dvě krabicové bílé a mele sračky :-)) on vyčichne zase.

Neděle 2. prosince 2012 v 18:14® Piranha
Piranha

David Havlíček> :-D :-D :-D :-D

Sobota 1. prosince 2012 v 15:44® Piranha
Piranha

regulus> tím to děkuji regulovi za kulturní vložku a hrrrrr do nich :-)) :-))

Sobota 1. prosince 2012 ve 14:52® Piranha
Piranha

chosebaits> těž mi nebylo odpovězeno.Aby to jednou nebyl server vybraných přátel :-))

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:42® Piranha
Piranha

David Havlíček> s tím logem bych se tolik neoháněl, pač jsem byl rybám spíše dál.Seděl jsem tu a plkal pí…y a na ryby se kloudně nedostal :-)) Nic ve zlém samozřejmě.

Sobota 1. prosince 2012 ve 13:40® Piranha
Piranha

David Havlíček> Chci se zeptat zda sem osprey bude chodit i nadále a nadále publikovat své články aspoň jako řadový uživatel toho to serveru, nebo s chytej skončil nadobro.

Pátek 30. listopadu 2012 ve 21:07® Piranha
Piranha

majkyss> co

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:25® Piranha
Piranha

džigit> proč myslíš :-|

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:17® Piranha
Piranha

1Mara> Díky, no jen že všichni valí po HaDovi, ale třeba Míra sehnal jinak placenou práci a odešel On ze své vlastní vůle.Oznámení bylo pak podané tak jak je podané.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:14® Piranha
Piranha

Je to velká škoda, nemyslím si že by Tomáš odvedl stejnou nebo lepší práci.(nechci ho podceňovat ale!) Pendlovat mezi diskuzemi a držet to na uzdě uměl jen Míra.Je všestranně zaměřený oproti Tomášovi, který preferuje převážně dravce.Nevím jak bude řídit diskuzi na mouchárně, nebo feederu. Každopádně, pokud to tak má být, tak přeji hodně zdaru.

Kdo chce vědět proč, tak ať si napíše Mírovi mejla.Nemyslím si, že by David měl říkat důvody odchodu, Míra není vysoce postavený politik :-)) a je to myslím si osobní věc těch dvou.

Pátek 30. listopadu 2012 v 9:09® Piranha
Piranha

brčkař> kde se píše že jde Míra pryč, nikde jsem to nenašel.Je to velká škoda nemyslím si že by Tomáš odvedl stejnou nebo lepší práci. Pendlovat mezi diskuzemi a držet to na uzdě uměl jen Míra.Je všestranně zaměřenej oproti Tomášovi, který preferuje převážně dravce.Nevím jak bude řídit diskuzi na mouchárně, nebo feederu. :-|

Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 22:25® Piranha
Piranha

ladamaj> nutit nemá cenu.Znám to na vlastní kůži.Nech to bejt a dej tomu čas.

Středa 28. listopadu 2012 ve 20:19® Piranha
Piranha

ladamaj> v klídku, chce to čas.Koníček otce nemusí holt bavit i syna, může mít vlastní zálibu s tím se nic neudělá.Třeba k tomu zase čuchne.Taky jsem v pubertě s rybařinou malinko pokulhával, také jsem měl motorku, lítal za babama a na ryby jsem šel jednou za měsíc.Časem jsem ale zase k tomu přičuch.Stačilo otevřít časák nebo skouknout kazetu a byl jsem zase v tom.Rybařím 22 let a nemyslím, si že bych s tím už praštil.Pokud se pro rybaření nenarodil, tak hold ne.To ví jen on.

Středa 28. listopadu 2012 v 18:36® Piranha
Piranha

chj.rybar> nařež mu :-))